Pēc 'pamošanās' prezidents Andris Bērziņš atkal muld vienā muldēšanā

No ziemas miega pamodies ilgi pazudušais un uz bijušo Valsts prezidentu pasākumiem nosebojušais bastotājs, bijušais prezidents Andris Bērziņš, kurš saka, ka Latvijai kaut kas esot jādara...
Publicēts: 13.05.2016, Komentāri: 22
Bijušais mūsu "izcilais" prezidents Andris Bērziņš: Latvijai kaut kas ir jādara...

Bēgļi, kas Latvijai jāuzņem, ir sīkums, salīdzinot ar joprojām neatrisināto nepilsoņu jautājumu, šādu viedokli intervijā LNT raidījumam «900 sekundes» pauda bijušais Valsts prezidents Andris Bērziņš. Neiztika arī bez sakrālām frāzēm: "Kārtību vajag savās mājās, nevis censties par katru cenu mainīt kārtību kaimiņu mājās," norādījis bijušais Valsts prezidents Andris Bērziņš.



LASIET ARĪ: Latvijas prezidents Bērziņš melo, muld un ir garīgs kroplis - uzskata Māris Zanders

Viņš vērtēja, ka brīvības un taisnības izpratne ir ļoti atšķirīga dažādiem cilvēkiem dažādās pasaules vietās. Ja visus cenšas izveidot pēc «sava ģīmja un līdzības», rezultāti bieži vien ir neparedzami un ilgtermiņā negatīvas sekas ir visiem, uzskata eksprezidents.

Viņš norādīja, ka Latvijā joprojām ir palikuši vismaz 230 000 nepilsoņu. Tādēļ tā vietā, lai pievērstu tik lielu uzmanību salīdzinoši nelielam bēgļu skaitam, kas jāuzņem Latvijai, vispirms vajadzētu atrisināt esošo situāciju ar nepilsoņiem.

Bērziņš bija atjaunotās Latvijas ceturtais Valsts prezidents un amatā pavadīja vienu termiņu no 2011.gada līdz 2015.gadam. Viņš kļuva par pirmo Valsts prezidentu, kurš nekandidēja uz otro termiņu. Pirms Valsts prezidenta amata Bērziņš 2010.-2011. gadā bija Saeimas deputāts no Zaļo un zemnieku savienības, vadīja Tautsaimniecības komisiju. Bērziņš kļuva skandalozi slavens ar savām runām, no kurām jēgu izlobīt nespēja neviens...

LASIET VĒL: Izsmejieties no sirds! Dailes teātra aktiera parodija par prezidentu Bērziņu. Filigrani!
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

riebjas 16.05.2016 18:47
par šo idiotcilvēku, Slavenības.lv, vairs nerakstiet
3 0 atbildēt
anita 14.05.2016 11:34
Viss ir pareizi teikts....
0 2 atbildēt
būtu sēdējis savā Nītauŗē un nelīdis ārā 14.05.2016 09:23
Āpsis, muļķis, tizlenis. citādāk šo cilvēk nevar vērtēt
2 3 atbildēt
nu 14.05.2016 07:01
Žurnālistiem atkal vārda brīvība,lai varētu nekorekti vai rupji kādu izlamāt.Un galva, kam nestrādā komentāros seko žurnālistu rupjībām.Man liekas,ka žurnalisti ir tie kuri kurina naidu,bet paši piesienas troļļiem,nav nemaz labāki par viņiem.
2 1 atbildēt
ak cik 13.05.2016 22:23
JAUKI TE PLĒŠĀTIES SAVĀ STARPĀ ,URJĀĀĀ KĀ MAN TAS PATĪK
2 0 atbildēt
Ome 13.05.2016 21:31
Rej kā suņi tie kas paši dzīvē nav sasnieguši , nekā nekā........
14 3 atbildēt
Paulis > Ome 13.05.2016 22:01
Pareizi ,Omīt,normāls vecis ir A.Bērziņš,ar Krieviju ir jādraudzējas un viss būs OK arī pie mums. Savādāk var gadīties ,ka pat 5-tais pants nelīdzēs.
7 3 atbildēt
vienkaarshi ES 13.05.2016 20:47
JA beerzinjsh runaa par NEPILSONJIEM,tad vienreiz par visaam reizeem LAI NOLIEK VALSTS VALODAS EKSAAMENU,RUNAA LATVISKI un VISS BUUS KAARTIIBAA.Ko tik daudz var triit meeles ,ka NEPILSONJI IR APBIZHOTI,kas gribeeja dabuut pilsoniibu tas jau sen ir pilsonis,bet kas to nemaz NEGRIB,tas arii NEKO NEDARA,TIKAI KAUC KAA KUCES UZ PLOSTA.Negrib pilsoniibu,lai dziivo ka nepilsonis,bet NEREJ,KAA SUNS MEENESNAKTII.Un vispaar beerzinjsh nekad neko gudru nav maaceejis pateikt,buutu tak vienreiz staaveejis ciet.
10 9 atbildēt
ups- Birutė Byliene > vienkaarshi ES 13.05.2016 22:23
Ja emu dzimis Latvijā,man jau 58 gadi, nekur un nekad neesmu izbraucis,perfekti runāju latviešu valodā un kā redzi-rastu arī,man nepienākas pilsonība automātiski?
Formāli man to nepiešķīra,jo vēsture ir veikusi savas korekcijas manu senču likteņos...
Taisnīgi?
Par sadzīvošanu ar ,,kaimiņiem,, - piekrītu Bērziņam!Miers baro,karš posta- tā taču ir!
6 0 atbildēt
Agita 13.05.2016 20:38
Ko viņš pateicis nepareizu !!!
Vai tad tā nav taisnība,ka mums ir savi nepilsoņi un vispirms tiem pienāktos integrācija un visas tiesības,ka jau baltiem cilvēkiem un kristiešiem kristiešu valstī un kultūrā pienāktos ???!!!
Es apbrīnoju šādu rakstu autorus un komentētājus.......neizglītota un aprobežota tauta - tā sanāk....

Skaidrs,ka jāieved kārtība pasu mājās un tad vēl būtu jāpadomā,ko darīt ar ciemiņiem no Tālajiem Austrumiem.....Šādiem žurnālistiem un komentētājiem gribētos pajautāt,cik klašu izglītība un vai vispār spēj ar pirkstu kartē parādīt,kur atrodas LV.....
Drausmīgi zems līmenis.....
23 4 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV