Smagā autokatastrofā bojā gājis jauns arhitekts. FOTO NO TRAĢĒDIJAS VIETAS

Sociālo tīklu lietotāji šokēti par to, kāds tad īsti varēja būt automašīnas ātrums, kas inicēja šadu rezultātu...
Publicēts: 08.04.2016, Komentāri: 36
8. aprīlī Jūrmalas gatvē notikušajā smagajā avārijā bojā gājis arhitekts Matīss Mailītis, pavēstīja Dzintaru koncertzāles preses sekretārs Mārtiņš Pučka.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Ilze Bukša informēja, ka avārijā smagi cieta divi vīrieši, kuri ar ļoti smagām traumām nogādāti Austrumu klīniskajā universitātes slimnīcā. Avārijā cietusi arī 29 gadus veca sieviete. Abu cietušo vīriešu vecumu nav bijis iespējams noskaidrot, jo viņi bija bezsamaņā.

Izsakām visdziļāko līdzjūtību Matīsa Mailīša tuviniekiem un draugiem.

Slimnīcas pārstāve Inguna Potetinova minēja, ka vissmagāk cietušā vīrieša avārijā gūtās traumas nebija savienojamas ar dzīvību un viņš slimnīcā mira.

Pārējie divi tiek gatavoti operācijām - viena stāvokli ārsti raksturo kā ļoti smagu, bet sievietes gūtās traumas tiek raksturotas kā vidēji smagas, piebilda Potetinova.

Valsts policijas preses pārstāve Gita Gžibovska pastāstīja, ka negadījumā viegli cietis arī divus gadus vecs bērns, kurš atradies autobusā.

Par notikušo sākts kriminālprocess, un tiek skaidroti apstākļi. Tāpat policija nozīmēs ekspertīzi šoferiem, vai tie neatradās reibumā. Sākotnējā informācija liecina, ka bojāgājušais, iespējams, bija automašīnas šoferis.

Ap plkst.10.20 automašīna "Alfa Romeo" sadūrusies ar "Rīgas satiksmes" autobusu. Satiksme avārijas vietā bija bloķēta abos virzienos.

"Rīgas satiksmes" preses sekretārs Viktors Zaķis pastāstīja, ka autobuss braucis Piņķu virzienā, kad tā joslā iebraukusi "Alfa Romeo". Bijusi ļoti spēcīga sadursme, kā rezultātā nopietni cietuši visi vieglās automašīnas pasažieri, kurus bez papildspēku iesaistes nav bijis iespējams izcelt no avarējušā auto.

Autobusa pasažieri un šoferis fiziski nav cietuši, tomēr šoferis pašreiz atrodas nopietnā šoka stāvoklī. Autobusam ir bojāts kreisais spārns, bet precīzāk par bojājumiem uzņēmums varēs informēt nākamnedēļ.

Jau vēstīts, ka 8. aprīļa pēcpusdienā Dzintaru koncertzālē bija paredzēts atklāt koncertzāles 80. jubilejai veltītu izstādi, kuras veidošanā piedalījies Matīss Mailītis.

Matīsu Mailīti arhitektu vidē raksturo kā talantīgu, ļoti darbīgu un neordināru personību, kura iecerēs bija darbs pie daudziem nozīmīgiem projektiem, tostarp Dziesmu svētku estrādes rekonstrukcijas projekta.

Sociālo tīklu lietotāji šokēti par to, kāds tad īsti varēja būt automašīnas ātrums, kas inicēja šadu rezultātu...



BILŽU GALERIJA NO NOTIKUMA VIETAS
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

Ernests 09.04.2016 18:28
nedrīkst nogalināt sevi un citus, ja neesi gulējis
2 0 atbildēt
es 09.04.2016 14:41
dabīgā atlase
2 1 atbildēt
bonis 09.04.2016 08:32
neberiet bruce sali,tapat tuviniekiem un draugiem sap un netiesajit citus lai pasi netiktu tiesati acim redzot ari tur augsa ir vajadzigi labi cilveki lidzjutiba tuviniekiem laiks nedziedes sapes vienkarsi bus jaiemacas ar tam sadzivot un tas ir neizsakami smagi un sapigi
3 3 atbildēt
vajadzēja domāt > bonis 09.04.2016 18:27
tad vēl šodien būtu dzīvs, nesāpinātu nevienu; braukt saprātīgā ātrumā un nerunāt pa telefonu tai laikā.. kā saka liecinieki..
4 0 atbildēt
tantuks 09.04.2016 08:10
Žēl,bet ,ja vainīgs nogurums,tad bija jāguļ,nevis ar pasažieriem mašīnā jābrauc,bet vispār katram savs liktenis,no kura neizbēgt.
4 0 atbildēt
tālskatis 09.04.2016 02:11
Aculiecinieki saka, labajā rokā bijis sažņaugts mobilais tlefons ar sāktu īsziņu. Un tas IR NEattaisnojami.
7 0 atbildēt
Salvis 09.04.2016 00:52
Es luudzu visus autobrauceejus buut pieklaajiigiem un saprotosiem uz Latvijas celjiem...sodien atbraucu no Zviedrijas...uz LV celjiem jutos kaa idiots,jo ieveeroju celju satiksmes noteikumus.
13 0 atbildēt
jurs > Salvis 09.04.2016 23:57
tak tu i esi idiots
\
0 4 atbildēt
Anna 08.04.2016 23:02
Muzigo mieru dod DIEVS sim jaunekkim.Juutu lidzi piederigiem!!!(NEVIENS NEVIENS NEVIENS NAV BEZ KLUDAAM!!!SVEETS IR TIKAI DIEVS!!! vienkarsi IZBEIDZIET KENGAAT aizgasjusaa jaunekla dveeseli.Starp citu mees VISI maksaajam par SAVAAM kluudaam!!!)
6 3 atbildēt
pretīgie ziņkārīgie!! 08.04.2016 22:46
2. bildē pretīgi ir tie ziņkārīgie lūriķi. Stāv un blenž traģēdijā, kā teātri noskatās. Fuj, pretekļi. Automāta kārtu vajadzētu nolaist.
7 10 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV