Par brutālu bērna nolaupīšanu izolatorā ievietots Atis Artemjevs. Rosināts kriminālprocess

Valsts policija aizturējusi skandalozo modes dizaineru Ati Artemjevu, un pret viņu sākts kriminālprocess par izvairīšanos no bāriņtiesas nolēmuma.
Publicēts: 03.06.2016, Komentāri: 7
Valsts policija aizturējusi modes dizaineru Ati Artemjevu, un pret viņu sākts kriminālprocess par izvairīšanos no bāriņtiesas nolēmuma. Atgādinām, ka Artemjevs viltus ceļā nolaupīja bērnu.

Valsts policijā pastāstīja, ka Artemjevs šobrīd atrodas īslaicīgās aizturēšanas vietā un policija lems par drošības līdzekļa piemērošanu.



Likums paredz, ka personu var aizturēt līdz 48 stundām - pēc tam jāizlemj, kādu drošības līdzekli piemērot. Bargākais no drošības līdzekļiem ir apcietinājums.

Kriminālprocess pret vīrieti sākts pēc Krimināllikuma panta par izvairīšanos no bāriņtiesas nolēmuma, kas izriet no aizgādības tiesībām. Likumā paredzētais sods par šādu noziegumu nav bargs - īslaicīga brīvības atņemšana, piespiedu darbs vai naudas sods.

Policija neatklāj, kur Artemjevs ar dēlu atrasts.

Jau ziņots, ka vakar, meklējot visā Latvijas teritorijā, policija atradusi pazudušo bērnu. Turpat atrasts arī viņa tēvs, kuram bāriņtiesa uz laiku atņēmusi apgādes tiesības.

Vakar no nepārbaudāma e-pasta Artemjeva vārdā vairākiem masu medijiem tika izsūtīts paziņojums, kurā apgalvots, ka Artemjevs šādi cenšoties nodrošināt sava bērna drošību un aizsargāt viņa intereses.

Pagājušajā nedēļā policija paziņoja, ka 1979.gadā dzimušajam

vīrietim bāriņtiesa ir pārtraukusi aizgādības tiesības pār dēlu, taču vīrietis, ignorējot bāriņtiesas lēmumu, ar bērnu ir devies nezināmā virzienā.

Artemjeva vārdā izsūtītajā vēstulē uzsvērts, ka zēns ir dzimis Latvijā, ir Latvijas pilsonis un vienmēr esot dzīvojis pie viņa. Viņš vēloties tikai rūpēties par bērna drošību un aizsargāt viņa intereses, taču bērna māte mēģinot atņemt atvasi. Divu gadu laikā dizainers esot mēģinājis vienoties ar dēla māti par saskarsmi, taču nesekmīgi.
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

Zita 05.06.2016 10:43
Naciet tacu reiz pieprata. Ja nevarat pasi sava starpa sapraties, vismaz bernu neieraujat saja cina. Berns nav nekada rotllieta. Jus abus vajadzetu ielikt psihene paarstet.
0 0 atbildēt
Sandra 04.06.2016 10:31
kapēc noziedznieks? mātes pusē esmu tikai tad ja viņa paliek latvijā un audzina bērnu,tad Atis var iet ciemos,bet ja viņa taisās izceļot,tad gan negribētu ka viņa savāc bērnu.Lai labak tēvs rūpējas par dēliņu. ko jūs domā ka ,ja Atis ir gejs,tad obligāti arī dēls tāds izaugs?tas jau ir katrā iekšā,kā viņš jūtas,vai kā vīrietis vai kā sieviete,nav jau janosoda viņu tik tapēc ka viņš ir gejs,varbūt dēlu izaudzinās par kārtīgu vīrieti.
0 0 atbildēt
DOREMI 03.06.2016 20:08
kapēc tā sanāk ??? tikai tāpēc ,ka vairums sieviešu spekulē ar berniem pret tēviem...mazs bērns vēl neko snepej lemt ,abi vecaki ir mīļī un es esmu kategoriski pret ,ka viņu tur izolatorā ..mate ar tad jaliek ....jo kur tāds prats spekulacija uz mazu bērnu psihēm ,viņs ir tēvs un viņam ir līdzvērtīgas tiesības ..varu derēt bērns paaugsies un to visu matei acīs pateiks ..ta būs taisniibas diena
0 1 atbildēt
vadims 03.06.2016 18:25
kopējā kamerā viņam būs īsta un zila modeļa skola
34 3 atbildēt
Oma 03.06.2016 17:50
Tā rīkoties Tēvam lika bezizejas apstākļi,ko radīja mātes ego....
12 26 atbildēt
Faina 03.06.2016 17:40
nelietis, zilais
53 10 atbildēt
Pele 03.06.2016 17:34
Noziedznieks viņš ir!
20 9 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV