Aizdomīgā kriminālprocesā iesaistīta Laura Reinika veidotā slavenība Santa Kola

Kādreizējā skaistumkonkursu dalībniece un skaistas dzīves baudītāja, izrādās, iesaistīta kriminālprocesā un viņai jāapmeklē tiesas sēdes krimināllietā par noziedzīgi iegūtu mantu.
Publicēts: 22.11.2015, Komentāri: 9

«Bet, ja kāds uz brīdi mūs šķir, es salūztu – tā tas ir,» jaunajā videoklipā dziesmai «Tikai divi mēs» dzied Lauris Reiniks. Bet, trauslā blondīne, kurai viņš mīļi apskauj videoklipā un ar kuru ilgstoši zīmējas arī citur – Santa Kola šovasar ierauta nebūt ne tik romantiskos notikumos. Kādreizējā skaistumkonkursu dalībniece un skaistas dzīves baudītāja, izrādās, iesaistīta kriminālprocesā un viņai jāapmeklē tiesas sēdes krimināllietā par noziedzīgi iegūtu mantu, kurā prasītāja ir «Norvik» banka, vēsta žurnāls Vakara Ziņas.

Deviņām fiziskām un deviņām juridiskām personām piemērots aizdomās turamo statuss par krāpšanu un noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizāciju organizētā grupā lielā apmērā. Uz tiesas sēdēm gājusi arī skaistumkaraliene Santa Kola, kur viņa gan nerādīja priecīgu seju, bet bija skumju mākta, tērpusies visa melnā, advokātu un prokuroru ielenkumā.

Tiesa gan, sarunā ar »Vakara Ziņām« Kola liedzas, ka viņai piemērots aizdomās turamās statuss. «Tur pret mani nekas nav ierosināts,» viņa nosaka. Vaicājot, kāpēc tad viņa iet uz tiesu un šajā lietā dominē arī viņas vārds, Santa teic, ka tas tikai tādēļ, ka viņas uzņēmums ar mantu ir nokļuvis saistīto personu sarakstā. Taču vairāk gan viņa neko saistībā ar šo kriminālprocesu pati nekomentē.

Pie vainas, kāpēc Santa Kola iesaistīta šajā kriminālprocesā, ir blondās skaistules sapīšanās ar «igauņu investoriem», kuri ieguldīja naudu viņas un Ellas Fūrmanes jeb DJ Ellas apsaimniekotajā Vecrīgas klubā «Dstyle», ko 2011. gada martā »Vakara Ziņas« jau bija izpētījušas. Tagad izrādījies, ka igauņu investors Andruss Petersons, viņa sieva Tīna Petersone, kura iepriekš bija precējusies ar bijušo iekšlietu ministru un dāmu mīluli Māri Gulbi, iesaistīti krimināllietā, kur «Norvik» banka vēlas atgūt vairāku miljonu kredītu. Nauda ņemta vēja enerģijas parka būvei, bet vismaz daļa izlietota skaistai dzīvei, uzskata izmeklētāji. Igauņi arī no savas puses neesot ieguldījuši tik daudz investīciju, kā apgalvo. Santa Kola bijusi vai vēl aizvien ir valdes locekle vairākās firmās, kas figurē krimināllietā, piemēram, SIA «Ošmaļi Energy», SIA «Arsenal».

Santa Kola savā «Instagram» kontā regulāri publicē foto no ceļojumiem un dzīves baudīšanas. 2014. gada vasaras sākumā viņa publicēja fotogrāfiju no izklaides Montekarlo pieczvaigžņu viesnīcas «La Chèvre d'Or» restorānā kopā ar Tīnu Petersoni. Kad šovasar sākās tiesas prāva, Santa savu «Instagram» kontu «patīrīja» un dažas bildes no turienes pazudušas.

Komentāri: 9
Avots: Vakara Ziņas, Nra.lv
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

Re 15.01.2016 10:12
Reiniks ir gejs?
1 0 atbildēt
apalite 22.11.2015 16:25
nu ir atkal laba tema,lai varetu ka hienas krist cilvekam virsu.Santin,par visu reiz ir jamaksa.
3 0 atbildēt
Liktenis 22.11.2015 16:16
drošvien ari lesbiete. Reinikam jau tik ar tādām sapas : )
4 2 atbildēt
ego 22.11.2015 16:12
kriminālprocess jau ir normāls,bet viņa jau ir aizdomīga......raksta jau gluži,kā apollo.
1 1 atbildēt
riebjas 22.11.2015 15:07
Reinikam jau tādas patīk, jo zina ka viņas zina: nebūs jāguļ
9 1 atbildēt
Osis, pazīstu 22.11.2015 14:33
Visu dzīvi neko nau strādājusi, tikai gar bagātniekiem un slavenībām laizījusies!
25 2 atbildēt
Himēna 22.11.2015 14:28
Tai Kolai tak nenormāli patīk zīmēties un dara visu lai ielīstu vienā vietā žurnālistiem un par viņu rakstītu un publicētu foto
17 0 atbildēt
Sancco 22.11.2015 14:27
nu šito dāmīti jau Ella kādreiz veidoja par slavenību,bet čiks vien sanāca....
41 0 atbildēt
Aira 22.11.2015 14:25
Reiniks tik var dziedāt un tas arī vis, kas viņu saista ar sievietēm.
39 1 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV