Deju klubu karalis un karaliene, nevilcinies – piesakies konkursam

Vēl tikai līdz 25. janvārim var pieteikt dalību deju konkursam „Club Dance Queen & King 2016”, kas šogad jau ceturto reizi norisināsies festivālā „Erots” no 19. līdz 20. februārim Ķīpsalas hallē.
Publicēts: 20.01.2016, Komentāri: 0

Vēl tikai līdz 25. janvārim var pieteikt dalību deju konkursam „Club Dance Queen & King 2016”, kas šogad jau ceturto reizi norisināsies festivālā „Erots” no 19. līdz 20. februārim Ķīpsalas hallē.

Ja esi 18 līdz 35 gadus jauns, kaislīgs dejotājs vai dejotāja, tad pieņem izaicinājumu un piesakies Latvijā vienīgajam klubu deju konkursam! Lai piedalītos, līdz 25. janvārim mājaslapā www.clubdance.lv/ aizpildi pieteikuma anketu un pievieno video ar improvizētu priekšnesumu klubu deju stilā. Šogad deju tematika pavisam karsta – wild animal!

Pusfinālisti tiks paziņoti 28. janvārī un jau 19. februārī kāps uz lielās konkursa skatuves Ķīpsalā. „Club Dance Queen & King 2016” dalībnieki sacentīsies divās kategorijās. Profesionāļi, deju skolu, studiju un klubu pārstāvji savstarpēji konkurēs PRO kategorijā, savukārt HOBBY grupā – iesācēji un amatieri. Sacensības vērtēs profesionāla horeogrāfu un dejotāju žūrija.

2016. gada labāko klubu deju karali un karalieni, kuri būs pārliecinājuši žūriju ar mežonīgāko sniegumu, kronēs festivāla „Erots” noslēguma vakarā – 20. februārī.

Neturi sveci zem pūra – nāc un parādi savu talantu! Vienalga, vai esi jau pieredzējis deju grīdas pavēlnieks, vai nē! Konkurss meklē dejotājus ar individuālu, harizmātisku un kaislīgu stilu. Šī būs ne tikai neaizmirstama pieredze un labs ieraksts tavā portfolio, bet arī lieliska iespēja savā īpašumā iegūt vērtīgas balvas no festivāla sponsoriem. Sacensību balvu fondā ir 1000 eiro, ceļojums divām personām un noderīgas dāvanas no sadarbības partneriem un sponsoriem. Vairāk: www.erots.lv/ un www.clubdance.lv/.

Konkursu organizē festivāls „Erots” un SIA „Tessika Events & Carnivals”.

Ieeja festivālā un dalība konkursā no 18 gadu vecuma!

„Erots 2015” norises laiki:

19. un 20. februāris 18.00–03.00

Kā zināms, festivāls „Erots 2016” notiks 19. un 20. februārī Ķīpsalā, un tas ir nozīmīgākais erotikas pasākums Baltijā. Tas apmeklētājiem piedāvās baudīt pārsteigumiem pilnus latviešu un ārzemju mākslinieku erotiskos šovus, sieviešu un vīriešu striptīzus, slapjo T-kreklu un šortu konkursu, iepazīšanās spēli „Aklais randiņš” un citas aktivitātes. „Erots” piedāvās ne tikai lieliskas izklaides iespējas, bet arī plašu erotiskās produkcijas klāstu – intīmpreču izstādi. 

Biļetes uz „Erots 2016” var iegādāties „Biļešu servisa” (www.bilesuserviss.lv/) kasēs visā Latvijā, Ķīpsalas hallē (darba dienās no plkst. 10.00 līdz 16.30) un intīmpreču veikalā „Kupidons plus”. Pasteidzies iegādāties biļetes tikai par 14 EUR, jo, tuvojoties karstajam pasākumam, kā arī pasākuma laikā biļetes kļūs dārgākas!

Erotikas festivālu-izstādi „Erots 2016” organizē Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1. Festivāla līdzorganizators ir firma „Z un Z” – Latvijas intīmpreču veikalu tīkls „Kupidons plus”. Pasākumu atbalsta „One touch” prezervatīvi, tūrisma operators „Prieks Tūre” un „Cēsu alus”.

Seko mums:
www.facebook.com/Erots2015
www.twitter.com/Erots_lv
www.draugiem.lv/erots.lv

Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV