Lembergs žurnālistus tagad dēvē par smerdeļiem un cūkām

Smerdeļi un cūkas jeb kā Lembergs par Arni Krauzi izņirgājās.
Publicēts: 23.04.2016, Komentāri: 52

Brīžiem šķiet, Lembergam dzīve palikusi tik pelēka, ka vairs nav par ko runāt un apspriest.

Ventspils mērs Aivars Lembergs atkal turpina savu biezpienmaizes lietu. Lembergs preses konferences laikā atkal ņirgājās par žurnālisti Lindu Sloku, uzsverot, ka divu minūšu laikā nevar rasties kuņģa čūla. Biezpienmaizīti esot apēdis divu minūšu laikā, esot nomierinājies, ka pret viņu netiks uzsākta krimināllieta.

Smerdeļi un cūkas jeb kā Lembergs par Arni Krauzi izņirgājās



Atgādinām, ka jau iepriekšējā preses konferencē plaši tika apspriests paša izgudrots starpgadījums ar žurnālisti Lindu Sloku, kas bija ieradusies agrāk un kurai nācās vērot, kā Lembergs notiesā savu slaveno biezpienmaizīti:

Lembergs indīgi izņirgājies par LTV žurnālisti
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

šitā apvainot tautā mīlēto Krauzi 24.04.2016 21:53
Lembergs tieši pats ir cūka!!!!
1 2 atbildēt
lauku meitene 23.04.2016 16:38
absoluti pievienojos Saivai,mums ir labi zurnalisti,bet,Aivarins kartejo reiz demonstre savu "kulturu".Fui!
7 4 atbildēt
tantuks 23.04.2016 16:25
Varbūt vienreiz vajadzētu visiem saņemties un sociālajos tīklos izturēties tā, it kā tāda Lemberga vispār nebūtu? Tāpat, kā, piemēram, pieklājīgā sabiedrībā labi audzināti cilvēki izliekas, ka nekas nav noticis, ka nav dzirdējuši kādam nejauši un negribot pasprukušu purkšķi... Citādi sāk jau pieriebties lasot! Toties pašam "varonim" droši vien iestājas erekcija, lasot kādu trāpīgāku komentētāju izteikumu - atkal uz mirkli var sajusties kā "pasaules naba". Izbeidzam? Sarunāts?..
9 1 atbildēt
reinis > tantuks 23.04.2016 19:30
..Tev,bieži pasprūk tas purkšķis ?
2 4 atbildēt
Hugo dJego 23.04.2016 16:13
Pats melīgais virsraksts liecina par to, ka Lembergam šoreiz IR taisnība. Viņš nenosauca nevienu žurnālistu par cūku (uzvesties kā cūkai nav tas pats kas cūka)! Lēts žurnaļugu triks tendeciozi sagrozīt teikto. Kas attiecas uz "biespienmaizītes incidentu", tad ne jau Lambergs viņu iesāka. Ir visai nekorekti ierasties uz tikšanos krietni pirms noliktā laika, šādi ar savu neparedzēto klātbūtni izjaucot otra cilvēka maltīti un vēl celt pretenzijas, patiesībā aprunāt. Tas ir lēti, ļoti prasti. Lindai vajadzētu pamācīties pieklājību un smalkākas manieres. To sapratīs tie, kam piemēram uz dzimšanas dienas ballīti ir ieradies kāds ciemiņš vairākas stundas pirms laika, kad vēl viss nav sagatavots svinībām un vēl uzmet lūpu, ka viņam nevelta visu uzmanību.
7 6 atbildēt
Sviests > Hugo dJego 24.04.2016 00:33
Ļooooti uzmanīgi noklausījos vēlreiz šo video un....secināju šī raksta autors vismaz virsrakstā KLAJI MELO! Lembergs nenosauca nevienu žurnālistu par smerdeli! Tas ir fakts, kas viegli pārbaudāms. Tas liek apšaubīt arī visa raksta objektivitāti. Respektīvi to var drīzāk pielīdzināt lētai troļļošanai nevis žurnālistikai. Arī lasītāji tiek nostādīti tādu kā lētticīgu pamuļķīšu lomā, triks ar virsrakstu tiešām lēti!
1 2 atbildēt
Liene 23.04.2016 15:37
Nevajag bērnus vecumdienās ražot, kas neļauj izgulēties, tāpēc lembim slikts garastāvoklis.Dieva priekšā varens tas, kam godaprāts un tīra sirds, bet naudasmaks nav rādītājs, vai cilvēks labs vai lišķis.Psaulē ir lielākas vērtības par naudu, tā ir tikai līdzeklis izdzīvošanai.Ventspils, nav Lemberga nopelns, bet tautas, kas tur dzīvo un strādā.
7 2 atbildēt
!!! > Liene 23.04.2016 15:49
Dievu noteikti nevajadzētu šāda veida "diskusijās" vai komentāros piesaukt....
1 3 atbildēt
Jāzups > Liene 23.04.2016 16:22
Tevi ja publiski nepelnīti apspļaudītu vai būtu labs garastāvoklis. Ja žurnālists ierodas pirms noliktā laika un lūr mutē, vai Lembergam tāpēc būtu jāgavē? Lindai vajadzētu tiešām izkopt manieres. Būtu labāk nokaunējusies. Pieklājīgs audzināts cilvēks izietu uz brīdi pastaigāties. Vēl pāķiskāk ir norādīt cik un kad citiem bērnus ražot. Rūpējies labāk par personīgajiem un savu bioloģisko reprodukcijas aparātu!
6 1 atbildēt
Saiva 23.04.2016 15:16
Nu Arnis Krauze gan tā neizturētos kā lenberģīts stāsta Viņam ir gan intelekts gan pieklājība nevis kā aivariņam Tāpēc jau šis tā s ašūmējies ka kauns ka mums forši žurnālisti Kaunies kaunies aivariņ un mācies kultūrāli uzvesties
13 3 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV