Reāli padomi. Ko noklusē datoru ražotāji un datorprogrammu izstrādātāji?

Publicēts: 17.03.2016, Komentāri: 3
Savā laikā izcilais un slavenais latviešu fotogrāfs Valts Kleins žurnālistiem sacīja: "Mani nekas vairs dzīvē nevar pārsteigt. Tiešām nekas. Izņemot manu personīgo datoru..."

Viedi un patiesi vārdi, ar šo situāciju kaut vienreiz pēdējo desmit gadu laikā ir saskāries teju ikviens datorlietotājs. Kur meklēt operatīvu un kvalitatīvu palīdzību, brīdī, kad bez datora un saviem failiem esam palikuši kā bez rokām? Un ko noklusē paši datoru ražotāji un datorprogrammu izstrādātāji?


Datoru ražotāji, līdzdarbojoties ar programmu izstrādātājiem, dara lielu darbu, lai radītu cilvēcei tādus produktus, kas palīdzētu mūsdienu cilvēkam atīstīties straujāk kā vēl nekad.  Līdz ar mūsdienu digitalizācijas laikmetu nāk līdz arī līdz šim tik ļoti neizjusti draudi, kas attiecās uz elektronisko ierīču drošību.

Datoru ražotāji lietotājiem iesaka iegādāties tiem piemērotas iekārtas, kas atbilst konkrētā lietotāja vēlmēm un prasībām, bet šīs prasības tiek dažādā veidā kultivētas reklāmās, kā piemēram ātrdarbība, datu glabāšanas iekārtas milzīgie izmēri, baterijas lietošanas ilgums utt.. Jā, tās ir svarīgas pamatprasības, jo tās nosaka raksturlielumus datoram, bet kā paliek ar to, lai dators būtu ūdensdrošs, vai  trieciendrošs? Pat ne katrs 10. dators nav ūdensdrošs. Jā, tādi datori arī eksistē, bet to cena ir nesamērīgi augsta, jo kā piemēram šīs prasības, nav ikdienas lietotāja pamatprasību sarakstā- līdz ar to tādi datori tiek ražoti īpašiem uzdevumiem.

Vai tiešām īpašs uzdevums ir sēdēt pie galda ar siltu tēju un pārlūkot sociālajos tīklos ievietotos jaunumus un netīšām apliet datoru? Neizklausās viss pēc neordināra gadījuma? Tieši tā- tā var gadīties ikvienam, nerunājot nemaz par to, kad datori mēdz arī nokrist uz grīdas, izslīdot no rokām. Tāda ir dzīves realitāte, bet bez mehāniskiem bojājumiem pastāv arī digitālās vides sistēmas bojājumi, ar kuriem visi datoru lietotāji, ar puslīdz nopietnu lietošanas stāžu, ir saskārušies.

Programmu izstrādātāji arī nav no tiem, kas izstrādā 100% drošus un uzticamus rīkus. Šajā biznesā ir ļoti sīva konkurence, līdz ar to produkti jāizstrādā ātri un skaisti, bet bieži vien līdz ar „ātri un skaisti” nenāk līdzi nemazāk svarīgs aspekts- Droši! Klasisks piemērs, svaigi izveidotās operētājsistēmas ir ļoti daudz robu un nepilnību ar kurām sastopas liela daļa datoru lietotāju. Nepilnības saistītas ar drošību, ar stabilitātes trūkumu un vēl daudz dažādiem elementiem.

Tāpēc rekomendācija no Datoru remonta servisa - TDAserviss.lv - ja konkrētā programmatūra, kas lietotājam jau labu laiku ir strādājusi un apmierina lietotāja vajadzības, kā arī nerada problēmas- necentieties to nomainīt pret jaunu un modernāku, tikai tāpēc, kad tā ir jaunāka un modernāka. Ja lietotāja prasības ir augstākas un programmatūra nespēj tās apmierināt, tikai tad domājat par programmatūras maiņu uz jaunāku.

Jūs paši esat savas laimes kalēji! Tāpēc padomājam divreiz pirms izšķirošā soļa, vai uzzvaniet mums un pakonsultējaties! Mēs ieteiksim tieši Jums vislabāko risinājumu. Esam atvērti jautājumiem un palīdzēsim vienmēr.

Rekomendējam ielūkoties 6. vienkāršos, bet efektīvos padomos, kā pasargāt savu datortehniku no bojājumiem:













Ieteikumi ir efektīvi un noderīgi, lai saglabātu datortehniku un tajā glabātos datus pēc iespējas ilgāku laiku drošībā.

Esam jauns un progresīvs datortehnikas remonta uzņēmums, kurš strādā arī brīvdienās. Koncentrējamies uz ātru un kvalitatīvu Tavas Datortehnikas Apkopes servisu par ļoti pieņemamām cenām un bezmaksas izbraukumiem pie klientiem Rīgā un tās apkaimē.

Jūsu ērtībām, strādājam ar bezmaksas izbraukumiem pie klientiem Rīgā un tās apkaimē. Strādājam arī brīvdienās.

Datoru remonts Rīgā, Rīgas reģionā:

www.TDAserviss.lv  Ieteikumus lielāku failu formātā skatiet FOTOGALERIJĀ

SLAVENIBAS.LV redakcijas kolektīvs iesaka: nenovietojiet pārāk tuvu datoram un tā klaviatūrai dzērienu glāzes vai atvērtas pudeles. Attēlā redzamais attālums ir optimālais



Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

Ramona. 20.03.2016 13:59
Ka var valodu datora nomainit.
0 0 atbildēt
dolvita 20.03.2016 04:38
kad pazūd paša pesronīgie faili, kas nav nodublēti kādā ārējā cietnē, tad leikas ka visa pasaule zudusi un nekam nav jēgas vairs
6 0 atbildēt
Klementīne 20.03.2016 03:44
te nu man Kleinam ir jāpiekrīt, jo tiešām tikai dators var uztaisīt tādu izrēķināšanos kādu dzīve nespēj!
4 0 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV