Rīgas sabiedriskajā transportā cilvēkiem jārēķinās ar pamatīgu aukstumu

Publicēts: 13.01.2016, Komentāri: 4

Braucot sabiedriskajā transportā, rīdziniekiem jārēķinās ar pamatīgu aukstumu.   

Sabiedriskais aukstums - Bez Tabu



Komentāri: 4
Avots: TV 3 Bez Tabu
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

Mōnika 13.01.2016 10:39
Jā, sabiedriskais transports, tas ir kaut kas...
Godīgi sakot, štrunts par aukstumu, to var paciest, bet netīrību un smirdoņu, tie ir krietni šausminošāki par aukstumu.
Vakar nolēmu izmantot puteņa biļeti un doties uz darbu ar autobusu. Tā teikt - nu ja jau par velti, un bez auto var iztikt, tad - ok, galu galā brauciens ilgst tikai 25 minūtes. Autobuss vēsi dudināja uz Rīgu. Vienā no pieturām ievēlās 2 bomži ar šausmīgiem pudeļu saiņiem, tad nākošajā pieturā ievēlās pavecāks kungs ar pusizdzertu šņabja pudeli un sāka deklarēt, ka pudeles saturs ir vienīgais sildelements un ieteica to visiem lietot un tad nebūs auksti. Kādā no pieturām iekāpa jauns puisis, kurš uzskatīja par vajadzīgu uzmākties sievietēm un stāstīja, ka ir varen bagāts un varot uz vienu nakti nopirkt jebkuru sievieti. Nu, tā bomžu pudeļu graboņas, šņabja smakas un donžuāna pavadīti nokļuvu centrā.
Atpakaļ uz mājām izvēlējos braukt ar mikriņu. Labāk samaksāju 80 centus un neelpoju to smirdoņu un neklausos slimus donžuānus. Skumji. Labprāt biežāk brauktu ar sabiedrisko transportu, bet nu zinu - pēc iespējas darīšu visu, lai nekad tur - sabiedriskajā autobusā, nenokļūtu. Un man pie vienas vietas cik daudz mašīnu ir pilsētās un vai ir jāsēž sastrēgumā. Labāk sastrēgumā savā auto, nekā netīrībā un smirdoņā.
1 0 atbildēt
Anita > Mōnika 13.01.2016 17:24
Es piekritu Monikai,ka sabiedriska transporta bieds ir smirdoņa nevis aukstums.Izmantojot autobusu,nemanīju aukstumu.Ja ziemas laikā autobuss ir tikko izbraucis no garāžas,salons nav paspējis uzsildīties,tad ir paauksti.
Taču tā smirdoņa,ko autobusā ienes netīreļi ir šausmīga.Viņi nekaunās apsēsties ar saviem netīriem dupšiem,pie tam bez biļetēm.
0 0 atbildēt
RTX 13.01.2016 10:14
Tur neko nevar darīt, jo durvis ik pēc minūtes tiek atvērtas. Tas pats mašīnā, kad brauc +20 °, atver durvis- uzreiz auksti paliek.
1 0 atbildēt
Rara 13.01.2016 10:12
Man liekas labāk drusku pasalt nekā cepties +20 grādos, kad visiem virsū biezie ziemas apģērbi un pēc tam sasvīdušam kāpt ārā mīnusos.
3 0 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV