Centra rajona policisti iecirknī grūsta un aiztur jaunu sievieti liecinieci

Matīsa ielas Centra rajona Valsts policijas iecirkņa inspektors Lācis un policijas inspektore Leščinska iekļuvuši skandālā.
Publicēts: 12.11.2015, Komentāri: 7
Policisti grūsta un aiztur sievieti, kas iecirknī ieradusies kā lieciniece. Centra rajona Valsts policijas iecirkņa inspektors Lācis un policijas inspektore Leščinska iekļuvuši skandālā televīzijā. Vai Matīsa ielas policijas iecirknī šāda apiešanās ar sievietēm, kuras nav aizdomās turāmā statusā, ir uzskatāma par normu?

Bez Tabu.

Komentāri: 7
Avots: TV3 Bez Tabu
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

es 14.11.2015 06:06
Tauta, kāpēc jūs uzskatāt, ka policijas iecirknis ir tā vieta, kur uzvesties kā grib. Jūs taču pie ārsta neejat alkohola reibumā, arī pie notāra jums nesniegs pakalpojumu ja būsiet dzēris, tad kāpēc jūs domājat policijā var izteikt visu savu nepatiku atrodoties alkohola reibumā.
Katrs policists zina ko dara, ja vainīgais tika atlaists, tad tāpēc, ka administratīvi neparedz viņa aizturēšanu (protams, ar nosacījumu ka nav iespējams noskaidrot notikušā apstākļus un viņš atrodas tādā reibuma stāvoklī, kas apgrūtina saņemt pilnīgu paskaidrojumu), tātad tā sauktajiem cietušajiem nu gan nav nekādas prasības jāizvirza par vainīgā aizturēšanu, tā ir administratīvā atbildība, un ja cietušais izrāda agresiju vai necieņu pret policijas darbinieku, tad tā jau ir nepakļaušanās policijas darbinieka likumīgajām prasībām un ar to izrietošās sekas administratīvai atbildībai.
1 0 atbildēt
Laimes lācis 12.11.2015 21:42
Jaunieši vēl nav Brasas iecirknī bijuši :D bet, ja nopietni, tad kā policijas iecirknis var nebūt sabiedriska vieta. Sabiedriska vieta nav aizturēto telpa, bet policijas iestādes vestibils nu gan ir sabiedriska vieta, jo tajā var ierasties jebkurš, kuram nepieciešama policijas palīdzība vai ir kāda sūdzība utt. Tas eksperts runā tādu tuftu, ka, visticamākais, ir no Turības!
2 0 atbildēt
Severīns 12.11.2015 20:27
Doprigalas, pati vainīga ka bija pālī
3 4 atbildēt
musara pi..... > Severīns 12.11.2015 22:42
tu laikam arii ments!!!
1 0 atbildēt
AM. 12.11.2015 20:03
Ja kaut kas notiek klubos,policijai viss viens:visi vienādi,visi dzēruši,pie pakaļas,ka kādu sit,vai dur,paši vainīgi,visi pillā,tāda attieksme un noziegumu % aug,tas nav izdevīgi.Šie divi kadri policijā nerisināja jautājumu pēc būtības.To pašu var pateikt par klubu apsardzēm,slikta pieredze.Lieciniece protams bik šļupstēja,bet tas nav iemesls izturēties tā,it kā viņa būtu vainīga.
6 0 atbildēt
musara pi..... > AM. 12.11.2015 22:43
pilnigi piekritu!
0 0 atbildēt
Elo 12.11.2015 19:11
Kāda valsts tāda policija!
4 5 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV