Laimē biļetes uz teātra izrādi Mana laimīgā dzīve

Slavenibas.lv dāvina biļetes uz teātra izrādi "Mana laimīgā dzīve", Splendid Palace, 8. novembrī saviem pastāvīgajiem lasītājiem.
Publicēts: 30.10.2015, Komentāri: 0

Arī Tev ir iespēja laimēt biļetes uz teātra izrādi "Mana laimīgā dzīve", kas notiks 8. novembrī, Splendid Palace, plkst. 19:00!

KAS JĀDARA?

Tev jābūt mūsu sekotājam portālā Draugiem.lv (jānospiež SEKOT mūsu profilā Draugiem.lv:draugiem.lv/slavenibaslv), kā arī jānospiež IETEIKT šim rakstam. 

To var IZDARĪT ŠEIT

SPIED SEKOT jau šobrīd - līdz sestdienai, 07.11.2015, plkst. 15:00!

Pēc SEKOT nospiešanas Draugos uzraksti uz info@slavenibas.lv savu vārdu, uzvārdu, tālruņa numuru un atslēgas vārdu DZĪVE. Ar laimētājiem operatīvi sazināsimies telefoniski. 

Drīkst piedalīties mūsu pastāvīgie sekotāji, laimētās biļetes nedrīkst pārdot!

Uzziņai:

“Mana Laimīga Dzīve”
Monoizrāde
Pēc Jeļenas Jerpiļovas lugas “Dialogi par amerikāņu džezu” motīviem

Režisors: Aleksandrs Cojs („Mūsdienīgās drāmas skola”, Maskava)
Producents: Forma Pro Films

Aktieri: Svetlana Ivaņņikova, Svetlana Surganova

Aktrise Svetlana Ivaņņikova un rokmūziķe Svetlana Surganova (sev jaunajā dramatiskās aktrises ampluā)  straujā un filosofiskā monoizrādē ar pamatīgu pašironijas un humora devu.

“Mana laimīgā Dzīve” ir pašreflektējoša monoizrāde jebkura vecuma skatītājam. Ja esat savu dzīves ceļu tikko uzsācis, šī luga būs ne tikai „maģiskais spēriens pa pēcpusi”, bet arī skaidri nomērķēts dzīves vektors, kurš neļaus Jums aizmirst, ka laime meklējama pašā dzīves procesā.

Ja patreizējais atrašanās punkts Jums tuvinās vairāk pusmūža krīzes vecumam, izrāde būs lielisks iemesls paraudzīties uz sevi no malas – vai atrodaties īstajā gaitenī? Vai cilvēki Jums apkārt ir no Jūsējā gaiteņa? Un ko darīt,  ja tā nav? Ja esat apmaldījies, “Mana Laimīga Dzīve” savā kulminācijas brīdī dāvās „klusuma brīdi”, kurā visi apkārt apstājas, pamirst un pacietīgi gaida, kamēr atjēgsieties un sāksiet kustēties tālāk. Turklāt, virzienā, kas vajadzīgs tieši Jums.

Bet ja nu pēkšņi esat izlēmuši, ka Jūsu ceļš ir noiets un palikušas tikai atmiņas, “Mana Laimīga Dzīve” Jums atgādinās, ka nekad nav par vēlu kļūt laimīgam.

Biļetes var iegādāties šeit

Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV