Bagātīgs modes un tekstila piedāvājums Ķīpsalā

Modes pasaulē pazīstami ražotāji, iecienīti zīmoli un daudzsološi jaunie uzņēmēji un dizaineri pulcēsies Baltijas lielākajā tekstilnozares izstādē „Baltic Fashion & Textile Riga 2016”, kas no 7. līdz 9. aprīlim notiks Ķīpsalā.
Publicēts: 23.03.2016, Komentāri: 0

Modes pasaulē pazīstami ražotāji, iecienīti zīmoli un daudzsološi jaunie uzņēmēji un dizaineri pulcēsies Baltijas lielākajā tekstilnozares izstādē „Baltic Fashion & Textile Riga 2016”, kas no 7. līdz 9. aprīlim notiks Ķīpsalā.

Izstādē piedalīsies vairāk nekā 170 uzņēmumu no 16 valstīm – Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Zviedrijas, Vācijas, Francijas, Itālijas, Krievijas, Spānijas, Norvēģijas, Ukrainas, Baltkrievijas, Indijas, Nepālas, Turcijas, Uzbekistānas  – un prezentēs apģērbu, veļu, mājas tekstilu, audumus, mežģīnes, dziju, šūšanas aksesuārus, somas, šalles, cepures, zeķes, kā arī modes aksesuārus un rotas. Šogad izstādē ir ievērojami audzis jaunu dalībnieku skaits no Čehijas, Lielbritānijas, Ķīnas, Uzbekistānas, Turcijas, Polijas un Portugāles.

Trīs dienas Ķīpsalā interesentiem būs iespēja iepazīties ar vairāk nekā 200 dažādiem zīmoliem. Jau tradicionāli plašākais piedāvājums būs apģērbu sektorā – ekskluzīvas un augstvērtīgas jaunākās apģērbu un modes aksesuāru kolekcijas sievietēm, vīriešiem un bērniem.

Latviju izstādē pārstāvēs 40 uzņēmumi, kuru vidū ir gan starptautiski atzīti uzņēmumi, gan pavisam jauni. Pirmo reizi „Baltic Fashion & Textile Riga” startēs „Jaroslavna dizains”, „Regate Takats”, „Tanilla Textil”, „Mez Crafts Latvia”, „Alita Fashion”, „Costume Studio”, „Linden Leaf”, „Bee In”, „Rain:is”, „Atelier Kristine” un „Eva Zolnar”.

Savukārt ar nākamās sezonas kolekcijām iepazīstinās jau labi zināmi uzņēmumi, tādi kā „Trixel”, „Fabric House”, ”Mežroze”, ”Lenta”, „Ptak Moda”, „Rudholmas”, „DecoFlux”, „Limbažu tīne”, „Texrep Baltica”, „A & A”, „Starks LT”, „Radošā darbnīca LM”, „Gratijas”, „Effect”, „Kailiu Mitas”, „Guminukas”, „Ej Projektai”, „Aznar Innova”, „Godex” un citi.

Plašas nacionālās ekspozīcijas

Šogad viena no plašākajām nacionālajām ekspozīcijām būs Itālijai, kurā kvalitatīvus un ekskluzīvus apģērbus un modes aksesuārus, audumus, mežģīnes, apdares materiālus, ādas imitāciju un kažokādas prezentēs vairāk nekā 20 dalībnieki: „Piere Cardin”, „Canella”, „Reservado”, „Suprema”, „Marini Silvano” un „Passoti” u. c.

Apjomīga ekspozīcija ar daudzpusīgu vadošo modes un tekstila ražotāju piedāvājumu gaidāma arī Ukrainai. Greznas kažokādas izstrādājumus piedāvās „Miss Lora” un „Hochu Shubu”, kvalitatīvus ādas izstrādājumus  prezentēs „Pretender”, Ukrainā ražotas  cepures visām sezonām – „Morozkin”, savukārt militārās uniformas demonstrēs „Astra Suites”.

Spilgtas modes skates

Trīs dienas Ķīpsalā varēs vērot jaunāko kolekciju modes skates. 7. aprīlī tiks demonstrētas Latvijas zīmolu: „Varan Latvija”, „Jaroslavna dizains”, „Eva Zolnar”, „Linden Leaf” , Tatjanas Osadčajas, „Costume Studio”, kā arī „Poivre Blanc” (Francijas), „SilverSands” (Lietuva), ”Di Leoni” (Itālija) jaunākās kolekcijas.

Savukārt 8. aprīlī notiks starptautiskais jauno modes mākslinieku konkurss „Habitus Baltija 2016”, kurā savas tērpu kolekcijas demonstrēs 33 jaunie modes dizaineri no 9 valstīm – Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Krievijas, Baltkrievijas, Ukrainas, Polijas, Turcijas un Zviedrijas. Vairāk: www.habitus.lv/

Trešajā izstādes dienā – 9. aprīlī „Ptak Moda”, „Moda Polska” un „Wójcik Fashion” demonstrēs 30 dažādu poļu ražotāju jaunākās sieviešu un bērnu apģērbu kolekcijas.

Modes tendences un jaunumi seminārā „Mode un dizains”

7. aprīlī uzņēmēji, dizaineri, modes un tekstila dizaina nozares studenti, pasniedzēji, stilisti un citi interesenti ir aicināti apmeklēt starptautisko semināru „Mode un dizains”, kurā varēs iepazīties ar aktuālajiem nozares jaunumiem un tendencēm. „Group Carlin” pārdošanas projektu menedžere no Francijas Šarlote Delobella stāstīs par 2017. / 2018. gada rudens / ziemas modes tendenču virzītājspēkiem.

Savukārt paneļdiskusijā par veiksmes faktoriem, kas virza modes industriju Eiropā, diskutēs „H & M” radošā konsultante un ilggadēja galvenā dizainere Margarēta van den Bosa un “BBC London News” mākslas, kultūras un izklaides korespondente un Mākslas universitātes vieslektore Brenda Emanusa, kā arī Skotijas Karaliskās bankas stratēģiskās partnerības pakalpojumu direktore Hetere Melvila un citas personības. Ar pilnu lektoru sarakstu un semināra programmu iepazīsties šeit.

Starptautiska kontaktbirža biznesa attīstībai

8. aprīlī darbosies starptautiska biznesa platforma B2B jaunu kontaktu veidošanai. Ja arī Jūsu uzņēmums meklē sadarbības partnerus Baltijā, Eiropā un citviet pasaulē, tad izmantojiet šo iespēju un reģistrējies kontaktbiržai jau tagad: www.b2match.eu/baltic-fashion-textile2016/registration

„Baltic Fashion & Textile Riga” rīko Starptautiskā izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1

Vairāk par „Baltic Fashion & Textile Riga”: www.balticfashiontextile.com/

Seko mums: www.facebook.com/ConferenceRiga

Ieejas biļete – EUR 5 
Studentiem, skolēniem, pensionāriem, invalīdiem – EUR 4

Izstādes darba laiks
7.–8. aprīlis 10.00–18.00
9. aprīlis 10.00–16.00

Komentāri: 0
Foto: Mārtiņš Avots
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV