Seksīgās Latvijas Radio darbinieces aizstāvībai par psihopātu nosaukts Saeimas deputāts

Skandalozā Jana Jermakova Latvijas Radio raidījumā slavēja masu slepkavības aicinājumu: redziet, cik spēcīga aizstāvība ir mūsu Uzvaras piemineklim.
Publicēts: 17.06.2016, Komentāri: 15

2016.gada 14.jūnijā kļuva zināms, ka deputāts Edvīns Šnore no Nacionālās Apvienības tika uzrakstījis iesniegumu ģenerālprokuroram, lūdzot izvērtēt Latvijas Radio 4 izskanējušo aicinājumu noslepkavot tos 12 000 Latvijas iedzīvotājus, kuri ManaBalss.lv portālā parakstījušies zem iniciatīvas par Uzvaras laukuma Rīgā atjaunošanu tā vēsturiskajā veidolā.

Jau rakstījām:

Šī seksīgā Latvijas Radio darbiniece atbalsta draudus noslepkavot 12000 Latvijas iedzīvotājus?

Uz Šnores rīcību asi reaģējis Latvijas Radio 4 žurnālists Aleksandrs Andrejevs, kurš deputātu nodēvējis par psihopātu un nodevēju, kas baidās no dzīves un atsakās redzēt pasauli ar visam tās pretrunām un diskusijām.

Š.g. 9. maijā Latvijas Radio 4 programmā “Doma laukums” tika atskaņoti klausītāju viedokļi par minēto ManaBalss.lv iniciatīvu. Kāda zvanītāja pauda sekojošo: “Man liekas, daudz vieglāk ir iznīcināt tos 12 000 cilvēkus, kuri parakstījās, nekā pieminekli.”


Reaģējot uz šo frāzi, LR4 raidījuma vadītāja Jana Jermakova piekrita: “Nu redziet, cik spēcīga aizstāvība ir mūsu piemineklim.”



“Tā kā iniciatīvu parakstījušo personu vārdi un uzvārdi ir publiski pieejami Internetā, šāds publiski pausts aicinājums uzskatāms par draudiem izdarīt slepkavību vai nodarīt miesas bojājumus,” norāda Šnore.


Viņš arī vērsies NEPLP ar lūgumu izvērtēt raidījuma vadītājas Janas Jermakovas rīcību, ne tikai nenorobežojoties, bet pat paužot pozitīvu attieksmi pret ēterā izskanējušo viedokli par 12 000 cilvēku iznīcināšanu.


Uz deputātu rīcību nekavējoties reaģējis arī Latvijas Radio 4 žurnālists Aleksandrs Andrejevs, kurš savā sociālajā tīklā facebook deputātu nodēvējis par psihopātu un nodevēju.


Viņš raksta, ka deputātam nav nedz politiskā talanta, ne cita virziena dzīvē un viss ko viņš spēj ir sūdzēties par zvaniem tiešajā ēterā. Galu galā viņš tik nodēvēts kā “ļoti nepatīkams tips”.


Šāda žurnālista asa reakcija pārsteidz un skaļi liek uzdot jautājumu ne tikai par viņa ētiku, bet arī to, vai tieši ar šādiem izteikumiem netiek atbalstīta naida kurināšana Latvijā? Tā vien šķiet, ka LR4 žurnālistu prāt draudu izteikšana tiešajā ēterā ir pašsaprotama un pieļaujama. Interesanti, vai tik arī šajā gadījumā darbiņš nebūtu Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomei, vēsta "tautasbalss.lv".

Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

PUCITE 18.06.2016 01:56
BĒRNI MŪSU NĀKOTNE !!! IESTĀDIET AUGĻU KOKUS , UZTAISIET BĒRNIEM VAIRĀK ROTAĻU PARKUS , NAV KO KAŠĀTIES PAGĀTNĒ UN SLIKTĀS ATMIŅĀS !!!
2 0 atbildēt
romells 18.06.2016 00:37
neko darīt ja sūdi ir galvā un smadzenes dirsā,ta nezko gribēs darīt!
0 1 atbildēt
*** 17.06.2016 23:06
Seksīga sieviete ar rozīnēm pupu vietā ???
6 1 atbildēt
swiests 17.06.2016 23:00
uzwaras piemineklis...jāsmejas..kad Lv ienāca vatņiku un marodieru bari,nekas no viņu uzvedības neliecināja par uzvaru..zagt,slepkavot un izvarot..ēda pie galda sviestu ar pirkstiem un teica ,kakoi harošij sir..tpu..kultūras nesēji..
4 0 atbildēt
m 17.06.2016 22:40
Naidu kurina ne jau žurnāliste vai zvanītāja,bet gan tādi parakstu vācēji,kuri jau iepriekš zināja kāda būs reakcija,jo uzvaras svētki ir svēta lieta kara dalībniekiem un viņu tuviniekiem,kuri zaudējuši vīrus,dēlus utt.Tam ķerties klāt var tikai visīstākie naida kurinātāji.
5 21 atbildēt
Ilze 17.06.2016 22:29
Kur jums kāds kaut ko draud nogalināt , jeb atbalsta nogalināšanu? Jūs lasīt nemākat??? Manuprāt ir milzīga atšķirība starp "Man liekas, daudz vieglāk ir iznīcināt" un "Es iznīcināšu!" !!!! neviens pat to nav pieminējis kā kaut kā reālu darbību - tas ir vnk abstrakts, neko neizsakošs izteikums, kurš nav bīstamāks par ikdienišķiem interneta izteikumiem par simtgalvainā Saeimas pūķa galvu nogriešanu!
šņorem vajadzētu pakārties savā uzvārdā! Un tagad, lūdzu, to klasificējiet kā novešanu līdz pašnāvībai...
7 17 atbildēt
... > Ilze 17.06.2016 23:07
Samīļo savu vibratoru, dura
4 3 atbildēt
toms 17.06.2016 22:21
seksīga???!!! tiešām?
7 4 atbildēt
viks 17.06.2016 22:19
nju tas gan seksigumu sai dama nevar saskatit ne mata gala ja vien neesi snovbordists :)) bet nju lai spriestu par vinas teikto butu jaieklausas vai tas nebij sarkasms :)
6 2 atbildēt
es 17.06.2016 21:48
Vai tas tiešām jāuzskata par ko normālu,ja kāds skuķis tiešajā ēterā iesaka nošaut 12 000 kā risinājumu problēmai ???

Vai viņa ir pieskaitāma???????

Kāda būtu reakcija ,ja kāds krievu raidījums ko tādu attiecinātu uz latviešiem....???
12 6 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV