Rinkēvičs atkal draugu ņem līdzi uz ārzemēm par nodokļu maksātāju naudu

Publicēts: 02.04.2016, Komentāri: 26

Kamēr veselības ministrs Guntis Belēvičs pēdējos mēnešos, spriežot pēc Veselības ministrijas oficiālās informācijas, ir pārstājis doties valsts apmaksātos komandējumos kopā ar savu neoficiālo dzīvesbiedri un biroja vadītāju, tikmēr ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs turpina apceļot pasauli kopā ar savu biroja vadītāju un „operas biedru” vienā personā, vēsta Pietiek.com.

Atsaucoties uz Ārlietu ministrijas informāciju, Pietiek jau ziņoja, ka pagājušā gada septembrī un oktobrī nav bijis neviena ārvalstu brauciena par valsts līdzekļiem, kurā ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs nebūtu ņēmis līdzi savu jauno padomnieku Mārtiņu Drēģeri.

Iemesls tieši šādas informācijas pieprasīšanai toreiz bija žurnālā Kas Jauns publicētā fotogrāfija, kuras fragmentu publicējam, un tās paraksts: "Viens no pēdējiem uz svinīgo koncertu ieradās vistuvāk Latvijas Nacionālajam teātrim strādājošais ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs, kas savulaik nāca klajā ar paziņojumu, ka ir gejs. Iepriekšējos gados Edgars valsts jubilejas svinīgo koncertu vienmēr apmeklēja viens.

Bet šoreiz Rinkēvičs nebija viens. Viņš uz Latvijas Nacionālo teātri ieradās kopā ar savu padomnieku preses jautājumos Mārtiņu Drēģeri, kuru ļoti bieži ņem līdzi, arī dodoties komandējumos ārpus Latvijas."

Ārlietu ministrijas apkopotā informācija liecina, ka savu jauno padomnieku ārlietu ministrs ņem līdzi ne tikai uz valsts jubilejas svinīgo pasākumu, uz kuru amatpersonas parasti ierodas ar saviem dzīvesbiedriem un dzīvesbiedrēm, bet arī ārvalstu komandējumos - turklāt nevis "ļoti bieži", bet - kā, piemēram, pagājušā gada septembrī un oktobrī - pilnīgi visos. Kāda tieši bijusi Drēģera lietišķā atdeve šajos braucienos, Ārlietu ministrija gan neatklāj, jo visas komandējumu atskaites esot ierobežotas pieejamības informācija.

Nu Pietiek rīcībā nonākusi Ārlietu ministrijas informācija par Rinkēviča un viņa „operas biedra” ārvalstu braucieniem uz nodokļu maksātāju rēķina pagājušā gada novembrī un decembrī, kā arī šā gada janvārī, - publicējam šo informāciju pilnībā, un nākammēnes plānojam publicēt arī datus par februāri un martu.

Lasiet vēl:

Lembergs: Zilais Rinkēvičs vakaros piedzeras, satvīto muļķības un zvana VIP personām par glupībām

Komentāri: 26
Avots: Pietiek.com
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

gundars 03.04.2016 15:35
Kas tur neparasts? Latvijas pidarass nr1 ņem līdzi to,kas viņu drāzīs.Interesanti,viņš ir vīrs vai sieva?
0 0 atbildēt
vai tad pie sitada 03.04.2016 08:46
VM var izarsteties,arprats,kada valsti mes dzivojam,kadi mums tie valdibas vaditaji.Viens pautu rijejs ,otrs zilais tresais vel sazin kads un ta bez gala,neviena normala.To zilo jau sen vajadzeja padzit no valdibas,tapat ka VM,tam zilajam tacu smadzenes strada votradi,vai tad sitads var bt AM.Tapec jau Latvija ir novesta lidz klinkim.
2 2 atbildēt
Valentina 03.04.2016 00:24
....un tāda ir valsts pārvalde! Vai mums tādu vajag!?
Bet, slimai cilvēcei, slimi vadītāji....
5 3 atbildēt
Vasīlis 02.04.2016 21:13
Viņiem tak abiem dirsas niez kā āžiem muguras.
33 3 atbildēt
Haijā 02.04.2016 21:04
Kas parazīti/bēgļi, kas pi+ari, kas pedofīli- viss viens.Un tas pid..s tak aizstāv pedofīlus un parazītus, sak mēs visi tādi esam!
7 14 atbildēt
Яузы 02.04.2016 21:01
Slimais pezdarazņiks-trakā mājā tos dibenpuikas. Nevari savaldīties-ej un ārstējies, bet nepiesārņo cilvēci ar savu slimo pedofīliju.
9 14 atbildēt
liga 02.04.2016 20:46
Rimkēviča kungs! vai tiešām jums kauna nav!
27 2 atbildēt
lv 02.04.2016 20:44
Kerijs-asv.Lavrovs krievija.un tagad rimševics ar sievu!...
14 2 atbildēt
lv > lv 02.04.2016 21:00
Tā varētu prezentēt mūsu pāri.Un vēl.Pretīgi.Ka liekulīgi solot,.krāpj tautu,vēlētajus.Cilvēki aizbrauc,lai dzīvotu civilizēti.Pelnītu,atpūstos.un ar cerību atgriezties.........
15 3 atbildēt
čiks 02.04.2016 20:34
tas nav cilvēks,tas ir lops
19 3 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV