Ministrs Guntis Belēvičs ir pēdējais draņķis. Neviens tik daudz ļauna nav nodarījis veselības aprūpei

Neviens Latvijas veselības aprūpes sistēmai nav nodarījis tik daudz ļauna kā līdzšinējais veselības ministrs Guntis Belēvičs!
Publicēts: 11.06.2016, Komentāri: 91

Neviens Latvijas veselības aprūpes sistēmai nav nodarījis tik daudz ļauna kā līdzšinējais veselības ministrs Guntis Belēvičs – tik skarbu viedokli pauž Latvijas Ārstu biedrības vadītājs, kādreizējais veselības ministrs Pēteris Apinis premjera Māra Gaiļa laikā (1995. gada 3. februāris — 1995. gada 21. decembris).

Apinis skaidri un gaiši nāk ar pārliecību, ka Belēvičs ir grāvis veselības aprūpi un viņam no amata vajadzēja atkāpties par veselības nozarei nodarīto, nevis par nenozīmīgo pumpu uz rokas.



Apinis uzzinot, ka Belēviča dēļ no amata atbrīvots Latvijas Onkoloģijas centra galvenais ārsts Viesturs Krūmiņš un varētu atlaist arī Austrumu slimnīcas valdes locekļus – Anitu Slokenbergu un Viesturu Boku, nav slēpis sašutumu: "Tas tikai parāda, kāds viņš ir draņķis. Tāds viņš ir bijis visu savu mūžu un tāds viņš arī tagad ir.

Jautāts par to, kas notiks ar skandalozā Gunta Belēviča iesāktajām reformām veselības aprūpē, Apinis norādīja, ka belēvičam nekādas reformas nav bijušas un viņa darbība ir bijusi vienkārši mežonīga sistēmas sagraušana.

Premjers Māris Kučinskis Belēviča demisiju pieņēma momentā, atzīstot, ka Belēvičs ir melojis premjeram, valdībai, Saeimas deputātiem, bet pats galvenais saviem vēlētājiem un visai Latvijas sabiedrībai.

Rakstiet komentāru sadaļā vai piekrītat Pētera Apiņa viedoklim un kuru personu jūs vēlētos redzēt jaunā veselības ministra amatā!



LASIET VĒL: Ministrs bez kauna un rindas. Latviešu tauta sper zibeņus caram Belēvičam

LASIET ARĪ: Ušakovs skarbi un skaļi pateicis visu, ko domā par veselības ministru Belēviču
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

EX 25.08.2016 07:37
Atcerēsimies, ko un kā LC darīja P.Apinis, tas pret vēlētājiem bija ļoti negodīgi! Belevičs tomēr tika galā ar Sanitārā autotransporta shēmotājiem Rīgā. Belevičs ir daudz mācījies kulturāls vadītājs. Tādi shēmotājiem, kuri ķer pie aļņa pautiem, ļoti nepatīk.
0 1 atbildēt
Ifs 14.06.2016 12:30
Liekas ka tomēr Guntis kādam dikti traucēja, ka šitā visi ņēmās viņu nomelnot.
0 1 atbildēt
JautāJUMS 12.06.2016 10:55
Ziniet kas ir lielāks maita par maitu? Tas ir tas kas citus par tādu dēvē par piemēru Apinis kurš kā bijušais veselības ministrs ir pirmais veselības aprūpes graušanas aizsācējs.
7 3 atbildēt
bels 12.06.2016 10:33
Visu vasaru ēdīs buļļa pautus un domās vai nolikt mandātu vai nē.
5 0 atbildēt
RobinHuds 12.06.2016 09:31
Pieprsam paraugtiesu, par pilnu programmu, lai citi tādi draņķi pabaidītos kautko tādu atkārtot!
8 1 atbildēt
EX > RobinHuds 25.08.2016 08:12
Huds ir neinformēts īnterneta "Komentvankšķis", kuram maksā apiņveidīgie...
0 1 atbildēt
susurs 12.06.2016 06:58
Ingrida Circene
0 3 atbildēt
... 12.06.2016 02:06
Jūs esat visi kā suņi pret Belēviču, bet viņš tiešām centās darīt,-lai visu iepriekšējo ministreļu sačakarētā sistēma beidzot varētu sniegt palīdzību vienkāršajam cilvēkam.Lai beidzot visi tie parazīti,un visa tā varza, kas barojās no nodokļu maksātāju naudas , sevišķi Austrumu slimnīcas apšaubāmie elementi, aizvāktos un kautas notiktu šai dzīvē labāks.Ko Jūs visi priecājaties, nāks atkal vietā cits ministrs , būs citas reformas, atkal kādam kas nepatiks, tikai mums būs jācieš.Belevičs malacis , ka sāka ķidāt ārā tos , kas grāba savās kabatās, bet visa sistēma jau sen ir kā "astoņkājis", -pilnīgi nesaprotama, sākot ar ģimenes ārstu, kurš ir pats jāpaskubina un jāmāca ,- kur un kam vajadzīgs nosūtījums.Kāda iksa pēc vajadzīgs ģimenes ārsts , ja visu izšķir citi speciālisti??? Gīm. ārsts dod nosūtījumu, ja klients to pieprasa.
11 10 atbildēt
roko > ... 12.06.2016 02:29
Pilnīgi patiesi vārdi! Sisttēma ir sapuvusi! Belevičs to gribēja mainī un arī būtu mainījis,ja Mēs icētu! Ir jābūt pilnīgi debilam,lai neredzētu un nesaprastu to,ka veselības aizsardzības sisēmas mūsu valstī vispār nav! Pārāk daudzi saprata ,ka tūlīt beigsies viņu nekonrolētā barošanās no mūsu(nodokļu maksāāju) naudas! Tāds bija arī Ķīlis. Nokoda puišus ar parpalām! UN sakiet vēl,ka boļševisms nav vairs dzīvs????? UN kā vēl dzīvs! Par visdzīvāko no boļševikiem Ļeņinu! UN Apini pat nepieminiet!Tas jau ir slikts tonis un liecina par pilnīgu trulumu ves,aizsardz. nozarē!!!!
9 6 atbildēt
daksis > ... 12.06.2016 05:47
Tu esi Belēviča trollis.
4 4 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV