Intīma tuvība tomēr bija. Skandalozās Gundas un Ģirta attiecības kāri apspriež visa valsts

"Es labi apzinos, ka pieteicos šovam Saimnieks meklē sievu, bet nosaukums nenozīmē, ka jāapprecas mēneša laikā. Ģirta steiga un "presēšana" sabojāja visu, kas varēja būt."
Publicēts: 08.11.2015, Komentāri: 53
TV šova „Saimnieks meklē sievu” dalībnieks - mākslinieks un darbmācības skolotājs Ģirts Brumsons (34) no Aizputes - atklāj, ka pēc šova rūgtumu nekrāj, un padalās ar iepriekš nezināmiem faktiem par viņa un Gundas attiecībām šova laikā.

Ģirts, nopietnu attiecību un nopietnu nolūku vadīts, piedalījās TV šovā „Saimnieks meklē sievu” un izvēlējās Gundu Jandavu (20) no Pūres, ar kuru viņš cerēja pat apprecēties. „Ceļojuma laikā vēlējos viņu bildināt, es viņai to teicu, bet Gunda tik attrauca, lai nemaz nemēģinu,” portālam Kasjauns.lv tika atklājis Ģirts.

„Flirtēt, pozēt un arī sekss viņai patīk, bet, kad runājām par nopietnām, kopīgām lietām, viņa novērsās, viss beidzās. Nesaprotu, kāpēc viņa stāsta, ka pirmo reizi izģērbās kaila fotosesijā pie fotogrāfa Aleksandra Sokolova. Tā nav taisnība, jo es viņu pirms tam vēl fotografēju un gleznoju kailu,” saka saimnieks, piebilstot, ka pēc Gruzijas ceļojuma viņš no jaunietes saņēmis draudu pilnu īsziņu, kurā viņa sola mākslinieku iesūdzēt tiesā, ja viņš publicēs meitenes kailfoto.  Es neatklātu visu, kas starp mums bijis, ja viņa necenstos nomelnot mani intervijās. Tas nav patīkami,"- turpina Ģirts Brumsons.

Savukārt Gunda Jandava sirdi kratījusi Delfi Izklaide žurnālistiem. Viņa klāsta, ka pēc ažiotāžas, kas sacelta ap viņas un Ģirta attiecībām, viņai ir pat bail iet pa ielu. "Mani pārņēmusi paranoja - šķiet, ka visi uz mani skatās, sajūta, ka kāds tūlīt nāks klāt un sitīs.  "Es labi apzinos, ka pieteicos šovam Saimnieks meklē sievu, bet nosaukums nenozīmē, ka jāapprecas mēneša laikā. Ģirta steiga un "presēšana" sabojāja visu, kas varēja būt. Ģirts nepieņēma to, ka mums nekas nesanāca. Viņš vēlējas man ieriebt. Un viņam izdevās pataisīt manu dzīvi par elli," skaudro patiesību atklājusi Gunda.

Tikmēr interneta komentētāji nospiedošā vairākumā norāda arī faktu, ka Gunda pati anonīmi komentē visas situācijas ziņu portālos, uzdodoties neīstu lietotāju vārdos, jo vienādais rokraksts, stils un izteikumi, kam par pamatu ir Ģirta nozākāšana, redzams pat pirmklasniekam. Abu attiecības komentē visa nācija - tik liels komentāru skaits pie absolūti nevienam iepriekš nezināmu cilvēku rakstiem nekad portālos nav bijis.

Ģirts ar mediju starpniecību atklājis, ka meitene draudējusi viņam ar policiju un advokātu, ja saimnieks kaut kur publicēšot viņa paša uzņemtos Gundas kailfoto. Kas sākotnēji taču tomēr veidoti ar pašas meitenes piekrišanu...

Kādēļ gan šovā Gunda tēloja svēto dievgosniņu un tik ļoti vēlējās, lai saimnieks Ģirts izvēlas tieši viņu? Ja jaunajai sievietei pēc šova pēkšņi tik ļoti riebjas pieskārieni, tad kāpēc viņa ēterā izrādīja tik lielu sajūsmu par Ģirtu un viņa pieskārieniem, kā arī par gaidāmo Gruzijas ceļojumu divatā?

Cilvēki šo šovu šovā vērtē ļoti dažādi, daži pat novērojuši un izteikušies, ka Gunda, iespējams, ir lesbiete, kas gribējusi sasniegt tikai merkantilu un lielu popularitāti. Ja jau viņai tik ļoti riebjas pilnīgi visi pretējā dzimuma pieskārieni...




LASIET VĒL PAR ĢIRTA UN TORETTO KONFLIKTU: 
Vai lesbiete? Nervozā Saimniekšova dalībniece Gunda nolamā savu līgavaini

Seksa eksperts ar stāžu sastrīdas ar jaunizcepto seksa ekspertu
Komentāri: 53
Avots: Kasjauns.lv, Delfi Izklaide, Vipi.lv
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

lita 07.12.2015 20:12
Kā patīk rakāties svešā netīrā veļā!
0 1 atbildēt
Ahars 12.11.2015 21:41
Būs jau labi. Sabrauks Sīrieši izdupsēs un Ģirtu atcerēsies ar visu to labāko :))
0 0 atbildēt
Agate 09.11.2015 20:09
Briesmone ne skaistule, pie tam vēl neizglitota.
12 0 atbildēt
... 09.11.2015 15:42
Girts ir normals vierietis tikai vins nesaprot ka milestiba ir akla.
2 11 atbildēt
esa 09.11.2015 08:54
Kapec ta meitene butu janocuko,jauns skukis taja vecuma visiem galva dulla uz piedzivojumiem,ja jau saimnieks mekleja sievu tad vinam vajadzeja izveleties nopietnakas kandidates, atbilstosi vina vecumam,meitene diezgan pratiga,visticamak ta ari ir ka vina stasta,jo kad atsaka virietim tad ari paradas vina istais raksturs ta tas ir un buus...
13 35 atbildēt
gunca 09.11.2015 08:45
Nevajag meklet vecam bukam jaunas meitenes normala meitene
ja grib tadu kas daris visu ko velas janem no bernudatza un jaaudzina sev sieva ka musulmanin tad dancos pec vina stabules
Sovam vajadzeja atkal kadu magoniti par ko pasmieties jo tas jau nebutu sovs
lai meitenei veicas atrast savu dzives otru pusiti
1 16 atbildēt
Gunca 09.11.2015 07:44
kada visa valsts daudzi so stulbo sovu neskatas!tas pats kas krievija Dom2!
12 1 atbildēt
Kuilis 09.11.2015 01:28
Meitenei izaugt vajag. Saimniekam saprast savu vietu. Mārtiņš var šito pārprast un Ģirtam nepiedot.
2 2 atbildēt
??? 09.11.2015 01:20
Skuķis 20 gadi kam visa bagātība ir plika pakaļa ko pastumt objektīvā nav komentāru vērts.
19 1 atbildēt
King 09.11.2015 01:14
Iedomīga aita nh viņu :D būtu normāli izrunājusies kā cilvēks nevis uzvedusies kā caca kurai seja kā.ar dēli dabujusi
22 1 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV