Negaidīti! Skandalozais Artuss Kaimiņš Āboltiņas dēļ pamet Reģionu apvienību Saeimā

Daudziem pārsteigums! Artuss Kaimiņš pametis Reģionu apvienības Saeimas frakciju. Jau ziņots, ka Kaimiņam pagājušajā nedēļā partija liedza piedalīties sarunās par jaunās partijas veidošanu.
Publicēts: 17.12.2015, Komentāri: 25

Daudziem pārsteigums! Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš pametis Reģionu apvienību Saeimā.

Populārais un allaž skandālos iekļūstošais Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš izstājies no Latvijas Reģionu apvienības (LRA) Saeimas frakcijas.

Kaimiņš paziņojumā skaidro, ka šādu lēmumu pieņēmis, jo LRA frakcijas vadība esot kļuvusi par Vienotības līderes Solvitas Āboltiņas dedzīgākajiem atbalstītājiem viņas cīņā par premjera amatu.

"Es to neuzskatu par gudru politiku, bet gan par izmisīgu mēģinājumu nonākt koalīcijā, tādēļ vēlos norobežoties no šādas rīcības," paziņoja Kaimiņš, "Āboltiņas publiskais tēls maniem vēlētājiem ir kļuvis par simbolu visam, kas Latvijas politikā ir nosodāms - augstprātība, varaskāre un shēmošana."

"Mans lēmums nav spontāns, jo domstarpības ar LRA frakcijas vadību ir veidojušās jau ilgāku laiku.  Man nebija pieņemama frakcijas rīcība bēgļu jautājumā, kad bez plašākām iekšējām diskusijām tika lemts atbalstīt bēgļu uzņemšanu.  Man nav saprotama Latvijas Reģionu Apvienību veidojošo partiju biedru politika," savā paziņojumā raksta deputāts.

"Apvienības partijas pārstāv pretējas ideoloģijas un dažkārt liekas, ka tās vieno biedru neapmierinātība un atsevišķu politiķu karjeras ambīcijas.  Nav bijusi frakcijas vadības reakcijas uz Aivara Lemberga man paustiem apvainojumiem un publiskas prasības no manis atbrīvoties.  Tas man liek domāt, ka LRA frakcijas vadība piekrīt Aivara Lemberga vērtējumam.  Šis apstākļu kopums ir radījis mūsu sadarbībai neiespējamu vidi, tāpēc izstājos no LRA frakcijas," paziņo kaimiņš. 

Latvijas Reģionu apvienības (LRA) frakcija ir pārsteigta par Artusa Kaimiņa emocionālo lēmumu, tomēr respektē to, žurnālistiem sacīja frakcijas vadītājs Dainis Liepiņš.

"Šis ir Artusa Kaimiņa lēmums, kuru mēs respektējam, un jebkurā gadījumā novēlam viņam turpmākajā politiskajā darbā veiksmi un izdošanos," teica Liepiņš, komentējot Kaimiņa lēmumu par izstāšanos no frakcijas.

Viņš arī akcentēja, ka LRA ir demokrātiska organizācija, kurā vienmēr tiek respektēts katra deputāta viedoklis.

Saeimas vēlēšanās Kaimiņu deleģēja apvienība Iedzīvotāji, kuru vada Kaspars Upacieris. 

Jau ziņots, ka Kaimiņam pagājušajā nedēļā partija liedza piedalīties sarunās par jaunās partijas veidošanu. 

Deputāts Juris Viļums (LRA) savā Twitter kontā paziņojis, ka Kaimiņa lēmums viņam nav saprotams, taču cer uz turpmāku sadarbību.

Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

lija 17.12.2015 10:16
Kaut klauns, bet kaut cik godīgs. Tas aunu bars ar tiem stulbajiem ministriem (Šadurski un c.t.)tik domā, cik iebāzīs savās kabatās...
2 0 atbildēt
zane 17.12.2015 10:13
Man patika šodienas Tv intervija ar Godmaņa kungu,tikai valdība nav spējīga ņemt vērā viņa ieteikumus,jo tad tai būtu jāsāk reāli domāt par tautu un nolikt savas savtīgās intereses nedaudz malā.Kā to var izdarīt?
1 0 atbildēt
vai,vai! > zane 17.12.2015 15:02
Šito naivumu. Ko tad Godmanis nestrādāja kad bija pie teikšanas? Kā tik tiek pie šprices,tā domā tikai par savu labumu. Kad Latvija reiz sagaidīs GODĪGU valdību?
1 0 atbildēt
Dace 17.12.2015 09:49
Vai rakstītājs pats saprot ko virsrakstā ir uzrakstījis?- kādu jaunu partiju kurš veido?
0 0 atbildēt
suukaataaji 17.12.2015 09:12
baigi interesanti....rizhaa kunja bez mandaata ieliida saemaa uzdirrrshot visam kam tikai vareeja un tagad gatavojas kljuut par pirmo valsts cilveeku...Kaiminjsh- kaut arii klauns -ar savu nostaaju pauzz,ka vinjam tas nav pienjemami un juus par vinju smejaties...juus smejaties par sevi!!!
15 0 atbildēt
maita 17.12.2015 08:14
,,,tada aunu,vilku bara gruti stradat,,
7 0 atbildēt
Slinkumiņš. 17.12.2015 07:51
Mūsu valdība visos laikos brīvā LV ir bijusi tizla un strādāt nespējīga.Katrs tiekot par deputātu,tikai domā kā pieslānīt savu naudasmaku. Man prieks,ka Kaimiņš ir godavīrs un cīnītājs,bet to negodīgo ir tik daudz,ka katram,kas atļausues stāties ceļā,pārlauzīs kājas un samīdīs.Tā ir izstrādāta sistēma un to izmainīs tikai brīnums.
27 0 atbildēt
Kārlis 17.12.2015 07:42
Viens gan ir pareizi-mūsu tautas kalpiem rūpēties par tautu nenāk ne prātā.Un tāpēc vienam,otram viņa uzvedība liekas dīvaina,vai ne?
18 1 atbildēt
Eleonora > Kārlis 17.12.2015 07:43
Viņa uzvedība ir smieklīga un bērnišķīga
2 19 atbildēt
Surogātmāte 17.12.2015 07:42
vēl vairāk jau vipendrivatsja nevarēja... nabaga cilvēciņš
2 15 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV