Kretīni un govis. Andra Kiviča bērns cietis no bērnu dārza audzinātājas vardarbības

Bērnudārza audzēkņiem sit pa dibenu, apsaukā par kretīniem un lielajām govīm. Draud un spīdzina.
Publicēts: 23.12.2015, Komentāri: 19
Mazus bērnus par kretīniem un lielajām govīm apsaukājusi Rīgas 27. pirmsskolas izglītības iestādes audzinātāja. Pedagoģe vārdā Ziedīte bērnus iekaustījusi, sitot pa dibenu, un mazuļiem pat draudējusi. Vecāku slepeni ierakstītais audzinātājas darbs diktofonā un Bērnu tiesību aizsardzības biroja atzītais ir šokējošs.

"Atklājās šausmu lietas – viņa sita mūsu bērnus! Piemēram, bērns uzgūlies uz izlietnes un par to sit pa dibenu. Sit pa dibenu par to, ka bērns nevar iemigt diendusā, sit par dibenu par to, ka bērns pārāk lēni apģērbjas, apsaukā rupjos vārdos – par lielām govīm, pretekļiem, kretīniem. Spīdzināja, nelaižot uz tualeti diendusas laikā – tamdēļ mazie bieži ciešas un pieslapina bikses", stāsta vecāki.

Šādi sociālajā tīklā informē Madara Kiviča – mūziķa Andra Kiviča sieva. Abu bērns arī cietis no audzinātājas vardarbības.

Audzinātāja Ziedīte, par laimi, ir jau atlaista.

Bez Tabu sižets

Komentāri: 19
Avots: TV3 Bez Tabu
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

Kk 24.12.2015 01:33
Esmu auklite. Protams neatbalstu ka bernus apsauka un sit. Visam ir jabut savas robezas. Berni tiesam ir izlaisti. ... Piemeram gadijums ejam arraa pastaigā. Bet paskatos ka araa list un lieku gerbties atpakal jo neiesim . uz ko 5gafigs betns pasaka * nakonecta za'ebala uze guljatj.... Normali vai ne. Un nejau vini to bd iemacas.
1 0 atbildēt
mamma 23.12.2015 22:37
Kiviči malači, visu cieņu, ka izcēla problēmu gaismā! Ir ļoti daudz vecāku, kas baidās kaut ko bilst pretī audzinātājām, jo maldīgi domā, ka visu ir jāpacieš ar sakostiem zobiem, lai neatspēlējas uz bērnu. Diemžēl, ļoti daudz reižu man kā mammai ir nācies pārliecināties par to, ka bērnudārzu audzinātājas mīļas un smaidīgas ir tikai bērnu vecāku klātbūtnē. Tiklīdz domā, ka vecāki ir prom, parāda savu īsto dabu, un ne to labāko...
1 1 atbildēt
nezālei 23.12.2015 22:20
Mele! Pastāsti labāk kā tu uz ielas tēlo "Formulu" un brauc cilvēkiem virsū! Arī bērniem!
0 1 atbildēt
vecmāmiņa 23.12.2015 20:02
man ir paveicies KRIMULDAS PAG. B/D IR ĻOTI JAUKAS AUDZINĀTĀJAS UN VADĪTĀJA, NOVĒLU VISIEM TĀDU VEIKSMI
0 0 atbildēt
nika 23.12.2015 16:36
ar sliktiem nerviem nav jastrada bernudarza un audzinatajas savu darbu nevar izdarit tikai zina ka prasit katru gadu algas pielikumu
4 4 atbildēt
nefane 23.12.2015 16:26
Kivičam vajadzēja reklāmu, bet naudiņu žēl izdot! Lūk variants! Un man intersē- vai pēc šādas rīcības viņš dziedās Ziemassvētku dziesmas un piedalīsies pasākumos? LIEKULIS, kurām pašam patīk pa dubļiem vārtīties un vārta apkārtējos!
10 2 atbildēt
RITA 23.12.2015 16:25
Negribas jau ļoti "pieslēgties" šim tematam,bet kaitina arī tikai "cietušo" viedoklis!Mums arī padomju laikos bija viena ome,kas apsūdzēja audzinātāju...Ome,redz,pusstundu bija stāvējusi pie grupiņas loga un redzējusi,kā citi bērni kausta viņas mazbērnu(es,kā ome,divas minūtes neizturētu...).Atklāti sakot,puika bija mazs teroristiņš attiecībās ar citiem bērniem.Bet taisnība-tāpēc citiem viņu nav jāsit.Tāpēc jau ir audzinātāju-vecāku attiecības-eju un runāju...Nu,jā....Tā notiek laukos!Pilsētā cilvēki savā vidū....svešinieki!Un Kivičs vēl vada raidījumu,kurā ļoti veiksmīgi komunicē...
8 2 atbildēt
selena 23.12.2015 16:04
Tos reālos pierādījumus šeit neredzēju!
Lai tas Kivičs pats atnāk un pastrādā b/d, tad redzēs, cik ilgi viņš izturēs!
Es arī uzskatu, ka viņam vajadzēja parunāt ar audzinātāju, nevis tagad te visur "zīmēties"!!!
Pati strādāju ar bērniem un tāpēc varu teikt, ka vienai daļai vecāku bērni ir izlaisti, pašiem vecākiem nav laik ar viņiem nodarboties, ir visatļautība. Tas ir ārprāts,kas notiek gan skolās, gan jau b/d dārzos!!!
10 1 atbildēt
vija 23.12.2015 16:02
40-50 gadus atpakaļ arī laida klusajā laikā pačurāt, bet gudras audzinātājas jau redzēja , kurš vēlas un kurš izklaidējas.Drīzāk pateicoties ŠLESERAM daudzas audzinātājas pēc aicinājuma dabūja pamest šo profesiju,jo redz ar Pedagoģisko skolu bija par maz, bet tagad meitenes kuras kaut vai mācās augstskolā var jau strādāt ar b, kaut vai nav nekāda mīlestība pret b, jo pacietība un aicinājums ir vajadzīgs liels. Šobrīt augstkolas pasniedzēji mācījās no mums ,jo gudrības mums ielika riktīgas.
8 0 atbildēt
vija 23.12.2015 15:53
esmu vecmāmiņa jau pensijā un izbijusi b/d audzinātāja.Savā darba praksē nekad nevienu bērnu neesmu rupjiem vārdiem apsaukājusi, lai nu kādas palaidnības, varbūt uzšāvusi pa dupsi, bet ne jau sāpīgi, jo kādreiz jau sakrājas un izved no pacietības.Bet visa vaina jau ir bērna nenodarbinātībā un neorganizētībā.Piemēram , mani abi mazbērni ,arī 5 gadi ,ļoti gaida 65 gadus veco audzin. ,jo viņa māk bērnus organizēt gan darbam, gan mācībām, rotaļām un neatliek laika blēņām.Tas nav pieļaujams- rupji vārdi ,kliegšana, draudi. Tā ir audzin. bezspēcība. Audzināt. vajadzētu piestrādāt pie vecākiem, kuri netiek galā ar saviem b., b.,kuri dara pāri citiem.
9 0 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV