Ļaundaris mēģina izjaukt Annas Lieckalniņas laulību

Annas Lieckalniņas jeb, tagad īstajā vārdā, Annas Krimelas attiecības ar bagāto uzņēmēju esot apdraudētas.
Publicēts: 09.06.2016, Komentāri: 12

Pamatīgu traci sacēlušas kādreizējās TV dīvas, tagad personības izaugsmes treneres Annas Lieckalniņas (33) un uzņēmēja Rafaela Krimela (40) slepenās kāzas. Oficiālā laulību ceremonija notika Rīgā, bet kāzu neoficiālā daļa uzņēmēja lepnajā Ikšķiles privātmājā. Taču par šo faktu nebūt nav sajūsmā līgavaiņa radinieks, vēsta žurnāls Vakara Ziņas.

«Droši vien zināt «personības izaugsmes speciālisti» Annu Lieckalniņu, kura plašāk pazīstama ar to, ka viņai neizdevās apprecēt ne hokejistu Sandi Ozoliņu, ne LNT komercdirektoru Guntaru Traubergu, ne dziedātāju Kristianu Kornu, ne uzņēmēju Jāni Grūbi. Laikam beidzot viņai būs izdevies tikt pie kārotā bagātā vīra - 3. jūnijā paredzētas viņas kāzas ar uzņēmēju, gaismas un vizuālās reklāmas firmas «Reko» īpašnieku Rafaelu Krimelu. Droši vien sīkākas ziņas var sniegt viņa pati vai arī topošais vīrs. Varbūt kāds no viņiem varēs arī pastāstīt, kā tieši notikusi viņu liktenīgā iepazīšanās, un citus interesantus faktus,» šādu vēstuli pirms kāzām »Vakara Ziņas« saņēma savā e-pastā. Atklājās, ka šādu vēsti plašsaziņas līdzekļiem izplata kāds no līgavaiņa radiniekiem, kurš gan vēlējās paliks anonīms, bet neslēpa sašutumu par notiekošo. Radinieks ir pilnīgi pārliecināts, ka Anna Lieckalniņa, lai arī ir tik apburoša un pat dēvēta par vienu no Latvijas seksīgākajām sievietēm, nav piemērota Rafaelam.


Uz »Vakara Ziņu« jautājumu: «Kāpēc esat ieinteresēts vai ieinteresēta izplatīt šādu informāciju? Vai esat bijusī sieva?» - sekoja atbilde: «Neesmu gan bijusī sieva, bet cits radinieks. Varbūt cilvēks attapsies, ja par to uzzinās viņa draugi, un kaut ko pateiks šajā sakarā, varbūt ieklausīsies vismaz viņos, padomās. Vai vismaz ieskatīsies «google», paskatīsies, kā tieši visiem iepriekšējiem ar šo jaunkundzi ir gājis. Lai gan, protams, tas tikpat būs laika jautājums arī bez šādas informācijas izplatīšanas.»

Mēģinot radinieku pārliecināt, ka Annā Lieckalniņā ir grūti neiemīlēties, jo viņa ir ne tikai skaista sieviete, bet arī gudra un talantīga, radinieks tomēr negrib piekrist un pastāv pie sava viedokļa: «Nekādi neizskatās, ka Annai šī ir lielā mīla. Bet nu, lai viņiem veicas un viss labi, ja tā viss notiek un notiks.»

Turklāt Anna nav izjaukusi ģimeni un nav arī atvīlusi Rafaelu sievai: «Sieva no viņa pati aizgāja pirms kāda pusotra diviem gadiem.» Gan Annai no iepriekšējām attiecībām aug meita, gan arī Rafaelam ar bijušo sievu dzimuši divi bērni. Tiesa, Rafaela bijusī sieva »Vakara Ziņām« lūdza neminēt bērnus un neiesaistīt visās šajās peripetijās.

Sazināties ar jauno vīru neizdevās, jo viņš uz tālruņa zvaniem neatbild.

Rafaelam Krimelam vēl aizvien spēkā ir laulības līgums ar nu jau bijušo sievu Elīnu Krimelu, kas pārgājusi pirmslaulību uzvārdā Dālberga. Tieši viņai, saskaņā ar «Lursoft» datubāzē pieejamo līgumu, piederot nekustamais īpašums Ikšķilē, Dīķu ielā. Šo laulību līgumu par visas mantas šķirtību Rafaels un Elīna noslēguši 2008. gada pavasarī - trīs gadus pēc precībām. Tāpēc nav skaidrs, kurš ir mājas īpašnieks, kuras pagalmā Ikšķilē tika rīkotas Annas un Rafaela laulības. Zemesgrāmatā »Vakara Ziņas« noskaidroja, ka pirms 15 gadiem šo īpašumu iegādājusies Rafaela tante Laima Stāmure, bet 2005. gada rudenī, īsi pēc kāzām ar Elīnu šo īpašumu atpircis Rafaels. Ja var ticēt Zemesgrāmatas ierakstiem, darījuma summa bijusi 80 000 latu. Pēc laulību līguma noslēgšanas īpašums pārgājis Rafaela sievai, bet pirms pāris gadiem to divos piegājienos par kopumā 60 000 eiro atkal atpirkusi Rafaela tante. Zemesgrāmatā tomēr vēl aizvien rakstīts, ka laulību līgums starp Rafaelu un Elīnu ir spēkā. Tādēļ Annas Lieckalniņas sengaidīto kāzu priekšvakarā bija izveidojusies ļoti neveikla situācija, jo svinēt kāzas ar šķirto sievu saistītā mājā nešķiet laba zīme jaunlaulātajiem.

Lai gan Rafaels Krimels ir divu savstarpēji saistītu reklāmas aģentūru vienīgais valdes loceklis, viņa rocība nešķiet tik iespaidīga kā Annas Lieckalniņas iepriekšējiem izredzētajiem, izpētīja »Vakara Ziņas«. Tiesa, vienai no reklāmas aģentūrām, kas veidojusi vizuālās izkārtnes tādiem atpazīstamiem uzņēmumiem kā, piemēram, «Hesburger», «Latvijas mobilais telefons», «Spilva», veikalu tīklam «LaTS», pieder sešus gadus veca BMW530 automašīna, kas varētu maksāt ap 20 000 eiro.

Krimels ir vienīgais valdes loceklis divās reklāmas aģentūrās - reklāmas kompānijā «GRC» un «Reko GRC», liecina «Lursoft» datubāze. Pirmajai no firmām aizvadītajā gadā vispār nav bijis apgrozījuma, un tā pat iemanījusies 2015. gadu beigt ar 982 eiro zaudējumiem. Otrai Rafaela vadītajai reklāmas aģentūrai «Reko GRC» jau gājis labāk, jo aizvadītajā gadā apgrozījums sasniedzis 380 507 eiro, tomēr gads nav noslēdzies spoži - ar 27 824 eiro zaudējumiem. Interesanti, ka abas Rafaela vadītās firmas pieder vienam un tam pašam uzņēmumam - SIA «Reko Group», kas pieder nevienam citam kā Rafaela tantei Laimai Stāmurei.

LASIET ARĪ: ANNAS LIECKALNIŅAS KAILFOTO

Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

ss 11.06.2016 16:42
ariana,ja rakstiet komentārus,tad vajag iemācīties pareizrakstību UN PĀRBAUDĪT,KO RAKSTI.!!!!
1 0 atbildēt
KODE 10.06.2016 12:16
Dzīvosim redzēsim, varbūt vēl ne reizi vien mums būs dota izdevība no sirds izrunāties jo prastāk, jo labāk!!!
0 0 atbildēt
JautāJUMS 10.06.2016 01:20
Katrs pa dzīvi grozās kā māk,smukie ar ģīmi un dubengalu pārējie ar smagu darbu.
1 0 atbildēt
leons 09.06.2016 23:33
viss izskatās pēc Lieckalniņas pašas PR celšanas un popularitātes atjaunošanas pirms kaut kāda gaidām a projekta
4 0 atbildēt
ha-ha 09.06.2016 23:30
Lieciet tacu to Annu miera dumjie komentetaji.
2 3 atbildēt
rita 09.06.2016 23:25
nemazgāsim veļu,bet novēlēsim Annai un viņas līgavainim....lai veicas turpmākajā dzīvē...bučas...
5 2 atbildēt
mja 09.06.2016 22:22
Gan jau atradīs vēl kādu citu, ja jutīs, ka nespīd lielais čungurs.... Bet no izdaudzinātā skaistuma gan tai precēties kārajai būtnei nekā tāda nav.... Pieticīga no skata - tā būtu tuvāk patiesībai....
11 3 atbildēt
Svetlana 09.06.2016 22:21
Aprēķina laulības..
10 2 atbildēt
kā ta 09.06.2016 22:20
Kādam atkal skauž, ka skaistā Anna apprecējusies. Pretīgi lasīt. Lai Annai veicas, bet tā apmelotāja lai paskatās pati uz sevi spogulī.
5 9 atbildēt
he > kā ta 09.06.2016 22:33
vai kā Annele pati raksta komntārus!@ :))
6 3 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV