Ar Imantas pedofilu cietumā jau izrēķinājušies kameras biedri

Publicēts: 07.03.2016, Komentāri: 23
Meitenes, kurām uzbruka Imantas pedofils, saņēmušas valsts kompensācijas, ko Latvijā maksā ikvienam, kas šādu procesu ietvaros atzīts par cietušo. To Latvijas Televīzijas raidījumā “Aculiecinieks” apstiprināja Juridiskās palīdzības administrācijā. Nauda ļauj segt ārstniecības izdevumus, vai novirzīt citiem mērķiem, piemēram, doties atpūtas braucuenā. Par tās izlietojumu nav jāatskaitās.

Panorāma informē, ka visas cietušās meitenes, precīzāk viņu ģimenes, ir saņēmušas valsts pienākošās kompensācijas. Raidījums vēsta, ka ar tā dēvēto Imantas pedofilu cietumā viņa kameras biedri jau gribējuši izrēķināties un kārtīgi piekaut. Viens no cietumniekiem esot bijis pazīstams ar kādu cietušās meitenes ģimeni un par pedofila noziegumiem nolēmis jaunieti kārtīgi ieštaukāt. Pēc neoficiālas informācijas Imantas pedofils esot pārvests uz vieninieka cietuma kameru.




Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

hhh 08.03.2016 16:35
si portala autori tak ir aptaureti, nemak ne rakstit ne lasit
4 0 atbildēt
Andris 08.03.2016 15:18
Pats nevaru ciest tādus iznireļus, bet, ja tiesiskā valstī joprojām kultivē to praksi, kad kameru biedri spriež savu tiesu, tā nav tiesiska valsts.
Ja žurnālisti paķēruši tādu tematu, tad bija jāpieķer arī vainīgie, kuri pieļauj linča tiesu!
2 4 atbildēt
Kalme 08.03.2016 08:18
Interesanti tikai tas, ka kaut kur iepriekš teica, ka viņš kamerā atrodoties kopā ar citiem dzimumnoziedzniekiem. Vai ta tur savējie, savējo nesaprot?! No zaģļiem utt skaidrs, ka atrautos pa pilnu programmu, bet divkosīgi klapēt otru par to pašu par ko pats sēdi! Kaut gan..tiem jau morāles nav.
2 0 atbildēt
Patiesais Vilks 08.03.2016 07:22
Ticiet man tas ko vins tur piedzivos ir baismigas par naves sodu.
5 2 atbildēt
kā tad... 08.03.2016 01:57
... te žurnaļugas atkal pārbrauca ne pa to tēmu... jefiņi riktīgie...
.. un visus pediņus ,kastrēt jau sen vajadzēja,tad baidītos,citādi tie sodi ir apsmieklam un apšaut visus bīstamos noziedzniekus,kam uzturēt un barot pa nodokļu maksātāju naudu ,un tur vēl viņi jūtās apbižoto pabērnu lomā...uzstāda vēl savas privilēģijas un likumus... lai nestrādā to ko nevajag un nebūs jāsēž tajā kūrortā,un kas tam Imantas pedikam par privilēģijām,ka vieninieka kamerā,lai štaukā un daiktu līdz ar kuli norauj visiem tādiem maitas gabaliem ,ne tikai tam jefiņam vien...kropļi tādi,vienkārši trūkst vārdu...
Un vecāki ,lai arī seko ko tādas sīces i-netā dara un ar ko sarakstās,ja paskatoties vakaros ārā,tādu sīkpiržu ir pa pilno Rīgas ielās un vieni/as bez vecākiem,kur jāvazājas,kas vecāki neredz ,ka nav mājās sīcenes,vai sīcis...tik vēlā vakara stundā... Tad arī šādiem izdzimteņiem nebūs tik vienkārši tikt klāt un izdarīt savus netīros darbiņus.Ja paši sevi nesargās,tad ne viens to nespēs cits izdarīt,tad redz kāds tam visam traģisks iznākums... Tā ka vecāki vairāk paši sekojiet līdzi ,ko dara Jūsu sīkpirži...
8 0 atbildēt
xsxx 08.03.2016 00:00
Virsrakstā - AR IMANTAS PEDOFILU CIETUMĀ JAU IZRĒĶINĀJUŠIES KAMERAS BIEDRI

Pēc tam rakstā - Raidījums vēsta, ka ar tā dēvēto Imantas pedofilu cietumā viņa kameras biedri jau gribējuši izrēķināties un kārtīgi piekaut.

GRIBĒJUŠI IZRĒĶINĀTIES.

Domājat ko rakstat virsrakstā!
17 0 atbildēt
Bārda > xsxx 08.03.2016 00:24
Ko tad rakstīs ,ka korītī ,,paimeļi"?
1 0 atbildēt
adata 07.03.2016 23:56
Nesaprotu...kāpēc ievieto FOTOROBOTU....ja varonis jau ir notverts????Vai saudzē varoņa reputāciju? vai varbut nemaz nav notvers un mums te liek makaronus ausīs??!!
21 0 atbildēt
es > adata 08.03.2016 07:50
Logiski ka nav notverts......vel stasta ka esot vins dzivojis pie radiem Imantaa.....tad kapec radus netiesa par noziedznieka slepsanu?? vai tad tie nebija redzejusi fotorobotu un nekadigi neatpazina savu deeleenu ???
2 0 atbildēt
Ita > es 08.03.2016 12:25
Aizdomas ka ka kaut kas nav kaa vajag. Vai nu nav nokerts vai ari ietekmiga cilveka dels.
3 0 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV