Čārlijs Šīns kļuvis par geju, izmetis no mājas savu sievu un bērnus

Publicēts: 28.11.2015, Komentāri: 6

50 gadus vecais aktieris, Latvijā pazīstamā seriāla Divarpus vīru zvaigzne, Čārlijs Šīns, kurš nesen publiski apstiprināja, ka ir HIV pozitīvs, izmetis bijušo sievu, modeli Brūku Milleri un sešus gadus vecos dvīņus no mājas Losandželosā, kas pieder viņam, vēsta ārvalstu mediji.

Tāpat runā, ka Šīns pārdos savu kaimiņos esošos māju un pārvāksies uz māju, kur dzīvo Brūka ar bērniem, pie tam nevis viens, bet ar jauno otro pusīti.

Pēc abu šķiršanās Čārlijs atstāja Brūkai un abu dēliem Bobam un Maksam māju, bet pats pārvācās netālu, lai varētu bieži apciemot bijušo ģimeni.

Taču tagad Čārlijs ir uz bankrota robežas tādēļ, ka viņš maksāja par klusēšanu saviem partneriem saistībā ar viņa inficēšanos ar HIV.

Vēl jo vairāk – Holivudas kuluāros klīst baumas, ka aktieris nepārvācas uz savu māju viens. Viņš vēlas sākt kopdzīvi ar jaunu otro pusīti, kas ir vīrietis. Viņš esot pieaugušo filmu producents, kas pagaidām nav zināms plašākai publikai.

Tiek ziņots, ka kāda medija rīcībā nonācis video, kurā iemūžināts, kā Šīns pamatīgā narkotisko vielu reibumā veic orālo seksu kādam vīrietim. Sižetā redzami kadri, kuros aktieris smēķē un ar muti apmierina savu kompanjonu.

Kā vēsta medijs, pēc šīs priekšspēles Šīnam ar video redzamo vīrieti bijis arī anālais sekss. Kāds slepens informators pastāstījis Radar Online, ka sižetā redzamie kadri iemūžināti 2011. gadā Lasvegasā. Tāpat šis "labdaris" atklājis, ka aktieris esot biseksuāls un slēpjot savu patieso seksuālo orientāciju.

Izdevuma rīcībā nonākusi informācija, ka Šīnam vēlāk nācies iztērēt vairākus miljonus ASV dolāru, lai piedauzīgais video nenonāktu atklātībā. Taču Šīns nav zinājis, ka papildus iznīcinātajam materiālam slepus izveidota vēl viena video kopija. Pagaidām medija pārstāvji nolēmuši sižetu nepubliskot.



LASIET VĒL: Čārlijs Šīns uzsācis attiecības ar pornoaktrisi (seksīgi FOTO)

LASIET VĒL: Čārlijs Šīns sitis visas savas sievas, bet kandidātes joprojām stāv rindā
Komentāri: 6
Autors: Kaspars Ūdris
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

LD 28.11.2015 10:02
NARKOTIKAS, sačakarē dzīve sev un citiem! skumji
10 0 atbildēt
es teiktu- 28.11.2015 09:58
šeit nu ir spilgts pemērs ,ka geji utt.ir tikai izvirtības rezultāts.Iedzimtība ,gēni -ha ha ha!!!
12 0 atbildēt
labrīt 28.11.2015 09:29
cirvis,ko te teikt
21 0 atbildēt
Raita 28.11.2015 07:35
Tik smieklīgs un inčīgs joprojām tas Half of two men seriāls, žēl Čārlija, ka dzīvē tādas atkarības viņam... Lūk, ko ar cilvēku izdara nauda
24 0 atbildēt
Silvija 28.11.2015 07:34
Dēvējiet īsti latviski...
0 6 atbildēt
Fikta 28.11.2015 07:27
Nabaga cilvēks. Žeļ man viņu. Tāds talants.
45 0 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV