Pieteikšanās piektajam Gastronomijas festivālam Ķīpsalā ir sākusies

Jau piekto gadu Baltijā plašāko pārtikas izstādi „Riga Food” atklās Gastronomijas festivāls, kas šogad notiks no 31. augusta līdz 11. septembrim.
Publicēts: 19.06.2016, Komentāri: 0
Jau piekto gadu Baltijā plašāko pārtikas izstādi „Riga Food” atklās Gastronomijas festivāls, kas šogad notiks no 31. augusta līdz 11. septembrim. Festivālā piedalīties ir aicināti visas Latvijas restorāni, kafejnīcas, bāri, tējnīcas, vīnotavas, konditorejas, picērijas, delikatešu restorāni un citi kulinārā tūrisma galamērķi.

Gastronomijas festivāla organizatori aicina sarosīties Latvijas kulinārijas un gastronomijas profesionāļus un pieteikt dalību festivālā, lai pārsteigtu ar nebijušiem garšu salikumiem un patīkamām cenām savus esošos un jaunos klientus! Katrs festivāla dalībnieks savu unikālo piedāvājumu prezentē savā ēdināšanas uzņēmumā. Tikai maijā dalība ir bez maksas! Jo laicīgāk tiek noslēgts līgums, jo mazāka ir dalības maksa.

Nenokavē izdevīgāko cenu! Slēdzot līgumu jūnijā, dalības maksa būs 20 eiro, jūlijā – 40 eiro, bet augustā – 60 eiro. Dalību var pieteikt festivāla mājaslapā, aizpildot elektronisko pieteikuma formu – www.bt1.lv/gastrofest/lv/application-form.php. Papildu informācijai par dalību festivālā sazinieties ar projekta vadītāju Rolandu Nežbortu, rakstot uz e-pastu: [email protected] .

Gastronomijas festivāls visā Latvijā vasaras izskaņā gardēžus priecēs ar jaunām ēdienkartēm, speciāliem piedāvājumiem un patīkamām atlaidēm. Piedāvājumu klāsts būs ļoti daudzveidīgs, turklāt plašā cenu amplitūdā, lai katrs gardēdis varētu atrast savai gaumei un garšas kārpiņām atbilstošāko. Būs daudz atklājumu, spilgtu iespaidu un labu emociju! Atskats Pagājušā gadā festivālā piedalījās 66 Rīgas, Liepājas, Siguldas, Mālpils, Dikļu, Mārupes, Ventspils, Jūrmalas, Pūres, Skrundas, Rēzeknes, Cēsu, Tukuma, Daugavpils, Jelgavas, Pilsrundāles, Skrīveru, Piņķu un Jaunpils restorāni, kafejnīcas, bāri, konditorejas, beķerejas un picērijas. Kuplā skaitā bija pārstāvētas Latvijas skaistās muižas un pilis, kur gastronomisko piedzīvojumu varēja apvienot ar arhitektūras iepazīšanu.

Gastronomijas festivālu un izstādi „Riga Food” rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1. Starptautiskā pārtikas izstāde „Riga Food 2016” notiks no 7. līdz 10. septembrim Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā.
Vairāk: http://www.bt1.lv/bt1/rigafood/ Sekojiet festivāla jaunumiem sociālajos tīklos: www.draugiem.lv/gastrofest.lv/ www.facebook.com/Gastrofest.lv twitter.com/gastrofest_lv
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV