Pieķer spīdzinot sunīti, bet pašvaldības policija neiejaucas

Sociālajā tīklā «Facebook», publicētas bildes ar nežēlīgu izturēšanos pret suni. Bilžu autore raksta, ka foto uzņemti sestdien, 16. aprīlī, plkst.12 dienā Vecmīlgrāvī
Publicēts: 17.04.2016, Komentāri: 49

Aculieciniece raksta, ka, pastaigas laikā Vecmīlgrāvja mežā, pamanījusi sievieti un vīrieti kopā ar trīs maziem bērniem. Sākotnēji viņa nav sapratusi, kas notiek, taču tad uz zemes ar līmlenti sasietu ieraudzījusi suni. Dzīvniekam bija sasietas ķepas un aizlīmēta mute.

Sieviete notiekošo sākusi fotografēt. Kad suņa saimnieks to pamanījis, sācis draudēt.

Aculieciniece zvanījusi uz 112, kur dežurants savienojis ar Pašvaldības policiju. Uz notikuma vietu ieradusies 409. ekipāža. Atbraukušie policisti neesot reaģējuši ne uz vardarbību pret suni, ne to, ka suņa saimnieks uz policijas izsaucēju lamājies rupjiem vārdiem un draudējis. Acīmredzot šiem policistiem tas licies normāli un ikdienišķi.

"Policisti man pat pajautāja, kāpēc es īsti esot policiju saukusi," viņa saka. Savā starpā policisti runājušies: ko mēs te darām, braucam prom.

Policisti apgalvojuši, ka viss notiekot likuma robežās. "Policija teica, ka normāli viss. Saimnieks viņiem esot paskaidrojis, ka gribējis sunim nogriezt spalvu."

Visu laiku, kamēr policija notikuma vietā atradusies, suns turpinājis gulēt uz zemes sasiets. Kad policisti jau grasījušies doties prom, viens no policistiem runājis attālāk pa telefonu, savukārt otrs sēdējis policijas busiņā

Sieviete atradusies tikai pusotru metru no busiņā sēdošā policista, kad suņa saimnieks pienācis un kliedzis, ka vēlāk atradīšot gan viņu, gan viņas suni, ar kuru viņa bija devusies pastaigā pa mežu. Sieviete pagriezusies un jautājusi, vai policists draudus dzirdējis, taču tikusi ignorēt. "Viņš aizgriezās, pat nerunāja. Vēlreiz prasīju, atkal nekādas reakcijas," viņa stāsta.

Tā kā nekāda reakcija no policistiem nesekoja, suņa saimnieki iesākto varēja turpināt, bet sieviete bija spiesta doties prom.

Sasietajam sunim viņi meta virsū smiltis, un vēlāk ar smiltīm apmētāja arī manu suni. Sieviete šodien vērsusies ar iesniegumu valsts policijā, lūdzot izvērtēt, vai atbraukuši pašvaldības policisti rīkojušies pareizi. Tur darbinieki, pēc sievietes teiktā, bijuši atsaucīgi, iesniegumu pieņēmuši un pauduši gatavību notikušā apstākļus noskaidrot.

Izsakiet arī savu viedokli, kā Jums šķiet, vai par nodokļu maksātāju naudu uzturētā pašvaldības policija, konkrēti 409. ekipāža rīkojās pietiekami profesionāli augstākminētajā situācijā?


Komentāri: 49
Avots: Facebook.com/Tvnet.lv
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

zintis 19.04.2016 10:55
NU KUR VĒL VAR DUMJĀKU RAKSTU IELIKT AUTORS! :D :D :D
Citam sunim zinu ka auduma mais jāliek galvā lai varētu nocirpt-un kas tur liels,,,,aitas tak ar cērp sasienot kājas ja neļaujas-vai tad ar stieplēm tika kājas sasietas!mans viedoklis-rakstu licējs nav vesels cilvēks un gribēja tik pievērst uzmanību(mazvērtības kompleksi) :))))
0 0 atbildēt
Suns dziva radiiba! 18.04.2016 08:32
Miilie neliesi,kur jums praats? Kaa jums patiktu,ja jums abas kaajas saliimeetu ar skocu dibaas vietaas,abas rokas saliineetu ar skocu divaas vietaas un muti aizliimeetu ar skocu un to visu publiskaa vietaa? Ja nem suni,ATCERIES suns ir kaa maz beerns,kas nemaak runaat,kuram nav neviena cita iznemot gimene kuraa vinjs dziivo,vinam ja paari dara vinjs pats nekur griesties un veersties nevar un kaa cilveeks iziet viens pats iziet aaraa un nomierinaaties nevar,liidz ar to ir tacu jaadomaa ar galvu,pirms nem suni,ka juus pasi vinju vediisiet aaraa,ka jaamaaca ko var un ko nevar,tam sunim bildees asaras,noteikti tas skocs par ciesu satiits ap vinju!! Un kurs vispaar suni skuj aaraa???
1 1 atbildēt
zintis > Suns dziva radiiba! 19.04.2016 11:10
Atvainojos,man vairtāk šķiet ka ar Jūsu veselību nav kaut kas kārtībā...pieņemsim šādu situāciju-zobārstu kabinetā mazu zēnu lai salabotu zobus tur krēslā 2dakteri,jo redz puika neļaujās-tā ar ir spīdzināšana vai tomēr mērķis ir daudz labāks???Vai ar vajadzēja iedot pa galvu ar mietu!??
Sunītim veselībai labāk būtu pie vetārsta sazāļot ar miega zālēm???Ja sunītis ļautos,vai tad vajzdzētus šādus mērus (nesāpigus)pieņemt?
Mīļo cilvēk-kustinam smadzenītes un šai gadījumā par viltus policijas izsaukšanu vajadzēja sodīt to sievieti!
Un kur vēl ja ne mežā to darīt-daudzdzīvokļu iekšpagalmos vai pilsētas centrā???protams aiz sevis ar savācot to villu!
0 0 atbildēt
gatis. 18.04.2016 01:34
tie jobanie zlaknabji nav cilveki bet pasi ir sadisti ka lauj kustonitim mocities bezpalidziba. tiesi ta, tam komentaram piekritu ka tik mak dzerajus savakt bet kas nopietnak vajag darit tad aste ir kajstarpe un telo muilkus tie jobanie zalie pasvaldibas pedini. vini tik mak bomzus un ierebusos cilvekus iekaustit vairak neko nemak darit.
3 1 atbildēt
... 18.04.2016 00:26
komentēt ir viegli neiedziļinoties,iedziļinieties un ieejiet manā vietā.
0 3 atbildēt
Sandra > ... 18.04.2016 01:56
Ieiet tava vieta? Ja tev nav psihiskas novirzes tad tevi vajag vienkarshi nosist,un tai bernu matei bernus vajag atnjemt, jo atrak jo labak. Par sievieti vinju nenosaukt, kkads kropligs radijums kas laidis pasaule pecnacejus un psihologjiski iespaido vinjus liekot skatities sho nezhelibu. Par tiem vieglas naudas pelnitajiem (policistiem ) neizteikshos, izlidinat no darba un pameklet cilvekus kas var un grib stradat! !!!
6 0 atbildēt
... > ... 18.04.2016 20:40
Kur lūdzu ieiet?
0 0 atbildēt
... 18.04.2016 00:23
a varbūt kādam vajag šo nabagu-atdošu.
0 0 atbildēt
māmiņa > ... 18.04.2016 07:34
Varbūt bērnus arī gribi atdot ko ņēmi sunīti ja negribēji viņu.Varbūt lai spīdzinātu un ņirgātos par viņu tas jums varbūt sagādā baudu
3 1 atbildēt
māmiņa 17.04.2016 21:46
Jauno sadistu skola
5 1 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV