Ekspremjers Māris Gailis aicina glābt Jāņa Vaišļas dzīvību

Arī portāls Slavenibas.lv pievienojas aicinājumam palīdzēt, cik katram ir iespējams. Svarīgs ir katrs cents un tikai kopā mums izdosies.
Publicēts: 18.12.2015, Komentāri: 52

Arī portāls Slavenibas.lv pievienojas aicinājumam palīdzēt, cik katram ir iespējams. Svarīgs ir katrs cents un tikai kopā mums izdosies.

"Par dzīvību cīnās pazīstamais ceļotājs un radošā personība Jānis Vaišļa, aicina ziedot steidzamai sirds transplantācijai

Par dzīvību cīnās pazīstamais ceļotājs un radošā personība Jānis Vaišļa, kurš sirgst ar retu slimību – sirds amiloidozi. Viņa dzīvību var glābt, tuvāko četru nedēļu laikā veicot sirds transplantāciju. Tāpēc Jāņa Vaišļas draugi un tuvinieki lūdz līdzcilvēku atbalstu un ziedojumus 120 tūkstošu eiro apmērā, kas ļautu veikt sirds transplantāciju Eiropā.

“Šo slimību izraisa vielas, kas nogulsnējas sirds muskulī, radot sirdsdarbības traucējumus un izraisot neārstējamu sirds mazspēju, kuras rezultātā iestājas nāve. Lai glābtu dzīvību, nepieciešama sirds transplantācija, ko var veikt Latvijā par valsts līdzekļiem, taču iespēja, ka četru nedēļu laikā Baltijas valstīs tiks atrasts piemērots donors, ir mazāka nekā tad, ja meklējumi tiktu paplašināti. Tādēļ donors tiks meklēts arī Eiropā, kas trīskāršotu iespēju glābt Jāņa dzīvību. Pēc sirds transplantācijas būs nepieciešama vēl virkne citu medicīnisko manipulāciju - Valsts Hematoloģijas centrā tiks veikta kaula smadzeņu transplantācija un citas nepieciešamās terapijas,” atklāj J.Vaišļas ārstējošais ārsts Andris Skride.

J.Vaišļas tuvinieki ir pateicīgi Paula Stradiņa Klīniskās slimnīcas kardioloģijas centra kolektīvam un galvenajam ārstam Andrejam Ērglim, kas dara visu iespējamo, lai cīnītos kopā ar Jāni pret smago slimību.

Jānis Vaišļa ir dzimis 1969.gadā Latvijā un jau kopš skolas gadiem aktīvi iesaistījies sabiedriskajā dzīvē. Vairākus gadus strādājis RTU Studentu klubā, Anglikāņu baznīcā, līdz ar neatkarības vēsmām palīdzējis atjaunot studentu korporāciju “Selonija”.

Deviņdesmito gadu sākumā Jānis guva atpazīstamību, darbojoties populārajā, radošajā apvienībā „Zvaigznīšu brīdis”. Šajā laikā arī tapušas pirmās filmas ar Jāņa dalību - „Ceļojums uz Tukumu”, „Kovačs”, „Sviests”.

2001.gadā Jānis Vaišļa piekrita piedalīties ceļojumā apkārt pasaulei ar jahtu “Milda”. Jānis bijis arī Radio Skonto ētera personība, veidojis vairākus TV raidījumus LNT. Kopā ar domubiedriem piedalījies arī Eirovīzijas dziesmu konkursā ar muzikālu dejas priekšnesumu „Pirates of the Sea”. Kopš 2011. gada Jānis darbojas ar jauniešu biedrību Chaula.tv, kur kopā ar entuziastiem veido savu TV kanālu.

Ziedot Jāņa Vaišļas atbalstam ir iespējams labdarības organizācijas Ziedot.lv mājaslapā tiešsaistē, veicot pārskaitījumu uz bankas kontu Swedbank LV95HABA0551006150241 (ar norādi Jānim Vaišļam), kā arī zvanot pa tālruni 90067009 un ar katru zvanu ziedojot 1,42 eiro.

Māris Gailis"

Jānim Vaišļam ir 46 gadi.


Komentāri: 52
Autors: Kaspars Ūdris
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

Alla 19.12.2015 15:23
Palīdzēsim Jānim. Ziedot lv ir samērā drošs kantoris
1 0 atbildēt
Ome 19.12.2015 10:12
nu Gailis jau nu varēja ziedot kādu žūksni.Diezgan savā laikā sabāzis savā kabatā.Bezkaunīgi lūgties pārpalikušiem iezemiešiem,kas paši knapi izdzīvo no varen niecīgiem ienākumiem.Žēl sasirgušo cilvēku,bet cik no preses zināms,par visu kādreiz jāmaksā Dieva priekšā.
5 0 atbildēt
Kuce.... 19.12.2015 04:15
Es 10 reizes parlasiju tekstu un ta ari neatradu PERSONIGO gontu, jo uz Ziedot.lv nevelos. Jo ta nauda neaizies Janim bet Ziedot.lv kabata. Neesmu miljonare bet cilvekam varu atlauties 5EIRO ziedot
0 1 atbildēt
Andris Lapiņš 19.12.2015 01:59
Turies Jāni!!!
3 0 atbildēt
guntis 18.12.2015 22:37
Nu cilvēka ir jāpalīdz tas ir skaidrs,bet Gailis patiešām to var izdarīt viens nevis vēl diedelēt,vai varbūt ar jahtu visu naudu jau notriecis-pasaules apceļotājs par tautas naudu.Patiešām pa pasauli visi nevar tā ceļot pārējiem arī ir jāstrādā un diem
žēl vēl tagad par ļoti zemām algām!!!lai tādi kā viņš var doties pasaules apceļošanā.Dots devējam atdodas-cilvēkus jau var apmuļķot bet Dievu gan nē gan jau pienāks arī Gaiļa kārta.Nu jau 25 gadus ir neatkarība bet neesam ne par mata tiesu pietuvojušies Eiropas līmenim ja nu vienīgi ar cenām un birokrātismu.
5 0 atbildēt
MG 18.12.2015 20:59
Māri, tak paņem no savām n-tajam MG firmām naudu. Tev nu viņas noteikti netrūkst.
4 1 atbildēt
Oskars 18.12.2015 20:34
Visu cieņu Gaiļa kungam, bet Latvijas tauta nav īstā auditorija šādu aktivitāšu veikšanai. Prasti izsakoties- mums nav naudas. Tāpēc iesaku:
Saeimā sēž bars, kurš labrāt var un grib palīdzēt.
Studentu korporācija ''Selonija'' ir velnišķīgi bagāta organizācija.
Pats jau arī var varat piesviest maķenīt.
7 1 atbildēt
ritvars 18.12.2015 20:26
vai tad biedrs zagļa gaiļa eksemplārs nav pietiekami sazadzies lai palīdzētu? Nu kroplis..... Lielāku cinismu grūti iedomāties......... gaiļi,ļembersi,škēļes,godmaņi-uz priekšu,cūkas!
7 1 atbildēt
kRISTIans > ritvars 18.12.2015 20:33
Ziedo gaili ziedo ...tak daudz sava laika sazagies no tautas
9 1 atbildēt
h > ritvars 19.12.2015 00:50
tos kropļus tikai kaps var izmācīt !
0 3 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV