Izstāde Māja I – praktiskiem romantiķiem

Ir tūkstošiem veidu, kā iepriecināt savu mīļoto – klasiskie romantiķi dāvinās ziedus, praktiskie steigs palīgā mājas darbos, gādās par siltumu, drošību un kārtību.
Publicēts: 08.03.2016, Komentāri: 0

Ir tūkstošiem veidu, kā iepriecināt savu mīļoto – klasiskie romantiķi dāvinās ziedus, praktiskie steigs palīgā mājas darbos, gādās par siltumu, drošību un kārtību. Romantiķi, nāc uz izstādi „Māja I 2016” no 10. līdz 13. martam Ķīpsalā un sagādā visu, lai mīļotā būtu apmierināta!

Gādā par ģimenes pavardu!

Jau izsenis vīrietis ir tas, kurš gādā par ģimenes pavardu. Tikai mūsdienās tas pavards ir kļuvis daudz modernāks – sākot no kamīna līdz siltumizolācijas materiāliem. Turklāt, lai iepriecinātu 21. gadsimta sievieti, ir jātur roka uz pulsa un jāseko jaunākajiem piedāvājumiem un risinājumiem.

Romantisku noskaņu ikvienā mājās palīdzēs radīt kamīns, ko izstādē „Māja I 2016” plašā klāstā piedāvās „Sauna katram” un „Kamīndizains”. Savukārt par kvalitatīvu mājas siltumizolāciju varēsi uzzināt un parūpēties, apmeklējot SIA „Iļģuciems”, “Junkers”, ”Silts nams” u .c. ekspozīcijas. Kā saka – ja mājas pavards ir uzturēts, arī sievas acīs uguntiņa neizdzisīs!

Katras sievietes sapnis – vīrietis ar „zelta” instrumentiem!

Ja sievieti rotā tikumi, tad vīrieti – instrumentu kaste! Plašā sortimentā dažnedažādas kvalitātes un specifikas būvniecības instrumentus gan profesionāļiem, gan gādīgiem saimniekiem piedāvās uzņēmums „Tikra”, „Rautakesko”, „Arsenal” u. c. Turklāt, ja vēl neesi apguvis visas nepieciešamās zināšanas, lai pretendētu uz titulu “vīrietis ar zelta rokām”, nebēdā – izstādē „Māja I” varēsi sastapt zinošus ekspertus, kuri dalīsies savā pieredzē.

Skati vīru pēc durvīm!

Mūsdienās par savas lēdijas drošību ir jāparūpējas ar izturīgām durvīm, ideālā variantā – arī pieklājīgu žogu. Kā nekā par vīru vairs nespriež pēc cepures, bet gan pēc mājas durvīm vai žoga, tādēļ ir svarīgi, lai tie būtu gaumīgi, moderni un eleganti. Plašā sortimentā durvis izstādē piedāvās „Durvju pasaule”, „Staļi”, „Baltijas durvis”, savukārt vispiemērotāko žogu varēs izvēlēties „Preiss būve”, „Žogu fabrika” un citu uzņēmumu ekspozīcijās. 

Kā zināms, no 10. līdz 13. martam notiks lielākais būvniecības notikums – izstāde „Māja I 2016”, kas Ķīpsalā pulcēs būvniekus, arhitektus, projektētājus, namu apsaimniekotājus, konkurētspējīgākos būvmateriālu ražotājus un tirgotājus. Šogad izstādē savus jaunākos un modernākos risinājumus, preces un pakalpojumus prezentē vairāk nekā 300 uzņēmumu no 12 valstīm: Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Polijas, Itālijas, Čehijas, Austrijas, Baltkrievijas, Krievijas. Pirmo reizi izstādē „Māja I’’ piedalās uzņēmumi no Beļģijas, Šveices un Turcijas.
Kā katru gadu, arī šogad neizpaliks plašs un izdevīgs būvtehnikas, celtniecības produktu un instrumentu, kā arī santehnikas un dārza aprīkojuma piedāvājums. Vairāk: www.bt1.lv/maja1

Izstādi rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1. 

Seko mums: www.facebook.com/izstademaja/

Izstādes darba laiks:

10.–12. marts 10.00–19.00
13. marts 10.00–17.00

Ieejas biļešu cenas:

Ieejas biļete – EUR 6 
Pensionāriem, studentiem – EUR 5 
Skolēniem, invalīdiem – EUR 4
Bērniem līdz 7 gadu vecumam – bez maksas
Ģimenes biļete (2 pieaugušie un 2 bērni līdz 18 gadu vecumam) – EUR 15

Autostāvvieta– 5 EUR

Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV