Āboltiņa ir kā veca zupa, kura nevienam sen vairs nav ēdama

Viņa [Solvita Āboltiņa no Vienotības] ir kā veca zupa, kura nevienam sen vairs nav ēdama.
Publicēts: 18.12.2015, Komentāri: 47

Tauta neklusē. Vācijā dzīvojošais jaunietis no Latvijas repa stilā publicējis jaunu video:

"Āboltiņas kundze, ja jūs skatāties šo video,- tauta NEVĒLAS jūs redzēt vispār politikā!
Intrigante Āboltiņa jau ir politiskais līķis latviešu tautas acīs. Viņa ir kā veca zupa, kura nevienam sen vairs nav ēdama. No viņas jau visa Latvijas sabiedrība saindēta.”

Brīdinām par mūsu tautieša nepatīkamu leksiku šajā video.



LASIET VĒL: Ak, kungs, kādi murgi! Āboltiņas vīrs piegādāšot ātrās palīdzības mašīnas

Lūk, svaigs video, kā 2015. gada 17. decembrī Solvita Āboltiņa dabūjusi žagarus par bedrainajiem ceļiem:



LASIET ARĪ: Sabiedrības masas izņirgājas par Solvitu Āboltiņu

Par bedrēm atbildīgie deputāti no Ziemassvētku vecīša saņem žagarus

Pirms šī gada pēdējās Saeimas plenārsēdes vairāk nekā četrus desmitus tautas kalpu sagaidīja pārsteigums – no laukiem nācis Ziemassvētku vecītis viņiem izsniedza šmaugus žagaru saišķus.

Deputāti šādu "dāvanu" izpelnījās par Latvijas brūkošo vietējo un reģionālo autoceļu ignorēšanu un nevēlēšanos uzņemties jelkādu atbildību par to savešanu kārtībā.

Nākot uz Rīgu, Ziemassvētku vecītis uz bedrainā ceļa bija pakritis, dāvanas bija izbirušas, un viņam palicis tikai žagaru maiss. Tad nu viņš nolēma šos žagarus piešķirt tiem valdošās koalīcijas deputātiem, kas ne tikai nebija rūpējušies par nepieciešamo līdzekļu piešķiršanu ceļu remontiem, bet pat neuzskatīja par vajadzīgu sniegt atbildi uz aicinājumu uzņemties atbildību par kāda reģionālā ceļa vai tilta saremontēšanu.

Deputāti par žagariem gan nebija diez cik priecīgi un centās pamukt maliņā, lai nebūtu jāsastopas ar žagaru maisa turētāju. Nebija nekāds pārsteigums, ka visveiklākais izrādījās deputāts Dzintars Zaķis, kurš, ieraudzījis žagaru saišķi, vijīgi aizslīdēja garām – acīmredzot, lai risinātu viņam daudz svarīgākas lietas. Citi deputāti savu vainu nenoliedza un žagarus ņēma zināmā nolemtībā, tomēr nesolīja arī laboties. Vienīgi deputāts Gaidis Bērziņš pauda cerību, ka nākamajā gadā ceļu remontiem naudas būs vairāk.

"No Bērziņa mutes - budžetā, no budžeta - ceļos!" dungoja Ziemassvētku vecītis.

Viņš arī priecājās, ka vismaz vēl viens apdāvinātais cilvēks tomēr apzinās nepieciešamību laboties. Proti, "Vienotības" Ministru prezidenta amata kandidāte Solvita Āboltiņa nesen notikušajā partijas kongresā solīja ceļiem piešķirt papildus veselu miljardu eiro.

Lai visi tautas kalpi saņemtu, ko pelnījuši, dažas neizdalītās žagaru buntes kopā ar nogrēkojušos deputātu sarakstiem un novēlējumu tos lietot Ziemassvētku vecītis mēģināja nodot trim valdošās koalīcijas Saeimas frakcijām – "Vienotībai", ZZS un "Visu Latvijai" – TB/LNNK. Taču Saeima izrādījās neviesmīlīga, jo tās apsardze skaidroja, ka dāvanas nevarot pieņemt. Arī informācijas centrā norādīja uz nepieciešamību veikt pietiekami sarežģītas birokrātiskas procedūras, ko vecītis nevēlējās darīt un nosolījās žagarus samest bedrēs uz ceļa posma Kalnciems – Kūdra, kas nav remontēts kopš pagājušā gadsimta astoņdesmitajiem gadiem.

"Mežā dzīvodams, nebiju pamanījis, cik bedraini ir vietējie ceļi gandrīz visos Latvijas novados. Droši vien, ka arī deputāti, Saeimā sēdēdami, to nemaz nezina, jo vai gan citādi viņi par tiem neliktos ne zinis? Tāpēc, lai stimulētu tautas kalpu interesi par to, kas notiek ārpus Saeimas nama, atnesu tautas līdzekli, ar kura palīdzību agrāk latvieši spējuši atrisināt nevienu vien problēmu. Tomēr jāatzīst, ka daudz patīkamāk ir nest dāvanas tiem, kas tās pelnījuši. Tāpēc ceru, ka nākamgad deputāti tomēr saņemsies un panāks ceļu sakārtošanu, bet es bedrēs vairs nepazaudēšu dāvanu maisu un man nevajadzēs dalīt tautas kalpiem žagarus," pauda cerību Ziemassvētku vecītis.

LASIET ARĪ: Āboltiņas nekaunības pamatā esot pašas Solvitas bērnības traumas
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

Vaimandieninj 22.12.2015 17:48
Nabaga sieviete???????????????-- MONSTRS.!!!!!!!!!!!
0 0 atbildēt
Inese 20.12.2015 00:15
Šai cienījama vecuma dāmai nav ne goda, ne kauna. Būtu tikai pieklājīgi atstāt labprātīgi valdības ēku.
6 0 atbildēt
Aija Otaņķe 19.12.2015 02:59
Veca kāpostu zupa:))
8 0 atbildēt
Olita Tanasa 19.12.2015 02:59
Loti labs salidzinajums bet veca zupa smird :D ka gan tur Saeima to smaku pacies parejie bet tas jau nav nekas jauns visa Saeima smird un ta smaka smace nost TAUTU kurai ir jabeg uz sveszemem (flag:lv) ja neatlaidis Saeimu tad driz visa LATVIJA smirdes
6 0 atbildēt
peteris janssons 19.12.2015 02:58
Neko darīt -- saima arī jāpalaiž lai nesmirdētu!! 8)
4 0 atbildēt
Didzis 19.12.2015 02:58
Naudu Vajag Visiem No Algām Vilkt Nost :(
2 0 atbildēt
Aleksandrs Plinta 19.12.2015 02:58
Latvjiem bija diži gari!
Tagad tikai kangari,
Sumpurņi un vagari!
Un vienalga ko tu dari,
Visur priekšā ''cūkas sari'',
Mainās tikai pavasari... :(
4 0 atbildēt
Anita 19.12.2015 02:57
PĀRĀK MAIGI, ŽĒL KA SALĪDZINA AR ZUPIŅU ;(
VIŅA IR KĀ ARSĒNS VAI VĒL KAS ĢIFTĪGĀKS !!!!!
Riebjās,.ka lien kur līzdams,visur viņas nekaunīgā seja priekšā.....................
5 0 atbildēt
jautrīte krūmiņa 19.12.2015 02:57
Loti labi pateikts es vel piebilstu loti loti indigs augs un cilveki uzmanieties nesaindejaties ar ar so augu nosaukums aboltina
6 0 atbildēt
Kaspars Ratins 19.12.2015 02:56
labi pateikts :D
3 0 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV