Baltkrievu Eirovīzijas puisi uz skatuves kailu sakož vilks

Baltkrievijas pārstāvis Eirovīzijā 2016 IVAN (Aleksandrs Ivanovs), kurš grasās kāpt uz skatuves, būdams pilnīgi kails un īstu vilku kompānijā, jau paspējis savainoties savu „skatuves partneru” dēļ.
Publicēts: 31.03.2016, Komentāri: 19
Baltkrievijas pārstāvja priekšnesums solās būt visskandalozākais gaidāmajā Eirovīzijas dziesmu konkursā. Tā producents un dziesmas Help You Fly autors Viktors Drobišs paudis vēlmi, lai 21 gadu vecais dziedātājs uz skatuves iziet pilnīgi kails, savukārt pavadošo mūziķu vietā jābūt īstiem vilkiem.



Baltkrievijas pārstāvis jau ķēries pie priekšnesuma mēģinajumiem un kļuvis zināms, ka viens no tiem beidzies visnotaļ bēdīgi – vilks iekodis dziedātājam.


„Protams, darbs ar vilkiem ir bīstama lieta. Arī es, atrodoties viņiem blakus, jūtos neērti. Bet Sašam pat viens vilks mēģinājuma laikā iekoda rokā. Bet, kā saka, māksla prasa upurus. Bet Saša ir drosmīgs puisis. Domāju, ka, pateicoties šim priekšnesumam ar vilkiem, viņš ātrāk kļūs par īstu mākslinieku, ” sacījis producents.

Pēc viņa teiktā, lai varētu uzstāties ar vilkiem, ir jāsaņem speciāla Eirovīzijas organizatoru atļauja, un patlaban tiek darīts viss nepieciešamais, lai nokārtotu šo jautājumu. FOTOGALERIJA

Komentāri: 19
Avots: Mixnews.lv
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

Skolnieciņš 12.06.2021 22:04
Jau kopš 2020. gada 9. augusta falsificētajām prezidenta vēlēšanām Baltkrievijā nerimstas protesti. Tauta ir neapmierināta ar diktatoru un uzurpatoru Aleksandru Lukašenko. Baltkrievijas Republikā Aleksandrs Lukašenko tika ievēlēts 1994. gadā. 1996. gada 26. novembrī Aleksandrs Lukašenko vienpersonīgi monopolizēja varu. No šī brīža parlaments zaudēja varu, un tauta zaudēja kontroli par valsti. Aleksandrs Lukašenko nodibināja kleptrokrātiju, kuras centrā atradās viņam pietuvinātie cilvēki (avots no Iljas Jašina oficiālā YouTube kanāla: youtu.be/QMwruf6QOmA Kāpēc Putins zemojas un glābj Lukašenko?). Šajā ilgajā valdīšanas laikā viņš veica rusifikācijas politiku, tādējādi sagraujot baltkrievu kultūru. Rusifikācijas sekas būs vel ilgi jūtamas baltkrievu sabiedrībā. Aleksandra Lukašenko valdīšanas laikā Baltkrievijas Republika kļuva par Krievijas Federācijas vasaļvalsti (koloniju), tas pēc būtības ir noziegums pret baltkrievu tautu. Šai rīcībai nav attaisnojuma. Baltkrievija ir pelnījusi neatkarību. Baltkrievu tauta ir pelnījusi brīvību. Diemžēl asinskārais diktators Aleksandrs Lukašenko nevēlas atkāpties. Atliek vien lūgt Latvju Dievus, lai baltkrievu tauta spētu atgūt savu brīvību un neatkarību. Lūgsim visvareno Pērkonu – Debesu Tēvu, lai Pērkoņtēvs dāvā baltkrievu tautai spēku cīnīties pret netaisnībām! Lūgsim visvareno Dievieti Laimu, lai Laima dāvā baltkrievu tautai laimīgu likteni! Lūgsim visvareno Dievieti Māru, lai Māra dāvā baltkrievu tautai Saules mūžu! Lai Latvju Dievi svētī baltkrievu tautu! Brīvību baltkrievu tautai!!!
Ar cieņu pret demokrātiju, Skolnieciņš no svētbirzs
©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)
Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
Latvju Dievi mūžam viedi.
P.S. Par notikumiem Baltkrievijā var iepazīties Baltkrievijas opozīcijas oficiālajā YouTube kanālā NEXTA: youtu.be/JEbKtZRAGGI (Lukašenko. Zelta padibenes.) un youtu.be/nneIt3EyClI (Zelta padibenes 2: diktatora ēnā). Iesaku arī noskatīties skatītāju iemīļoto multiplikācijas seriālu “Zapovednik”: dw.com/ru/lukashenko-objavljaet-terror-popravki-iz-skazki-pesnja-kitoboev-zapovednik-vypusk-172/av-57728347 (Lukašenko pasludina teroru. Labojumi no pasakas. Vaļu mednieku dziesma. 172. sērija) un dw.com/ru/shou-lukashenko-bajden-i-putin-gotovjatsja-k-vstreche-zapovednik-vypusk-173-060621/av-57795308 (Lukašenko šovs. Baidens un Putins gatavojās tikties. Humoristiska dzeja par pašu būtiskāko. 173. sērija).
#Batkrievija #BaltkrievijasRepublika #baltkrievi #protesti #brīvība #demokrātija #AleksandrsLukašenko #diktators #uzurpators #totalitārisms #opozīcija #IljaJašins #Skolnieciņš #Zapovednik #DeutscheWelle #LatvjuDievi #Pērkons #Laima #Māra #Māra-VeļuMāte #Māra-ZemesMāte #LatvjuDievuSvētība #pagāni
1 0 atbildēt
Skolnieciņš 12.06.2021 22:03
Mūsdienu Baltkrievijā demokrātija ir mirusi. Baltkrievijas Republikā valda kapitālistiskā diktatūra, kuru vada diktators un uzurpators Aleksandrs Lukašenko. 2020. gadā notika Baltkrievijas prezidenta “vēlēšanas’’ (avots: dw.com/ru/vybory-prezidenta-belarusi-2020/t-53814030 2020. gada Baltkrievijas prezidenta vēlēšanas). Priekšvēlēšanas notika no 4. līdz 8. augustam, bet pašas vēlēšanas notika 9. augustā. Šo vēlēšanu norise un rezultāti bija safabricēti. Šajās vēlēšanas ar pārliecinošu balsu vairākumu uzvarēja politiķe Svetlana Tihanovska, taču valdošais režīms vēlēšanu rezultātus viltoja. Sakarā ar valdošās varas nihilismu sākās plaši protesti. Tauta bija neapmierināta. Turpretī valdošais antidemokrātiskais režīms sāka šo protestu apspiešanu, un Baltkrievija iesoļoja totalitārismā. Paldies Dieviem, baltkrievu tauta nav viena šajā cīņā, arī kaimiņvalstu iedzīvotājiem rūp baltkrievu tautas liktenis. Baltkrievu tauta atrodas likteņa krustcelēs starp demokrātiju un totalitāro diktatūru. Lūgsim visus sev zināmos Dievus, lai baltkrievu tauta spētu atgūt kontroli par savu valsti. Lai Latvju Dievi svētī baltkrievu tautu! Brīvību baltkrievu tautai!!!
Ar cieņu pret demokrātiju, Skolnieciņš no svētbirzs
©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)
Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
Latvju Dievi mūžam viedi.
P.S. Par notikumiem Baltkrievijā var iepazīties Krievijas opozīcijas oficiālajā YouTube kanālā Navalny Live: youtu.be/AVkr7X_Qnp0 (Navaļnijs par Baltkrieviju cīņas priekšvakarā) un youtu.be/Oa6DgVAP1k4 (Navaļnijs par pēdējiem notikumiem Baltkrievijā). Iesaku arī noskatīties skatītāju iemīļoto multiplikācijas seriālu “Zapovednik”: youtu.be/uWKt03Rs7qo (Lukašenko pasludina teroru. Labojumi no pasakas. Vaļu mednieku dziesma. 172. sērija) un youtu.be/kv1ZG4BtiVM (Lukašenko šovs. Baidens un Putins gatavojās tikties. Humoristiska dzeja par pašu būtiskāko. 173. sērija).
#Batkrievija #BaltkrievijasRepublika #baltkrievi #protesti #brīvība #demokrātija #AleksandrsLukašenko #diktators #uzurpators #totalitārisms #opozīcija #AleksejsNavaļnijs #Skolnieciņš #Zapovednik #DeutscheWelle #LatvjuDievi #Pērkons #Laima #Māra #Māra-VeļuMāte #Māra-ZemesMāte #LatvjuDievuSvētība #pagāni
2 0 atbildēt
vai patiesi 06.04.2016 09:57
cilvēki jūk prātā, KAUNS IR ZUDIS CILVĒKOS!!! tas liecina , ka cilvēks jau par mežoni palicis, KO GRIB SAUKT PAR MĀKSLU..
žēl tāda cilvēka... jumtiņš aizbraucis..
0 0 atbildēt
fains 01.04.2016 02:36
tad jau galvenajā eiropas geju festivālā būs vēl lielaki apgriezieni "))
2 0 atbildēt
Maris 31.03.2016 21:30
Jo talak jo trakak.
4 0 atbildēt
kā tad 31.03.2016 21:26
Ar vilkiem var iemācīties ātri skriet , bet dziedāt ... nu ja vienīgi augstās notis :D
4 0 atbildēt
zuze 31.03.2016 21:05
nu tad varēs tam vīrietim zem jostasvietas riktīgi visu apskatīt
3 1 atbildēt
Ance > zuze 31.03.2016 21:17
Kas tur ko redzēt, viss kā visiem citiem, kam ir bikses kājās...
3 0 atbildēt
kā tad > Ance 31.03.2016 21:27
zuze vēl maziņa un neko nav redzējusi un dakterus arī nav spēlējusi :D
2 0 atbildēt
Vai! > zuze 01.04.2016 20:14
Kaut nu čibriku nenokostu!
1 0 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV