VIDEO: Znaroka meita pieķerta romantiskās attiecībās ar NHL hokejistu

Izrādās, abu attiecības sākušās pavisam nesen – pasaules čempionāta hokejā laikā Maskavā.
Publicēts: 15.06.2016, Komentāri: 2

Divdesmit trīs gadus vecā modele, hokeja trenera Oļega Znaorka meita Alise ieskatījusies NHL zvaigznē, 24 gadus vecajā hokejistā Artēmijā Panarinā, vēsta Latvijas avīze atsaucoties uz lifenews.ru.

Izrādās, abu attiecības sākušās pavisam nesen – pasaules čempionāta hokejā laikā Maskavā.

Divas nedēļas Krievijas izlases uzbrucējs aplidojis valstsvienības galvenā trenera atvasi, kas pazīstama kā veiksmīga modele.

Artēmijs un Alise kopā pavadījuši visu no treniņiem un spēlēm brīvo laiku. Iemīlējušos pārīti nemulsināja nemīlīgie laikapstākļi, kas turpinājās teju vai abas čempionāta nedēļas: jaunieši pastaigājās pa Maskavu, apmeklēja kafejnīcas un itāļu restorānus.

Pārītis esot centies dažādi slēpt savas attiecības no Panarina komandas biedriem. Atgriežoties no kārtējā randiņa, jaunieši šķīrās netālu no viesnīcas, kur mitinājās gan valsts hokeja izlase, gan arī Alise Znaroka. Artēmijs gājis pa priekšu, bet meitene gaidīja, kamēr viņš būs nozudis aiz viesnīcas durvīm, lai pati dotos iekšā, novērojuši acīgie krievu žurnālisti.

Alise un Artēmijs plašāku uzmanību sev pievērsa vien čempionāta noslēguma ballē – lifenews.ru iemūžināja, kā viņi apķērušies devās uz kādu karaoke bāru.

Kā atklāja hokejista draugi, Oļegs Znaroks jau ilgāku laiku nav bijis īsti mierā ar Alises brīvas meitenes statusu un meklējis viņai atbilstošu pavadoni. Spriežot pēc visa, Artēmijs Panarins ideāli piemērots gādīgā tēva iecerētajai misijai.

Čempionāta sākumā, vaicāts, vai viņa sirds ir brīva, Artēmijs atbildēja apstiprinoši. Pēc viņa vārdiem, vājās angļu valodas prasmes neļaujot iekarot amerikāņu meitenes un izteica cerību, ka izdosies ar kādu iepazīties PČ laikā Krievijā. Par to, kā uzbrucējs atbildētu uz šo jautājumu tagad, nākas vien minēt.

VIDEO: Panarins un Znaroka ielavās hokejistu ballītē.

Komentāri: 2
Avots: Latvijas avīze/lifenews.ru
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

Asja 16.06.2016 13:10
Alise kā vnm skaista!
1 0 atbildēt
Protams 15.06.2016 17:49
Tas jau bija gaidām, cik tad ilgi mitrai būt?
5 2 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV