Dženiferas Lopesas un Džordža Klūnija lietussargi Ķīpsalā

Ekskluzīvos „Pasotti Ombrelli” lietussargus un spieķus ir iecienījušas tādas pasaules zvaigznes kā Dženifera Lopesa, Šons Pols, Hilarija Dafa, Fērdžija, Džordžs Klūnijs.
Publicēts: 17.03.2016, Komentāri: 1

Ekskluzīvos „Pasotti Ombrelli” lietussargus un spieķus ir iecienījušas tādas pasaules zvaigznes kā Dženifera Lopesa, Šons Pols, Hilarija Dafa, Fērdžija, Džordžs Klūnijs, bet pavisam drīz – no 7. līdz 9. aprīlim – izstādē „Baltic Fashion & Textile” Ķīpsalā arī tev būs unikāla iespēja tos apskatīt un iegādāties.

Itāļu zīmols  „Pasotti Ombrelli”  ir meistars ekskluzīvu, ar rokām darinātu lietussargu un spieķu radīšanā. To apstiprina šī zīmola modes aksesuāru klātesamība neskaitāmu slavenību attēlos: viņu darbus ir atzinušas tādas pasaulslavenas personības kā šarmantā Dženifera Lopesa, sliktais zēns Šons Pols, stilīgā Hilarija Dafa, roķīgā Fērdžija, kā arī elegantais Džordžs Klūnijs.

Varētu pat teikt, ka  „Pasotti Ombrelli”  spieķiem piemīt Holivudas zvaigznes ampluā, jo atsevišķi no tiem ir pabijuši vairāku popmūziķu videoklipos. Piemēram, Dženiferas Lopesas hītā „On the floor” (www.youtube.com/watch?v=t4H_Zoh7G5A) ir redzams grezns dizaina spieķis ar lauvas galvu, savukārt Šona Paula singlā „Got 2 Luv U” – spieķis ar elegantu no Swarovski kristāliem veidotu galvaskausu (www.youtube.com/watch?v=tDq3fNew1rU).

No ģimenes uzņēmuma  „Pasotti Ombrelli”  ir izaudzis par unikāla produkta ražotājiem, kam ir klienti 80 pasaules valstīs. Modes aksesuāra – spieķa vairāk nekā 150 tēlus veido dažādi dārgakmeņi un īpaši apstrādāts koks. Savukārt ekskluzīvāko lietussargu rotā uz roktura nosēdusies bite ar iestrādātiem Swarovski kristāliem.

Šos lietussargus īpaši ir iecienījušas daiļā dzimuma pārstāves, jo viņu sievišķīgo tēlu paspilgtina  „Pasotti Ombrelli”  zīmolam tipiskie, iekšpusi rotājošie košie motīvi. Iespējams, drīz dažus no tiem redzēsim arī Rīgas ielās, jo „Baltic Fashion & Textile” apmeklētājiem būs iespēja no plašās  „Pasotti Ombrelli” kolekcijas iegādāties atsevišķus eksemplārus.  

Kā zināms, izstāde „Baltic Fashion & Textile Riga 2016” ir lielākais tekstila industrijas pasākums Baltijā, kas vienkopus pulcēs dizainerus, ražotājus un tirgotājus no vairāk nekā 23 valstīm. Līdzās plašajai tekstilmateriālu un tekstilizstrādājumu ekspozīcijai būs iespējams apmeklēt arī modes un biznesa semināru, piedalīties lietišķajā kontaktbiržā un vērot starptautisko jauno modes mākslinieku konkursu „Habitus Baltija 2016”. Vairāk par izstādi: www.balticfashiontextile.com/

Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

Rupucss 17.03.2016 23:22
A kaadu tualetes papiiru taas slavenibas ir iecienijusas? :) Mosh es klusu noziimiigaaks, ja d!rsu ar pareizo papiiru slaucishu. Jaa, un vel ja ar pareizo lietussargu ieshu= ta vispar zaibis :D
0 0 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV