3 cietušie. Pateicoties airBaltic pilotu profesionalitātei gaisa kuģis pēc milzu turbulences nolaižas Berlīnē

Mediķis, kas lidmašīnā ceļoja kā pasažieris, sniedza tūlītēju palīdzību turbulences dēļ savienotajiem pasažieriem. Lidmašīna ar 59 pasažieriem un 5 apkalpes locekļiem veica normālu nosēšanos Berlīnes lidostā.
Publicēts: 24.11.2015, Komentāri: 3

Šodien airBaltic reisa BT211 Rīga – Berlīne lidmašīna Boeing 737-300 pirms nosēšanās Tēgelas lidostā iekļuva turbulencē, kuras dēļ savainojumus guva divi pasažieri un viens stjuarts. Apkalpe turpināja lidojumu un lūdza atbildīgos dienestus sagatavoties sniegt medicīnisko palīdzību. Mediķis, kas lidmašīnā ceļoja kā pasažieris, sniedza tūlītēju palīdzību turbulences dēļ savienotajiem pasažieriem.

Lidmašīnaar 59 pasažieriem un 5 apkalpes locekļiem veica normālu nosēšanos Berlīnes Tēgelas lidostā 8:42 pēc vietējā laika (18 minūtes pirms grafikā paredzētā nosēšanās laika). Saskaņā ar mūsu rīcībā pašreiz esošo informāciju, viens no pasažieriem ir hospitalizēts dēļ aizdomām par lauztu kāju, otrs pasažieris ar nelielu savainojumu atteicies no hospitalizēšanas. Savainojumu guvis arī viens no stjuartiem. airBaltic ir atcēlis lidojumu BT212 Berlīne-Rīga. airBaltic atvainojas pasažieriem par sagādātajām neērtībām. airBaltic pasažieriem piedāvās alternatīvas ceļošanas iespējas.

Drošība ir airBaltic prioritāte. Turbulencē iekļuvusī lidmašīna šobrīd tiek pārbaudīta.

airBaltic nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 60 galamērķiem. Neatkarīgi no izlidošanas vietas airBaltic piedāvā ērtus savienojumus no Rīgas uz galamērķiem aviokompānijas maršrutu tīklā Skandināvijā, Eiropā, NVS un Tuvajos Austrumos.

airBaltic (AIR BALTIC CORPORATION) ir punktuālākā aviosabiedrība pasaulē, kas savieno Rīgu ar 60 galamērķiem Eiropā, Tuvajos Austrumos un NVS. airBaltic ir akciju sabiedrība, kas dibināta 1995.gadā. Galvenais akcionārs ir Latvijas valsts ar 99.8% akciju. airBaltic flotē ir 25 lidmašīnas: 13 Boeing 737 un 12 Bombardier Q400 NextGen.airBaltic ir saņēmusi vairākus starptautiskus apbalvojumus par izcilību, inovatīviem pakalpojumiem un saviem sasniegumiem, pateicoties veiksmīgai uzņēmējdarbības restrukturizēšanai. 2012.gadā Airlinetrends atzinis airBaltic par vienu no desmit inovatīvākajām aviokompānijām pasaulē, savukārt 2014.gadā airBaltic sasniedza labākos punktualitātes rādītājus pasaulē.


Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

Nenopietnais 25.11.2015 07:59
Labi,ka šoreiz piloti nebija pālī...
0 0 atbildēt
par incidentu 24.11.2015 15:59
šķiet ka pirmais tik nopietns gadijums airbalticam
2 0 atbildēt
Sers Eltons 24.11.2015 15:58
nu labi ka tā...
3 0 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV