airBaltic svin 20 gadus Varšavā

Latvijas aviokompānija airBaltic svin Rīga – Varšava maršruta 20.gadadienu.
Publicēts: 25.02.2016, Komentāri: 0

Latvijas aviokompānija airBaltic svin Rīga – Varšava maršruta 20.gadadienu. Kopš 1996.gada airBaltic pārvadājusi vairāk nekā 240 tūkstošus pasažieru šajā maršrutā, un šodien tā piedāvā ērtas ceļošanas iespējas starp abām pilsētām un citiem galamērķiem Baltijā, Eiropā, Skandināvijā, NVS un Tuvo Austrumu valstīs.

airBaltic maršrutu tīkla pārvaldes vadošais viceprezidents Volfgangs Reiss (Wolfgang Reuss) norāda: „Mēs darbību Varšavā sākām ar vien 2 000 apkalpotiem pasažieriem 1996.gadā, taču tagad mūsu Varšavas maršrutā tiek apkalpoti vairāk nekā 34 tūkstoši pasažieru gadā. Mēs uzlabojam savus pakalpojumus Varšavā, pagājušajā gadā izveidojot sadarbību ar LOT Polish Airlines, lai piedāvātu ērtākas ceļošanas iespējas uz 60 galamērķiem Eiropā, Tuvajos Austrumos un NVS valstīs. Uzlabojot savienojumus starp Rīgu un citām tranzītlidostām, airBaltic klientiem nodrošina iespēju nokļūt reģionos, kur tiešie reisi nav pieejami.”

airBaltic lidojumus Rīga – Varšava maršrutā sāka 1996.gada 19.februārī. Pirmais lidojums no Rīgas uz Varšavu tika veikts ar Saab 340 lidmašīnu. Pirms 20 gadiem šo maršrutu izmantoja 2 222 pasažieri gadā, bet šodien 34 782 pasažieri gadā lido ar airBaltic lidmašīnām, kas savieno Varšavu ar Rīgu un lielākajām Eiropas lidostām. Lai atzīmētu šo jubileju, airBaltic 18.februārī piedāvā vienas dienas jubilejas cenas piedāvājumu lidojumam Rīga – Varšava maršrutā 20 eiro vērtībā.

Kā ziņots pagājušajā gadā, airBaltic noslēgusi sadarbības līgumu ar LOT Polish Airlines. Šī sadarbība sniedz iespēju LOT Polish Airlines piedāvāt saviem pasažieriem ērtus savienojumus starp Varšavu un Oslo (Norvēģija), un starp Varšavu un Helsinkiem (Somija). Tajā pašā laikā airBaltic saviem pasažieriem piedāvās divus jaunus un ērtus galamērķus – Sofiju (Bulgārija) un Belgradu (Serbija).

 

Maršruts

Lidojumu biežums

Sākuma datums

Cena*, Pamata

Cena*, Premium

Cena*, Biznesa klases

Rīga – Varšava

1 lidojums dienā

Lidojumi jau tiek veikti

69  eiro

135  eiro

239  eiro

 

 

 

*Zemākā pieejamā cena, ieskaitot nodokļus, nodevas un maksu par pakalpojumiem – www.airbaltic.com/.

airBaltic nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 60 galamērķiem. airBaltic piedāvā ērtus savienojumus no Rīgas uz galamērķiem aviokompānijas maršrutu tīklā Skandināvijā, Eiropā, NVS un Tuvajos Austrumos. Papildus tam airBaltic piedāvā jaunus tiešos lidojumus no Tallinas un Viļņas.

Īsi par airBaltic:

airBaltic (AIR BALTIC CORPORATION) ir punktuālākā aviosabiedrība pasaulē, kas savieno Baltijas reģionu ar 60 galamērķiem Eiropā, Tuvajos Austrumos un NVS. airBaltic ir akciju sabiedrība, kas dibināta 1995.gadā. Galvenais akcionārs ir Latvijas valsts ar 99.8% akciju. airBaltic flotē ir 24 lidmašīnas: 12 Boeing 737 un 12 Bombardier Q400 NextGen. airBaltic ir saņēmusi vairākus starptautiskus apbalvojumus par izcilību, inovatīviem pakalpojumiem un saviem sasniegumiem, pateicoties veiksmīgai uzņēmējdarbības restrukturizēšanai. 2012.gadā Airlinetrends atzinis airBaltic par vienu no desmit inovatīvākajām aviokompānijām pasaulē, savukārt 2014. un 2015.gadā airBaltic sasniedza labākos punktualitātes rādītājus pasaulē.

Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV