Rīgas modes nedēļas prezentācijas: no MAREUNROL'S līdz modes ballītēm visiem interesentiem

Rīgas modes nedēļas laikā, kura norisināsies no 30. marta līdz 3. aprīlim, notiks ne tikai profesionālās dizaineru modes skates, bet arī dažādas prezentācijas un modes ballītes.
Publicēts: 22.03.2016, Komentāri: 0

Rīgas modes nedēļas laikā, kura norisināsies no 30. marta līdz 3. aprīlim, notiks ne tikai profesionālās dizaineru modes skates, bet arī dažādas prezentācijas un modes ballītes.
 
RIGA FASHION WEEK otrā diena, 31, marts, būs veltīta visdažādākiem pasākumiem ārpus galveno skašu programmas. Diena iesāksies ar RFW oficiālo preses konferenci Mākslas galerijā Pop-Up tirdzniecības centra Galleria Rīga 6. stāvā.
 
Uzreiz pēc preses konferences tur pat, Galleria Rīga 6. stāvā, 8 ROOMS Preses šovrūmā notiks pasākums masu mediju pārstāvjiem un modes preču iepircējiem, kura laikā tiks prezentētas Baltijas modes dizaineru aktuālās kolekcijas - DACE BAHMANN, ONE WOLF, QooQoo, Distyled u.c.
 
RIGA FASHION WEEK ietvaros Mākslas galerija PUTTI (Peitavas ielā 5, Vecrīgā) ielūdz uz nelielu ieskatu latviešu modes dizaineru zīmola MAREUNROL'S 2016.-2017. gada rudens-ziemas kolekcijā _UNEXPECTED SOURCES. Tā sevī ietver skaņu gleznas, ko radījis amerikāņu avangarda komponists un minimālists Džons Adamss. Kolekcijas noskaņa ir balstīta uz asociācijām ar dūmakainu ziemas salnu, bērzu biržu ainavām, Arktikā un Norvēģijas ziemeļos atrodamo zvejnieku ciematu askētismu un to iedzīvotāju valkāto vilnas audumu nozīmību.
 
Modes zīmola Anna LED studijā Berga Bazārā notiks rudens/ziemas kolekcijas prezentācija. Kolekcija ir 90. gadu stila apvienojums ar Bohēma šika elementiem un tā sevī ietver daudzkrāsu mēteļus, samta kostīmus un tunikas, trikotāžas kleitas "transformerus" un zīda kleitas un ir veltīta drosmīgai un harmoniskai sievietei, kura vēlas izcelties no pūļa un dzīvot pēc saviem noteikumiem.
 
RFW modes skašu programma viesnīcas Radisson Blu Hotel Latvija Omega zālē sāksies 1. aprīlī ar zīmola CREAme skati. Sadarbojoties ar pasaules mēroga māksliniekiem, CREAme rada izcilas modes preces ikdienai. RFW ietvaros skatītājus sagaida zīmola eklektisko darbu modes skate ar neparasto horeogrāfiju. CREAme prezentācija iedvesmos jūs baudīt vizuālo daudzveidību un rosinās izprast ekscentrisko starpkultūru kompozīciju. Tas būs starptautisko mākslinieku sadarbības rezultāts, kur jebkurš radītais mākslas darbs var kļūt par jūsu iecienītāko.
 
Šoreiz visi interesenti varēs apmeklēt divas RIGA FASHION WEEK ballītes oficiālajā RFW klubā Coyote Fly Lounge Club: piektdien, 1. aprīlī, ballīte ar DJ Gustavito, un sestdien, 2. aprīlī, tradicionālā RFW Models and Fans Party ar DJ Markus Riva, kuras laikā notiks RFW pieprasītāko modeļu apbalvošana. Ieeja abos pasākumos, nopērkot ieejas biļeti, ar ielūgumiem - brīva; darbosies face control.


Sekojiet RFW jaunumiem internetā:

www.rfw.lv/
www.facebook.com/Riga.Fashion.Week

@rigafashionweek_official

Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV