Pilns ar mēsliem! Neizturot Dāvida spiedienu, skandalozais Ševeļovs izstājas no TV šova

"Dāvids, tu esi so full of shit (pilns ar mēsliem)! Lūdzu, paturi savu viedokli skatuvei un ēteram."
Publicēts: 15.12.2015, Komentāri: 4

Tieši pirms šova Rīgas stila pavēlnieks fināla no cīņas izstājas viens no dalībniekiem, skandalozais modes blogeris Deniss Ševeļovs. Ievietojot atklātu vēstuli Facebook profilā, Ševeļovs skaidro savu lēmumu.

Atgādinām, ka modes mākslinieks Dāvids Andrejevs šovā nav slēpis savu viedokli pret pretrunīgi vērtēto Ševeļovu.

Iepriekš blogeris sociālajā tīklā rakstījis: "Dāvids, tu esi so full of shit (pilns ar mēsliem)! Lūdzu, paturi savu viedokli skatuvei un ēteram". Taču Denisa un viņa kompānijas modes izpratni slavenais modes mākslinieks Dāvids nosaucis par "prastu krievu stilu".

Ševeļovs:

"Es, Deniss Ševeļovs, modes mīlētājs un atbalstītājs, kā arī kanāla RīgaTV24 raidījuma Rīgas Stila Pavēlnieks 3. sezonas dalībnieks, pēc konsultēšanās ar savu komandu un sirdsapziņu, esmu nolēmis izstāties no projekta un nepiedalīties fināla raidījumā sekojošu iemeslu dēļ.

Pirmais, svarīgākais, ir mainīgie noteikumi -- raidījuma producenti ir mainījuši tos divas reizes, pievienojot skatītāju balsojumu un tagad piešķirot fināla raundam divus punktus. Pēc sākotnējās loģikas, par katru uzvaru tika piešķirts viens punkts. Uz doto brīdi Dāvida komanda uzvar ar 6:7 un šovs varētu noslēgties vai nu ar neizšķirtu rezultātu - 7:7, vai ar Dāvida pārliecinošu uzvaru 6:8. Pēkšņi, apzinoties scenārija nepilnības, producenti ir nolēmuši mainīt noteikumus, lai saglabātu intrigu. Manuprāt, šī rīcība nav godīga ne pret Dāvida komandu, ne pret mani. Es vēlos piedalīties taisnīgā cīņā, pat ja tādēļ zaudētu. Līdz ar to es respektēju esošo rezultātu 6:7 Dāvida komandas labā un apsveicu uzvarētājus.

Otrais iemesls - pretinieka komandas uzvedība. Ņemot vērā producentu rīcību un noteikumu maiņu, man vairs nav palicis spēku sadzīvot ar manu un manas komandas konstantu pazemošanu un aizvainošanu, kā uz skatuves, taču īpaši aizkulisēs no pretinieka puses. Esmu pārliecināts, ka raidījuma skatītāji par to var liecināt - es personīgi esmu saņēmis komentārus no skatītājiem un paziņām, ka viņi ir pārtraukuši skatīties Rīgas Stila Pavēlnieku tieši šo iemeslu dēļ. Esmu runājis ar raidījuma veidotājiem par šo vairākas reizes, un tika solīts, ka tas tiks atrisināts. Tas arī palika tikai par solījumu. Tuvojas Ziemassvētki - gaišs un svēts laiks, un es gribētu tos pavadīt ar labām domām siltā un labvēlīgā atmosfērā. Tieši tāpēc es vēlos izslēgt jebkādas negācijas no savas apkārtējās vides.

Esmu mēģinājis vienoties ar producentu komandu par glītākiem risinājumiem, kā arī esmu paudis savu neapmierinātību gan ar noteikumu maiņu, gan ar pretinieka komandas uzvedību. Sarunas gaitā, mēģinot panākt manu atgriešanos šovā, no producentu puses tika izteikti nodomi izplatīt nepārbaudītu, mani nomelnojošu informāciju. Esmu pārliecināts, ka nav palikušas citas izejas – vienīgi šova pamešana.

Es izsaku milzīgu pateicību raidījuma atbalstītājiem un sponsoriem - Rīga Plaza, Mionetto un Wunderkind. Īpašs paldies UNA Style meitenēm par izcilo darbu un pacietību. Paldies arī kanālam par šo neaizmirstamo pieredzi.

Gribētu īpaši izcelt un uzslavēt manu komandas biedru – Ingas un Evas darbu, jo visas mūsu uzvaras ir kopīga darba rezultāts. Es ceru, ka meitenes ir ieguvušas vērtīgu pieredzi, kuru viņas varēs pielietot savā profesionālajā dzīvē.

Es gribētu atvainoties skatītāju, atbalstītāju un savu fanu priekšā par to, ka esmu izstājies no projekta, bet es apsolu atgriezties ar citiem, informatīviem, izglītojošiem un izklaidējošiem TV projektiem."

FOTOGALERIJĀ MIRKĻI IZ ŠOVA DZĪVES

Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

aldīte 15.12.2015 19:30
Bulšits ir deniss, dāvids arī nav dāvana, bet esmu viņa pusē
2 0 atbildēt
Raitis 15.12.2015 19:03
Drīzāk Ševeļovs negribēja zaudēt uzreiz pasaku..viņā to varēja nolasīt :D
1 1 atbildēt
: ) 15.12.2015 18:56
Dāvidam pilnīga taisnība par to gaili...
2 1 atbildēt
laine 15.12.2015 18:49
Tas šovs bija debīls ar visu ševeļovu ieskaitot
4 0 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV