Latviešu sieviešu vidū populārs kļuvis vietējais 'webčats'

Nopietna Latvijas aģentūra piedāvā ienesīgu darba piedāvājumu sievietēm. Šis raksts paredzēts pilngadīgām personām.
Publicēts: 12.01.2016, Komentāri: 28

Arvien lielāku popularitāti arī Latvijā iekaro 'webčats', kas Eiropas lielākajās valstīs un Krievijā darbojas jau sen samērā lielos apgriezienos. Tagad arī latviešu sievietēm un Latvijā dzīvojošajām dāmām tiek piedāvāta godīga un cilvēka cienīga alga, kas ir stipri virs vidējās valsts algas. Arī darba apstākļi un darba devēja attieksme pret darbinieku ir ļoti svarīga, un vismaz par šai rakstā minēto aģentūru varam to tiešām garantēt. Iespējams, šis raksts, kurš paredzēts pilngadīgām personām, ieviesīs mazliet vairāk skaidrības tik delikātajā biznesā, kas ar vērienu attīstījies mūsu valstī pēdējo gadu laikā.


Latvijā pazīstamās un ilggadējās kompānijas DWC Agency jaunajā darba piedāvājumā vēstīts:

"Mēs esam DWC Agency - kompānija video čata jomā, kura Latvijā  darbojas vairāk kā piecus gadus. 2014. gadā mēs noslēdzām sadarbības līgumu ar vienu no ietekmīgākajiem Eiropas webcam saitiem un kļuvām par šī tirgus līdera oficiālu pārstāvniecību Latvijā. Balstoties uz mūsu pieredzi, esam izstrādājuši organizētu darbības plānu, kas pievērš uzmanību katrai detaļai aģentūras ikdienā – profesionāli darbinieki, ekskluzīvas darba telpas,  jaunākais tehniskais aprīkojums, apmācības, kuras apgūstot, var sasniegt maksimālo rezultātu, fotosesijas. Profesionāla komanda sniedz visu nepieciešamo informāciju un atbalstu, sākot ar pašiem video čata pamatiem līdz konkrētiem padomiem un niansēm, lai palielinātu modeles ienākumus. 

DWC Agency gada beigās atvēra otru filiāli Rīgas centrā. Ar mērķi nodrošināt meitenēm vairāk darba vietas un elastīgāku grafiku.

Mēs strādājam ar katru modeli individuāli un atrodam viņai piemērotāko un ērtāko veidu, kā maksimāli palielināt savus ienākumus. Izvēloties strādāt par webcam modeli mūsu aģentūrā, pastāv vairāki izvēles varianti- strādāt aģentūras telpās vai no mājām, cik daudz laika veltīt šim darbam, kā arī kurā webcam kategorijā modele vēlas strādāt - non nude (bez atkailināšanās), teasing (kārdināšana) vai nude (ar atkailināšanos). Vienmēr ir iespēja mainīt izvēlēto kategoriju, tādejādi, atrodot īsto variantu, kurš modelei ir vispiemērotākais.

Mēs gaidām pieteikumus no visām ieinteresētajām meitenēm, kurām ir vēlēšanās strādāt, pelnīt vai vēlme pamēģināt šo darbu, lai saprastu vai tas būtu piemērots. Nav jāsatraucas par ilgtermiņa saistībām, modele var strādāt tik ilgi kamēr viņa to vēlas, kaut arī tās būtu tikai pāris reizes.

Pastāv mīti un stereotipi, ka meitenes, kas strādā šajā biznesā, pārdod savu ķermeni un izpilda jebkuras saita lietotāja vēlmes. Patiesībā webcam darbs ir pieaugušo izklaides tērzēšana ar interneta starpniecību. Tam nav nekādas saistības ar tiešu fizisku kontaktu vai jebkurām citām darbībām, kuras modele veiktu pret savu gribu. Ir pienācis pēdējais laiks aptvert, ka visā pasaulē ir ļoti daudz vientuļu un nesaprastu cilvēku, kuriem ir nepieciešamība pēc kāda, kas viņus uzklausīs un sapratīs. Citi meklē vienkārši draudzību un komfortu, jo savā reālajā dzīvē ir vientuļi, citi meklē piedzīvojumus un iespēju iepazīt jaunus cilvēkus, citiem neveicas attiecību veidošanā, tādēļ šeit meklē flirtu un neķītras sarunas. Bet viena īpašība šos saita lietotājus vieno - viņi ir turīgi cilvēki, kuri ir gatavi tērēt lielu naudu par pavadīto laiku ar modeli, neatkarīgi no iemesla kādēļ viņi tur ir reģistrējušies.

Neapšaubāmi šis darbs nav piemērots ikvienam. Nepieciešamās prasības: vismaz 18 gadi, labas angļu valodas zināšanas, labas komunikācijas spējas, koķeta personība bez aizspriedumiem, prasme sevi pasniegt, uzklausīt un pielāgoties situācijai. Katrā intervijā topošās modeles uzdod vienu un to pašu jautājumu – Cik var nopelnīt? Mūsu TOP modeles pelna virs 1500 eiro mēnesī, bet vidējā alga modelei ir 800 eiro. Lai gūtu maksimālo peļņu, nepieciešams ieguldīt laiku un nopietnu attieksmi.

Ja arī Tu esi apdomājusi strādāt par webcam modeli un vēlies uzzināt vairāk, priecāsimies uzaicināt Tevi uz pārrunām. Vairāk informācijas par DWC Agency un webcam darba specifiku var iegūt mūsu mājas lapā www.dwcagency.com

Piebildīsim, ka aģentūra DWC Agency ir Latvijā oficiāli reģistrēta kompānija, veiksmīgi darbojas jau vairākus gadus un likumīgi maksā visus valstī noteiktos nodokļus. Sazināties ar aģentūru varat e-pastā [email protected]

Komentāri: 28
Autors: Kaspars Ūdris
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

Fritz Schlunke 13.01.2017 20:57
Vai jums nepieciešama aizdevuma Ziemassvētku aizdevumu, biznesa aizdevums. Šī ir iespēja, lai jūs, 3% gada procentu likme? sazinieties ar mums, lai saņemtu sīkāku informāciju, izmantojot

Kredīta pieteikuma forma ..

Pilnais vārds:
Sex:
Valsts:
pilsēta:
Nodarbošanās:
Mēneša ienākumi:
Kredīta summa nepieciešams:
Aizdevuma ilgums:
Mobilā telefona numurs:

Greatings.
Fritz Schlunken
0 0 atbildēt
Kredits Piedāvāt aizdevumus starp īpaši no 2000€ līdz 500.000€ 30.09.2016 11:20
Kredits Piedavat aizdevumus starp ipaši 2000€ lidz 50.000€ ar likmi 3%:[email protected]
Jusu baudu visu vina laiku, vai ir gruti, lai jus varetu iegadaties:
majas jusu sapnus
dzivoklis
auto
izveidot savu biznesu
finansialais atbalsts šaja jaunaja 2016. gada viss ir atverts, lai jus, lai atrisinatu visas jusu finanšu problema.Ludzu pievienoties mums, lai uzzinatu vairak visi mes sniedzam summu, jusu aizdevumu: [email protected]
0 0 atbildēt
Kredits Piedavat aizdevumus starp ipaši 2000€ lidz 50.000€ ar likmi 3%:[email protected] 30.09.2016 11:19
Kredits Piedavat aizdevumus starp ipaši 2000€ lidz 50.000€ ar likmi 3%:[email protected]
Jusu baudu visu vina laiku, vai ir gruti, lai jus varetu iegadaties:
majas jusu sapnus
dzivoklis
auto
izveidot savu biznesu
finansialais atbalsts šaja jaunaja 2016. gada viss ir atverts, lai jus, lai atrisinatu visas jusu finanšu problema.Ludzu pievienoties mums, lai uzzinatu vairak visi mes sniedzam summu, jusu aizdevumu: [email protected]
0 0 atbildēt
Bishop 24.09.2016 23:55
Sveiki,
Es esmu bīskaps T.D Jakes, privāts aizdevumu aizdevējs, kas dod dzīves laikā alternatīvās aizdevumus. Vai jūs jebkāda veida finanšu grūtībās? Needs kredītu parāda konsolidāciju, ar ātrumu 2% būvniecības, nekustamā īpašuma aizdevumu, refinansēt, personas, uzņēmējdarbības mērķiem vai ārkārtas naudu? Vai Jūs esat uzņēmējs vai sievietes, kas domā paplašināt jūsu biznesa piedāvājuma aizdevumus visu veidu. ja ir interese sazinieties ar mums šodien, izmantojot ([email protected])
0 0 atbildēt
leonardo sanchez 20.07.2016 02:38
Tas ir, lai informētu plašu sabiedrību, ka Leonardo Sanchez kungs, privāts aizdevumu aizdevējs ir atvērt finanšu iespēju ikvienam, kam vajadzīga nekādu finansiālu palīdzību. Mēs dodam no aizdevuma pie 2% procentu likmi privātpersonām, uzņēmumiem un uzņēmumiem saskaņā ar skaidru un saprotamā veidā un stāvoklī. sazinieties ar mums šodien pa e-pastu: ([email protected])
0 0 atbildēt
Mr Austine 10.07.2016 14:18
Vai jums ir nepieciešams apmaksāt jūsu rēķinus aizdevumu? Jums ir nepieciešams
personiskajiem vai lietišķajiem aizdevumu? Ir nepieciešams kredīts, dažādām
citiem nolūkiem? Ja atbilde ir "Jā", lūdzu, sazinieties ar mums šodien
([email protected]) aizdevumu.
Mēs piedāvājam $5,000.000.00 lielākais aizdevums. Mēs piedāvājam
@ 3 % fiksēto procentu likmi aizdevuma ilgumu
1-20 gadi. Mēs dodam divu mēnešu labvēlības periodu pirms
ikmēneša maksājums sākas. Tātad, ja jūs interesē,
Lūdzu, aizpildiet zemāk esošo formu un atgriezties pie mums kā
iespējami īsā laikā pārstrādei.
Pilns nosaukums:...
Dzimums:...
Age: .....................
Adrese:...
city: .......................
valsts:...
Aizdevuma summa:...
Aizdevuma termiņš:...
Tālruņa numurs:...
Nodarbošanās:...
ikmēneša ienākumi:...
Aizdevuma mērķis:...
Pieteikušās, lai saņemtu aizdevumu, pirms .............
0 0 atbildēt
kundze Farida Stephen 29.06.2016 16:12
Laba diena, es esmu reģistrēta privāta naudas aizdevējs. Mēs dodam aizdevumus, lai palīdzētu cilvēkiem, uzņēmumiem, kas ir nepieciešams, lai atjauninātu savu finansiālo stāvokli visā pasaulē, ar ļoti minimālu gada procentu likmes, kā zema kā 2% gada laikā līdz 30 gadu atmaksas darbības laikā uz jebkuru pasaules daļu. Mēs dodam aizdevumus robežās no 5000 eiro līdz 100,000,000 eiro. Mūsu aizdevumi ir arī apdrošināts, maksimālu drošību ir mūsu prioritāte. Ieinteresētā persona būtu sazināties ar mums pa e-pastu: ([email protected])

Vai jums ir noraidīts ar tik daudzām bankām
Vai jums ir nepieciešams finansēt paplašināšanai jums biznesā,
Vai jums ir nepieciešams personas aizdevumu

Pieteikties aizdevumam, sūtīt uz leju informāciju zemāk:
1. Pilns nosaukums
2. Adrese
3. Summa
4. ilgums periods
5.Phone skaits
6. Nodarbošanās

Farida Stephen kundze
0 0 atbildēt
CAMILA PEDRO 20.06.2016 01:54
Vai jūs meklējat aizdevumu? Jūs esat īstajā vietā jūsu aizdevumu risinājumus tieši šeit! Global Finance Limited dot aizdevumus uzņēmumiem un privātpersonām par zemu un pieejamu procentu likmi 2%. lūdzu, sazinieties ar mums pa e-pastu caur [email protected]
0 0 atbildēt
jen 26.05.2016 21:11
Sveiki, es esmu rakstot šo liecība, jo es esmu ļoti pateicīgs par to, ko UniCredit finanšu uzņēmumiem darīja par mani un manu ģimeni. Kad es domāju, ka nebija cerību, šī aizdevuma summa 200,000 £ kompānijas nāca un dara mana ģimene justies dzīvs atkal aizdot mums aizdevumu ar ļoti zemu procentu likmi 2%. Nu, man ir bijis meklējot aizdevumu, lai norēķinātos savu parādu par pēdējo trīs mēnešu laikā, es tikās scammed un paņēma manu naudu, līdz es beidzot satiku Dievs sūtīja aizdevējs. Es nekad domāja, ka joprojām ir īstas aizdevumu aizdevējiem internetā, bet uz manu vislielāko pārsteigumu es saņēmu savu aizdevumu bez izšķērdēt daudz laika. Tātad, ja jums ir, kas tur meklē aizdevumu jebkuru summu, es ieteiktu jums uz e-pastu Mrs.Grate Elita izmantojot: ([email protected])
5647/667/66 # Romas dzelzceļa stacijā Road, italy Tel: 393512646127

Sveicieni,
Mr.Jenlan
0 0 atbildēt
dairis 03.04.2016 20:06
Hello
My name is Dairis the C.E.O of Dairisdaugavaloanfirm int. We give assistance to people at a low interest rate. I coexist this firm to help the needy get back on their feet. Contact us today for that big smile on [email protected]
0 0 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV