Disko leģendas C.C.Catch, Bad Boys Blue un Joy sniedz neaizmirstamu koncertu Rīgā

Svētdien, 8.novembrī “Arēnā Rīga” norisinājās ilgi gaidītā, rudens krāšņākā diskotēka – Disco 80’s.
Publicēts: 10.11.2015, Komentāri: 0

Svētdien, 8.novembrī “Arēnā Rīga” norisinājās ilgi gaidītā, rudens krāšņākā diskotēka – Disco 80’s. Pasākums, kurā uzstājās Euro Disco zvaigznes no pagājušā gadsimta 80-tajiem gadiem, pulcēja gandrīz 4000 pašmāju skatītājus un viesus no tuvējām kaimiņvalstīm.

“Arēna Rīga” brīvdienās kļuva par laika mašīnu, kas aizveda tās apmeklētājus vairāk nekā 30 gadu senā pagātnē. Līdz ar koncerta pirmajām minūtēm, skatītāji ļāvās 3 stundu garam ceļojumam pa krāšņo desmitgadi. Kā pirmie koncertā uzstājās un ar skaļām ovācijām tika sagaidīta grupa “Joy” no Austrijas. Aptuveni stundas garajā koncertā skatītāji aizrautīgi dziedāja līdzi ikvienai dziesmai, sākot ar “Touch by Touch” un īpaši pielāgotajai “Latvian girl” (oriģināli “Japanese girl”).

Koncertu turpināja ”Bad Boys Blue” tās līdera Džona Maklerneja (John McInerney) un viņa skatuves partneres Silvijas Maklernejas (Sylvia McInerney) sastāvā. Mākslinieks priecēja skatītājus gan ar leģendārām dziesmām un dziesmām no jaunā albuma “30”, gan ar savu šarmanto izskatu un enerģisko izpildījumu.

Koncerta kulminācijā uzstājās ilgi gaidītā Euro Disco karaliene “C.C. Catch”, kuru skatītāji nelaida no skatuves nost vēl ilgi pēc programmas izpildīšanas. Māksliniece saviem faniem solīja, ka atgriezīsies Latvijā arī nākamgad, atstājot skatītājiem intrigu par nākamā gada Disco 80’s pasākumu.

Visa vakara garumā mākslinieku uzstāšanās tika papildināta ar augsta līmeņa vizuālajiem, gaismas un skaņas efektiem, kas kombinācijā ar skatītāju emocijām un lielisko 80-to gadu noskaņojumu “Arēnā Rīga” radīja unikālu atmosfēru.

Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV