Paciente izmisumā novēl skandalozajam Belēvičam izjust to pašu, ko viņa

Veselības ministrijai ir pilnīgi vienalga, kas notiek tai pakļautajās ārstējošās iestādēs.
Publicēts: 28.05.2016, Komentāri: 49

Raksts sākotnēji publicēts portālā Pietiek.com .

Daru Jums, G. Belēvič, zināmu, ka Veselības ministrijai ir pilnīgi vienalga, kas notiek tai pakļautajās ārstējošās iestādēs.

2016.gada 21. aprīlī saņēmu slimnīcas atbildi uz savu iesniegumu Nr.A1/1.1-08/16/767, kuru sagatavojis god.V.Krūmiņa k-gs, parakstījusi valdes priekšēdētāja A.Šlokenberga un valdes locekle K.Plūme.

Atbildē aprakstīta manas māsas A.Krastiņas ārstēšanas vēsture, ka viņa ir atradusies Onkoloģijas centrā no 2016.g.20.janvāra, kur 10 dienu laikā, atrodoties 4.nodaļā, viņai tika veikta tikai datortomogrāfija, pārējās 9 dienas netika veiktas nekādas medicīniskas manipulācijas, bet par to, ka viņa gulēja slimnīcas izgulētajā gultā, bija jāsamaksā 113 EUR. Jājautā - par ko cilvēkam, kuram ir 213 EUR liela pensija, vajadzēja maksāt, par slimnīcas personāla nekā nedarīšanu, tikai tādēļ, lai nav atkal jāgaida brīva gulta, lai tiktu atpakaļ slimnīcā?

V.Krūmiņa k-gs raksta, ka tika veikti nepieciešami izmeklējumi, - kādi? Vēstulē minēts, ka ir sniegta paliatīvā speciālista konsultācija un un ieteikumi par sāpju terapiju, - neko tādu slimniece nav saņēmusi, tātad visticamāk  jānovāc slimnieks, kura radi cīnās pret amorālu veselības aprūpi valstī.  


Visus izmeklējumus viņai veica poliklīnikā „ELITE”. Atbilstoši konsīlija lēmumam 2016.g.15.februārī nolemts un no 24. februāra līdz 7. aprīlim saņemta pirmsoperācijas staru un ķīmijas terapija, pēc kuras slimniece jau skaitījās gulošā, jo pati vairs faktiski nevarēja pārvietoties.

V.Krūmiņa k-gs man atbildē raksta, ka A.Krastiņa tiek izrakstīta, un tālāk man darīts zināms, ka A.Krastiņa pierakstīta rindā uz RAKUS LOC Abominālās un mīksto audu ķiruģijas nodaļu un nodaļā jāstājas 2016.gada 5.maijā.

Sakarā ar to, ka pēc staru terapijas A.Krastiņai kļuva ļoti slikti un viņa pati vairs nevarēja pārvietoties, lūdzu Rīgas Sociālajai nodaļai specializētu auto, lai slimnieci nogādātu Onkoloģijas centrā 05.05.2016.g., kā savā atbildē bija norādījis Onkoloģijas centra gaklvenais ārsts V.Krūmiņa k-gs.

Tad A.Krastiņa man no slimnīcas zvanīja, ka viņai nepieciešamo pārbaudi veikšot tikai 12.05.2016.gadā un viņa varot braukt mājās, - kā par tik smagi slimu cilvēku var tā vienkārši ņirgāties? Un kā tad ķirurgi domāja – lai es atkal meklēju specializēto auto un vadāju pusdzīvu slimnieci pa Rīgu šurpu, turpu?

Vai, paziņojot, ka A.Krastiņa 05.05.2016.g. atkal tiks hospitalizēta, nevarēja parūpēties, lai viņa tiktu pierakstīta rindā uz nepieciešamajiem izmeklējumiem, bet nevis 05.05.2016.g. hospitalizēt, lai 06.05.2016.g. piedāvātu izrakstīties?

Vienīgais - iesaku, lai veselības ministrs varētu lūgt valdībai līdzekļus, lai pie P.Stradiņa slimnīcas un Austrumu slimnīcas uzceltu krematorijas, lai mirušie nemētātos pa sētmalēm un pusdzīvi cilvēki nebūtu jāvadā pa pilsētu, jo pašreiz ir situācija, ka slimniekus nevis ārstē, bet apzināti liek tiem mocīties un lēnā nāvē mirt.

Ja Veselības ministrija pieprasa līdzekļus no Valsts kases, tad ir kaut kas arī jāsakārto veselības aprūpē, nevis tikai jāpalielina savas algas. Labas algas ir jānopelna ar godīgu darbu, nevis tā, kā tas notiek pašreiz.

Varbūt vaina ir, ka neesmu devusi kukuli, vismaz es sāku par to aizdomāties, jo izbijušie slimnieki mani par to informēja. Mans godaprāts liek to nedarīt, bet varbūt tā vajadzēja? Pašreiz, pateicoties tāda veida ārstēšanai, varu zaudēt sev tuvu, mīļu cilvēku.

„Paldies”, G.Belēvič, kaut arī jūs reiz izjustu kaut ko tādu, ko pašreiz izjūtu es.

Tikmēr portāls Balsojam.lv vāc parakstus par Belēviča atlaišanu

LASIET ARĪ: Miljonārs, ministrs Belēvičs mielojas ar svaigiem brieža pautiem. VIDEO
Komentāri: 49
Autors: Kaspars Ūdris
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

Dace 09.06.2016 22:44
Novēlu, lai Belevičš mirtu mokošā nāvē, ja kāds viņu nenogālēs priekšaikus, ļoti to vēlos to
1 0 atbildēt
nu nu 29.05.2016 11:55
Nu neceriet,ka Beleviča kungs ko tādu izjutīs,jo viņam un viņa tuviniekiem būs VIP apkalpe un attieksme. Viņi nezin un i zināt negrib,kā slimo vienkāršā tauta. Apmeklējot slimnīcas(ja tas tiek darīts) viss tiek pasniegts smuki un ar glazūru. Pats strādāju slimnīcā un zinu kā notiek ''parādes'' .Visi nesmukumi noslēpti un nabagi netiek pie vārda,jo parāde maršē tālāk ar visu svītu un pie tevis i nepiestās apvaicāties.
7 0 atbildēt
ezis 29.05.2016 02:08
Tiešām pretīgs un idiotisks cilvēks!!!!Kur paliek Mucenieces izgudrotās pretvēža zāles ,kuras viņa novēlēja slimnieku ārstēšanās iegādei par bŗīvu ??? Vai kāds tās ir iegādājies bez naudas ???? Ārzemēs audzēju ārstē pa brīvu ,tā tas bija arī pie mums PSRS laikos.Ko mēs esam ieguvuši,ka saucamies brīvā Latvija -sliktu,dārgu un nesakārtotu medicīnisko aprūpi !!!Tie KANGARI dzen nabadzōgo tautu uz elli . Šitādi laiki varētu būt tikai pēckara gados ,nevis 21.gadsimtā -vai tas jums neliekas BRIESMĪGI !!!Mēs tik te rakstam ,bet vajag tādus Beļēvičus no tautas puses sodīt,nolinčojot ! Beļēvičs ar savu dēlu ir amorāli KROPĻI,kas parazitē uz slimu cilvēku naudas.Ne jau par velti dēls ir galvenais pār aptieku tīkliem ,lai pildītu savas nepiepildāmās kabatas.Pār viņu galvām nāks atmaksa no DIEVA puses,ticiet man ,jo zāles ,ko nelaiķis ir novēlējis bezmaksas pacientu ārstēšanai-tiek pārdotas par naudu.AMEN AMEN AMEN !!!
11 2 atbildēt
anna 28.05.2016 23:14
ja,par katru sikumu prasa naudu,biju privat klinika veicu operaciju biju tikai vienu diennakti, panema naudu par divam diennaktim ,viena diennakts cena 80 eur .,otra diennakts tika uzdavinata ,medicina nenormali nesakartota .
7 0 atbildēt
jaaaa 28.05.2016 21:44
Tā mēs dzīvojam pāri palikušie savā valstī un pie savas valdības....
7 1 atbildēt
. 28.05.2016 21:36
Mana radiniece arī pavadīja slimnīcā divas dienas, bet pie viņas ārsts atnāca tikai otrajā dienā. Jāmaksā bija par abām. Viesnīca? Kādēļ pie slimnieka neviens nepienāk?
9 1 atbildēt
jāaaa 28.05.2016 21:13
Tā tas ir ar tiem onkoloģijas slimniekiem,ja ģim.neko nemaksās uz ķepas,viņiem paj...,kas notiek ar to slimnieku.Arī mēs saskārāmies ar šo onkoloģijas centru.4.stadija metasstāzes,bet šitā ņirgāties par cilvēku bija par traku.Gulēja kādu mēnesi sieviete slimnīcā,ķīmijas bija,tad atlaida mājās lai mirst,bija nozīmēta pārbaude pēc ja nemaldos 2-3 mēnešiem.Slimniece bija smagā stāvoklī,vairs nestaigāja,no Gulbenes gulošu atveda,onkoloģijā paskatijaās un pateica,mēs tādus vairs slimnīcā neņemam.Izmisums bija liels,dēlam mazs bērs mājās,pārveda atpakaļ.sauca ātrās palīdzības jo slimniece kliedza burtiski nepārtraukti,sāpes bija neciešamas,bet ātrie neņēma viņu uz slimnīcu,tad kad piedraudēja,ka zvanīs uz Rīgu televīzijai,tad beidzot aizveda uz slimnīcu.Tuviniekiem bija šausmu murgu dienas jāpārcieš to visu redzot. NU NAV,NAV TĀDS BELEVIČS PASARGĀTS NO ŠITĀS KAITES,TAD REDZĒS,KĀ VIŅA JAUNĀ ŠMĪZĪTE JUTISIES KOPJOT .PFU BĻI KRETĪNU BARS!!!!
16 0 atbildēt
Skaidra 28.05.2016 21:10
Pasarg Dievs , saslimt . Ja tev ir tikai pensija , vai pelni minimālo algu , tad , ja ir nopietna diagnoze , tad mazas cerības, ka laicīgi saņemsi palīdzību, izmeklējumus un t.j.Tā ir necieņa pret valsts iedzīvotāju trūcīgāko daļu. Kukulis ? Kā lai iekrāj naudu kukulim no mazās pensijas un algas ?Nost tādu beļeviču, tāds prot tik savu biznesu bīdīt , bet veselības nozari valsts līmenī gremdē nost .
38 0 atbildēt
26 28.05.2016 21:10
gadus dzivoju vienaldziibaa ...nevienam nav nekada sdalas par otru un beidziet te rakstit ,jo neviens jus nedzird un nedzirdees .
6 17 atbildēt
Zita 28.05.2016 20:58
Jāiet uz ielas,un jāprasa lai Belēviča atkāpšanās no
ministra amata.
15 0 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV