Mūziķes Diānas Pīrāgas vīrs kļuvis seksuāls vārmāka, pazemotājs, izsitējs un bērnu mocītājs

Franču finansists patiesībā esot pabalstu kārs bezdarbnieks. Tāpat kaislīgais francūzis esot fiziski ietekmējis dziedātājas deviņgadīgo meitu un arī pašu Diānu Pīrāgu.
Publicēts: 20.03.2016, Komentāri: 26
Izcilās dziedātājas Olgas Pīrāgas slavenā meita, arī sabiedrībā mīlētā dziedātāja Diāna Pīrāga-Cesto un viņas vīrs Frenks Cesto nonākuši īstenā Holivudas cienīgā skandālā Latvijas smalko aprindu un šovbiznesa vidē, kas atgādina pavisam netradicionālu dzīves risinājumu īstenošanas mākslu no meksikāņu ziepju operām.

Pārīša nesaskaņas, skaļos skandālus un pat kautiņus dzirdējuši, novērojuši kaimiņi, tostarp arī slavenā dziedātāja Aisha jeb Aija Andrejeva, tāpat iesaistīta policija - par šo visu notikumu ķēdi vēsta portāls Delfi Izklaide.


Pīrāgas vīrs latviešu dziedātāju apvaino pazemojošā attieksmē pret viņu, jo, piemēram, esot ar pašas menstruāciju tamponu abu kopīgajā dzīvoklī uz sienas uzrakstījusi vīra bijušās draudzenes vārdu, kas francūzim ļoti sāpējis.

Diāna Pīrāga, nespējot izturēt teroru un pazemojumus izšķīrusies Delfi Izklaides žurnālistiem sniegt interviju, kurā apgalvo:

Dziedātāja atklāj, ka attiecības, kas ārēji izskatījušās kā pasaka, sākušas šķobīties jau pirms pāra kopīgā dēliņa piedzimšanas pirms nepilniem diviem gadiem. "Biju stāvoklī devītajā mēnesī, kad viņš negaidīti aizbrauca uz Baltkrieviju pie savas bijušās mīļotās.
Pirms kāda laika Diāna sākusi strādāt uz Tallink kruīza kuģa. 1.martā dziedātāja uz trim stundām ieradusies Rīgā un taisnā ceļā devusies uz dzīvokli, jo vēlējusies satikt dēliņu, kurš mājās atstāts tēta gādībā.

"Zvanīju vīram, viņš necēla klausuli. Atbraucu uz mūsu īrēto dzīvokli Valdemāra ielā. Otrās durvis bija ciet, bet šo durvju atslēgas man nav. Uz šo dzīvokli pārvācāmies pirms pusgada, bet vīrs visu laiku vilcinājās uztaisīt man atslēgu dublikātu," stāsta Pīrāgs.

Viņa saukusi palīgā mājas pārvaldnieku Rolandu, kurš, pārliecinājies, ka sieviete minētajā dzīvoklī deklarēta, ar meistara palīdzību ļāvis atmūķēt durvis. Aina, kas pavērās dzīvoklī, dziedāju pagalam šokējusi.

"Virtuvē bija pudele vīna un divas tukša glāzes. Guļamistabā, manā gultā, ko es par savu naudu pirku, bija citas sievietes veļa. Ne bērna, ne kāda cita tur nebija," atceras Diāna. Toties dzīvoklī stāvējušas svešas sievietes mantas, tostarp pase.

"Dokumenti piederēja 52 gadus vecai itālietei. Noskaidroju, ka Latvijā viņa ir jau kopš 26. februāra. Visu šo laiku šī svešā sieviete bija dzīvojusi manā dzīvoklī, turpat bija mans dēliņš! Bail pat iedomāties, ko dēlam nācās redzēt.

Zinot, ka Frenks ir ļoti "karsts" vīrietis un viņa seksuālajām fantāzijām nav robežu, bail pat iedomāties, ko varētu būt redzējis vai dzirdējis bērns.

Šīs nedēļas laikā konflikts starp abiem pieņēmis īpašus apmērus. "Pirmdien ierados dzīvoklī, lai paņemtu savas mantas. Viņš sagrāba mani un sāka uzmākties. Turēja tik cieši, ka man tagad ir zilumi uz rokām.

Sapratu, ka nespēju pret viņu cīnīties, sāku raudāt. Viņš uzreiz mainījās, sāka mani bučot. Es aizbēgu," atceras māksliniece.

"Es ar Leona ratiņiem jau stāvēju pie lifta. Viņš agresīvi ievilka meitu iekšā, aiztaisīja durvis. Atrāvu durvis un teicu Anželikai, lai skrien prom, bet viņš tikmēr izrāva no ratiem Leonu, atņēma man telefonu, mašīnas atslēgas un iegāza man pa žokli.

Viņš aizsvieda prom ratus un paziņoja, ka Leonu man neatdos. Tāpat viņš kliedza, ka Anželika esot gribējusi nozagt viņa vadu. Vai tas ir normāli?" notikumus atceras Diāna.

Vīrietis ārdoties esot saplēsis sievietes drēbes, un Diāna sākusi saukt palīgā. Laimīgā kārtā viņu sadzirdējuši kaimiņi – uz strīda vietu ieradušies ļaudis no vairākiem dzīvokļiem, tostarp, dziedātāja Aija Andrejeva.

Visu rakstu par šīs ģimenes nenormālajām attiecībām lasiet šeit


Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

Tava mamma 21.03.2016 17:10
Nu... Ko nu tagad ticēt. Internetā daudz kas sarakstīts.
Bet - nu daudziem taisnība! Pati vainīga, ka apprecējās ar to lopu!
1 0 atbildēt
ome 21.03.2016 08:11
pati vainīga muļķe.Kad precējās ar ārzemnieku ,tad piebļāva visu internetu,ka nogrābusi ārzemnieku,nu tagad īd,ka šis pazemo.Tā arī vajag.Žēl,ka bērniem jāredz un jācieš,bet par visu jāmaksā.,diezgan jau gorījusies uz žurnālu vākiem,laiks pēdējai lappusei.
1 0 atbildēt
spiidola 20.03.2016 23:19
Pati vainiiga--nedziivo ar taadu lopu...
2 0 atbildēt
fui 20.03.2016 21:37
Pretīgi lasīt un pat domāt. fui!
3 0 atbildēt
Fakts 20.03.2016 21:33
Toties Diāna man liekas seksā pieprot visu;)),mellais ir samācījis visas pozas.
2 1 atbildēt
hm 20.03.2016 20:59
Diāna ,teica,ka traks seksa izmēģinātājs,diez ko viņš ar viņu tur darīja tik traku,ka bij bail ka bērns redzēs.
15 0 atbildēt
Neslavenība 20.03.2016 20:56
Nevis slavenības, bet trako māja )))))
20 0 atbildēt
Nika 20.03.2016 20:43
Tā vien rādās, ka Diānai pašai ar galviņu.. tā pašvaki.
38 0 atbildēt
stulbums! 20.03.2016 20:43
Nesaprotu,kāpēc jāmazgā savu ģimenes(veļu)šeit..
18 0 atbildēt
Runcis Brencis 20.03.2016 20:39
Tie šķērs un garām sakrustotie tādi vienmēr būs,ko citu no viņām un viņiem gaidīt.Lai drātējas kā patīk.Kāda mums daļa.
5 0 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV