Traģiski! Mildronāta dēļ Šarapovai pienācis sportistes karjeras gals. Emocionāla vēstule

Dopinga lietošanā pieķertā Krievijas tenisa zvaigzne Marija Šarapova pateicās saviem līdzjutējiem par atbalstu grūtajā brīdī un atklātā vēstulē vēlreiz izteica cerību, ka varēs turpināt savu sportistes karjeru.
Publicēts: 14.03.2016, Komentāri: 4

Dopinga lietošanā pieķertā Krievijas tenisa zvaigzne Marija Šarapova pateicās saviem līdzjutējiem par atbalstu grūtajā brīdī un atklātā vēstulē vēlreiz izteica cerību, ka varēs turpināt savu sportistes karjeru.

Kā zināms, 28 gadus vecajai Šarapovai tika konstatētas pozitīvas dopinga analīzes pēc šī gada Austrālijas atklātajā čempionātā ņemtajām provēm. Par dopinga pārkāpumu sportistei draud līdz pat četru gadu diskvalifikācija.

Šarapova atklātā vēstulē aprakstīja to, kā jutās dažas dienas pēc dopinga skandāla.

“Man patīk rīti. Jauna diena, jauns sākums… taču šodiena bija neparasta. Es varu domāt tikai par to, ka gribu atgriezties tenisā, un es ceru, ka man atkal būs tāda iespēja. Protams, ja būtu izvēle, es neizvēlētos iekļūt tādā situācijā, taču es iekļuvu. Es aizgaju uz trenažieru zāli, jo jutu, ka man bija nepieciešams kārtīgi izsvīst. Tobrīd es sapratu, ka mani izseko daudz auto. Vecie, labie paparaci atkal strādā…” raksta Šarapova.

Tāpat tenisiste norādīja, ka saņēmusi neskaitāmus atbalsta sūtījumus elektroniskajā pastā. "Uzmundrinājumi un atbalsts, kā arī izteiktā mīlestība lika man pasmaidīt un turpināt darīt to, ko vislabāk māku, - trenēties," Šarapova norādīja, ka nav ieslīgusi depresijā, bet turpina uzturēt savu sportisko formu.

Jau ziņots, ka tenisistes organismā atklāta nu jau bēdīgi slavenā meldonija klātbūtne. Jau ziņots, ka meldonijs kopš 1.janvāra ir iekļauts aizliegto vielu sarakstā un šī viela ir Latvijā ražotā ārstnieciskā preparāta "Mildronāts" sastāvā.

Šarapova norādīja, ka medikamentu lietojusi kopš 2006.gada ārstnieciskos nolūkos.

Atšķirībā no līdzjutējiem no Šarapovas pagaidām ir novērsušies viņas sponsori un sadarbības partneri. Kā zināms, amerikāņu sporta preču zīmols "Nike" iesaldējis sadarbību ar tenisisti, lai gan 2010.gadā Šarapova ar "Nike" parakstīja astoņu gadu līgumu, kura kopējā vērtība ir 70 miljoni dolāru (63,4 miljoni eiro).

Tāpat Šveices luksusa pulksteņu ražotājs "Tag Heuer" paziņoja, ka nepagarinās līgumu ar Šarapovu par sportistes sponsorēšanu, savukārt automašīnu zīmols "Porsche" pavēstīja, ka atceļ visus pasākumus, kas bija plānoti kopā ar Šarapovu.

Sestdien stāsies spēkā Starptautiskās Tenisa federācijas (ITF) noteiktā pagaidu diskvalifikācija Šarapovai, taču pagaidām nav zināms, kad varētu tikt pieņemts kāds lēmums attiecībā par sportistei piešķiramo sodu.

Komentāri: 4
Autors: Kaspars Ūdris
Avots: Lat.mixnews.lv
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

valdis 20.04.2016 18:56
traki, ļoti daudzus, pērkot biļetes, interesēja vienīgi viņas smukais dupsītis
0 0 atbildēt
... 15.03.2016 23:28
beidzot ateedaas
0 15 atbildēt
Drāzējs 15.03.2016 22:11
seksīgā beibe varēs tagad bildēties ero izdevumiem un peļā būslielāka... : ))
2 7 atbildēt
pipele 15.03.2016 21:51
nabaga vienkārši Marija...
9 3 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV