Skandalozais Artuss Kaimiņš veido jaunu partiju

Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš pēc Latvijas Reģionu apvienības rindu pamešanas veidos biedrību, kuru popularitātes gadījumā mēģinās pārveidot par partiju.
Publicēts: 22.01.2016, Komentāri: 50

Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš pēc Latvijas Reģionu apvienības rindu pamešanas veidos biedrību, kuru popularitātes gadījumā pārveidos par partiju.

Kaimiņš Latvijas Televīzijai stāstīja, ka 8.februārī atklās biedrības manifestu. Biedrība tikšot veidota kopā ar domubiedriem, kuru vārdus skandalozais deputāts Kaimiņš atteicās atklāt.

Biedrība būšot visnotaļ tikai tests, kura rezultātā tapšot skaidrs vai Latvijas sabiedrībai Kaimiņa piedāvātās idejas un darbība ir interesanta, klāstīja pats Kaimiņš. Ja tikšot justs sabiedrības pieprasījums, tad Kaimiņa biedrība pārtapšot nopietnā partijā.

Darbojoties parlamentā, Kaimiņš esot sapratis, ka Saeimā ir milzīgs zirneklis, un no tā vienkārši ir jātiek vaļā.

Rakstiet komentāru sadaļā vai jūs labprāt balsotu par Artusa Kaimiņa partiju, neskatoties uz deputāta lielajiem konfliktiem un attiecību sabojāšanu ar pilnīgi visiem partneriem, politiķiem un Saeimas komisijām, žurnālistiem un nesaskaņām ar daudziem paša vēlētājiem.

Aivars Lembergs par skandalozo Artusu Kaimiņu un visnemīlētāko Solvitu Āboltiņu:

Komentāri: 50
Avots: Bb.vesti.lv
Foto: Cehs.lv
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

Vārds 24.01.2016 07:04
Domāju, ka jaunās partija nosaukums varētu būt Kretīnu partija (KP). Šis nosaukums izteiktu visu gan par Kaimiņu, gan par viņam līdzīgi domājošiem!
1 3 atbildēt
kaimiņa kaimiņš 24.01.2016 05:46
kas tā būs???
padebīlo, rokkameru visurbāzēju, stūlbu jautājumu, garā vāju ccilvēku idioloģijas izplatītāju partija???
neteiksim, ka citi tur iederas, bet šito - ākstu, ķēmu j...o???? ..un vēl tādam savu idiotu partiju???
Lautiņi, mīļie!!!!!!!!!????????
1 3 atbildēt
aha 23.01.2016 17:05
repše arī nāca ka tautas mesija,un kas notikās?
Pacans kaut bija izšeptējis banku Baltija,pat tika par ekonomikas ministru.
Pēc tam gaja,nāca,demisionēja,saņema kompensācijas,izveidoja ļauno laiku,turpināja šeptēties un 12 saeimas velēšanās,kad netika vairs pie katla šeptēt,notina nagus un ragus uz Franciju.
Tagad puika peras pa alpu kalniem.

Nu redzesim,redzesim kas sanaks Kaimiņam.Viennozimīgi launak un sliktāk nebūs.Jo dziļāka un tumšākā dirsā nav iespējams nobraukt.
2 1 atbildēt
Es arī 23.01.2016 16:59
Es arī balsotu par, piegriezušies tie "nopelniem bagātie" ilgsēdētāji,kuri uz katrām vēlēšanām brēc - mēs jau nē, tie citi,tie citi tie sliktie.Ja Kaimiņš nepieļaus Repšes un Zatlera kļūdas, varētu sākties kaut kāds progress Latvijas politikā.Labprāt pats piedalītos.
3 1 atbildēt
aivis 23.01.2016 15:55
Stulbs un stulbāks, tas par kaimiņu................
3 4 atbildēt
Juris 23.01.2016 11:27
Varbūt tas ir izmaiņu sākuma !!!! Es balsošu par Kaimiņu ,kā varēšu tā palīdzēšu !!!!!!
6 2 atbildēt
taisnības nav 22.01.2016 20:35
Kā iznāk ar tautas balsojumu!Trīs reizes pēc kārtas Labi rezultāti bija "Saskaņas centram" - lūk tautas balsis, bet kas notika "Vienotība" šo partiju nogrūda nost.Tagad viņi tautai saka: "Jūs par viņiem balsojat".Nē! Domāju ka "Saskaņas centrs" neļautu "Vienotībai" nodokļu naudas tā norīt.Faktiski valsts nabadzībā , bet Vienotība pieliek 800 eur pie algām. Tādā sajūta ka steidzās pēdējo naudu izkrāpt no budžeta.Pašvaldības dara to pašu!
4 1 atbildēt
UVIS 22.01.2016 18:47
Uz priekšu KAIMIŅ ,ES ARI PAR tEVI BALSOŠU JA VĒL TO solvitu varētu aiztriekt uz mežu nesaprotu kāpēc valdība tā spēlējās ar vienu necodīgu mātīri savādi vārdi nav ko teikt ,,labu veiksmi Tev A RTUR ,,,,,
10 1 atbildēt
bite 22.01.2016 18:05
Turies,Kaimin!Lielaka iedzivotaju dala ir ar Tevi!Nost nelietigo Aboltinu!
11 1 atbildēt
Par !!!! 22.01.2016 17:49
Tas būs jauns spēks,kas apturēs komunistu iznīcinošo karagājienu mūsu zemē, kurš ilgst jau 25 gadus. Kungi zog un uzdzīvo, bet tauta nīkst un bez teikšanas.
Atbalstīsim jaunos spēkus un neļausim iznīcinat savu zemi un apspiest savu tautu. Vertgturu laikam ir jābeidzas.
17 1 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV