Gatavojies vasarai izstādē Atpūta un sports 2016

Lai nomestu ziemā uzkrātos kilogramus un vasaru sagaidītu labā fiziskā formā, ir pēdējais laiks pievērsties sportiskām aktivitātēm.
Publicēts: 16.03.2016, Komentāri: 0

Lai nomestu ziemā uzkrātos kilogramus un vasaru sagaidītu labā fiziskā formā, ir pēdējais laiks pievērsties sportiskām aktivitātēm. Sagatavoties palīdzēs un visu nepieciešamo atrast varēs no 1. līdz 3. aprīlim izstādē “Atpūta un sports” Ķīpsalā!

Vasaras aktivitāte Nr. 1 – riteņbraukšana!

Ja priekšroku dod aktivitātēm svaigā gaisā, tad izvēlies riteņbraukšanu! Ar to var nodarboties ikviens neatkarīgi no vecuma un bez īpašas iepriekšējas sagatavotības. Turklāt, braucot ar velodipēdu, atkarībā no braukšanas ātruma vari sadedzināt 500 līdz 1000 kalorijas stundā! “Bulciņas” ripos tāpat kā nobrauktie kilometri! Arī piedalīšanās dažāda līmeņa velosacensībās ir kļuvusi teju par modes lietu. Tādēļ, ja vēlies iegādāties jaunu braucamrīku vai uzlabot esošo, – nāc uz izstādi un atrodi savējo! Mazi, lieli, sieviešu, vīriešu, sporta, kalna, brīvā laika braucamie – to visu piedāvās vadošie velosipēdu tirgotāji “Elkor”, “Sportland”, “Veloserviss”, “X Sports” u. c. Ja vēlies atšķirties un meklē mūsu ielās vēl neredzētus velosipēdus – uzmeklē itāļu uzņēmuma “BOTTARI Baltic” stendu, kas piedāvās jaunus velozīmolus un plašu aksesuāru klāstu.

Mūsdienīgi funkcionālie fitnesa trenažieri

Šobrīd topā ir funkcionālie fitnesa trenažieri – aktuālās iekares sistēmas, brīvie svari, hanteles un svaru bumbas, kas neaizņem daudz vietas. Turklāt tas nozīmē, ka, nopērkot vienu lietu, tu sevi aprīko ar veselu arsenālu! Izstādē būs plašs šo un vēl citu trenažieru klāsts, ko prezentēs uzņēmumi „Sporta sistēmas”, „Element Fitness”, „Technogym”, „VS-Sport” un citi. Tostarp būs arī inovatīvs „Freespine” trenažieris muguras muskuļu stiprināšanai. Izvēlies sev piemērotāko!

Konsultējies pie speciālistiem!

Lai pareizi lietotu trenažieri, ar to ir jāmāk rīkoties. Tādēļ izmanto iespēju un Ķīpsalā vienkopus satiec daudzus pieredzējušus speciālistus, kas sniegs tev ieteikumus piemērotākā trenažiera izvēlei, nodemonstrēs, kā pareizi ar tiem strādāt, un atbildēs uz daudziem taviem jautājumiem! Sportojot organismam ir papildus slodze, tādēļ diētai, sevišķi pavasarī, ir jābūt vitamīniem bagātai. Pieredzējuši speciālisti sniegs konsultācijas un atbildēs uz jautājumiem arī par sporta uzturu un vitamīniem.

Atrodi savu šīsvasaras aktivitāti!

Ja šovasar vēlies uzsākt ko jaunu, dodies uz Ķīpsalu un atrodi savu hobiju! Šeit varēsi izmēģināt dažādus sporta veidus: spikeball, skvošu, uzspēlēt golfu simulatorā, veikt fotoorientēšanās distanci izstādi un vēl daudz ko citu! Savukārt, ja tevi interesē veselības uzlabošana, kādu sniedz skriešana bez apaviem, iespējams, tu šogad pievienosies baskāju skrējējiem, kas pasaulē gūst aizvien lielāku popularitāti.

Sporto ērti un skaisti!

Ja pavasaris pie tevis ir atnācis reizē ar vēlmi skriet vai pievērsties funkcionālajam fitnesam, tad atceries, cik svarīgi ir nodrošināties ar piemērotu skriešanas ekipējumu “no matu galiņiem līdz papēžiem” (arī baskāju skrējējiem ir speciāli apavi!). Turklāt ikviens, arī sportojot brīvā dabā vai sporta zālē, vēlas justies ērti un pievilcīgi. Tādēļ izmanto iespēju un izstādē izvēlies pašus jaunākos “Casall” un “Nike” skriešanas un fitnesa apģērbus un apavus, turklāt par ļoti pievilcīgām cenām! Starp citu, apavi ir skriešanas ekipējuma svarīgākā sastāvdaļa, tādēļ uz to rēķina noteikti nevajag taupīt. Bet kā izvēlēties pareizos sporta apavus plašajā piedāvājumā? Izstādē varēsi veikt “ASICS” kāju un gaitas analīzi un izvēlēties tieši tev vispiemērotākos apavus.

Savukārt, ja nodarbojies ar funkcionālo fitnesu, tad noderīgs būs “Reebok” stenda apmeklējums, kur piedāvās visjaunākos apģērbu un apavu modeļus šī sporta veida cienītājiem. Vairāk par dalībnieku piedāvājumu un aktivitātēm uzzini šeit: www.bt1.lv/sports.

No 1. līdz 3. aprīlīm vienlaikus ar izstādi „Atpūta un sports 2016” notiks arī izstādes „Medības un makšķerēšana 2016”, „Baltic Boat Show 2016” un „Motocikls 2016”. Sekojiet mums: www.facebook.com/atputa.sports.kipsala

Izstāžu darba laiks:

1., 2. aprīlī  10.00–19.00
3. aprīlī 10.00–17.00

Biļešu cenas:

Bērniem līdz 7 gadu vecumam ieeja bez maksas! 
Pieaugušajiem – 5,00 EUR
Pensionāriem, studentiem – 3,50 EUR
Bērniem no 8 līdz 18 gadiem – 3,00 EUR

Autostāvvieta – 3,00 EUR
Biļetes var iegādāties arī iepriekšpārdošanā internetā: sports-lv.ticketforevent.com/

Īpaši draudzīgs piedāvājums!

Ģimenes biļete – 12,50 EUR (2 pieaugušie + 2 bērni vai 1 pieaugušais + 3 bērni)

Autostāvvieta – 4,00 EUR

Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV