Erotā vēl nebijusi iepazīšanās spēle Aklais randiņš. Nepalaid garām!

Viena no festivāla „Erots 2016” sārtākajām odziņām noteikti būs iepazīšanās spēle – „Aklais randiņš”, kas pasaulē jau ieguvusi plašu atpazīstamību un piekrišanu.
Publicēts: 14.01.2016, Komentāri: 0

Viena no festivāla „Erots 2016” sārtākajām odziņām noteikti būs iepazīšanās spēle – „Aklais randiņš”, kas pasaulē jau ieguvusi plašu atpazīstamību un piekrišanu. Ja esi viens un esi gatavs trakam piedzīvojumam otras pusītes meklējumos, tad 19. un 20. februārī tiekamies Ķīpsalā!

Uz divām diennaktīm Ķīpsalas halle pārvērtīsies par īstu mīlas ligzdiņu, no kuras bez pozitīvām emocijām un jauniem kontaktiem neaizies neviens! Vientuļās sirdis, sarosieties, jo tas būs neaizmirstams randiņu vakars ar karstāko, ātrāko un rezultatīvāko iepazīšanos, kāda jebkad pieredzēta!

Ja vēlies piedalīties „Aklajā randiņā”, līdz 10. februārim aizpildi pieteikuma anketu vai piesakies, rakstot uz [email protected] ar norādi „Aklajam randiņam”. Nenokavē savu iespēju aiziet uz „Aklo randiņu”, un, kas zina, varbūt kādreiz Jūs viens otram teiksiet – precamies? Piesakies tūlīt!

Festivālā „Erots” abus vakarus plkst. 20.00 hallē Nr. 1 notiks „Aklais randiņš”. Spēles norise būs pavisam vienkārša: pēc vadītājas nosacījumiem tiks izvēlēti pāri, kuriem būs jāizpilda trīs uzdevumi. Finālā iekļūs tikai seši pāri ar spēcīgāko jūtu ķīmiju, un viņus izvērtēs sabiedrībā pazīstami cilvēki. Saderīgākajiem „Aklā randiņa” pāriem balvas garantētas!

Romantisko iepazīšanās spēli vadīs šarmantā TV zvaigzne Santa Getmančuka, bet tai nepieciešamo noskaņu ar seksīgiem deju mūzikas ritmiem radīs DJ John Ado.

Starp citu, varbūt tava spēles partnere vai partneris būs kaislīgs dejotājs, jo tieši šajā „Erots 2016” hallē notiks arī Latvijā vienīgā klubu deju konkursa „Club Dance Queen & King 2016” fināls. Konkurss notiek jau ceturto reizi, šoreiz dejotājiem liekot iejusties wild animals tematikā. Vairāk par konkursu: www.clubdance.lv

Oficiālais „Erots 2016” pre-party naktsklubs „Coyote Fly”.

Biļetes uz „Erots 2016” var iegādāties „Biļešu servisa” (www.bilesuserviss.lv/) kasēs visā Latvijā, Ķīpsalas hallē (darba dienās no plkst. 10.00 līdz 16.30) un intīmpreču veikalā „Kupidons plus”. Pasteidzies iegādāties biļetes tikai par 14 EUR, jo, tuvojoties karstajam pasākumam, kā arī pasākuma laikā biļetes kļūs dārgākas!

„Erots 2016” norises laiki:
19. un 20. februāris 18.00–03.00

Erotikas festivālu-izstādi „Erots 2016” organizē Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1. Festivāla līdzorganizators ir firma „Z un Z” – Latvijas intīmpreču veikalu tīkls „Kupidons plus”. Pasākumu atbalsta „One touch” prezervatīvi, tūrisma operators „Prieks Tūre” un „Cēsu alus”.

Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV