Skandāls! Dzintars Rasnačs par nodokļu maksātāju naudu esot pārvadājis privātas mēbeles

Rasnačs un viņa skapis: Tieslietu ministrija jau divas nedēļas nespēj uzrādīt dienesta auto maršruta lapas.
Publicēts: 27.06.2016, Komentāri: 45

Netieši apliecinot, ka gadījums ar tieslietu ministra Dzintara Rasnača skapi, kura pārvešanai viņam ir bijis vajadzīgs tieši ministrijas busiņš, nav bijis vienīgais, Tieslietu ministrija jau divas nedēļas nespēj uzrādīt tās bilancē esošo dienesta automašīnu maršruta lapu kopijas, vēsta portāls Pietiek.com .

Kad jūnija sākumā Pietiek rīcībā nonāca neoficiālas ziņas par to, ka šopavasar tieslietu ministrs Rasnačs, izmantojot savu dienesta stāvokli un nedaudz apzogot valsti, ar Tieslietu ministrijas auto pārvadājis savu personisko iedzīvi, Pietiek pārstāvis vērsās pie ministrijas ar oficiālu informācijas pieprasījumu.

LASIET VĒL: Reiniks un sabiedrība šokā par Rasnača nekaunību un drausmīgajiem zobiem


Lai noskaidrotu, vai šis ministra „steidzamības gadījums”, kā nu viņš to skaidrojis portālam TVNET, bijis vienīgais un vai tas atspoguļots ministrijas oficiālajās atskaitēs, Pietiek pieprasīja Tieslietu ministrijai izsniegt visu tās izmantoto dienesta automašīnu maršruta lapu kopijas par laiku no 2016. gada 1. janvāra līdz 2016. gada 31. maijam.

„Pieprasītā informācija nepieciešama, lai veicinātu tiesiskumu valsts pārvaldē un labas pārvaldības principus, konkrētāk – lai pārliecinātos, ka Tieslietu ministrijas automašīnas tiek izmantotas atbilstoši normatīvajiem aktiem,” bija norādīts Pietiek informācijas pieprasījumā.

Netieši apstiprinot to, ka Rasnača „saimniecībā” valsts īpašums tiek jaukts ar privāto, ministrija nu jau divas nedēļas ne tikai nav vēlējusies izsniegt pieprasītās maršruta lapas, bet arī nav sniegusi vispār nekādu atbildi uz šo informācijas pieprasījumu.

Tikmēr ministrijas paustā oficiālā versija, ko portālam TVNET sniedzis Rasnača preses pārstāvis Andris Vitenburgs (starp citu, bijušais KNAB preses sekretārs), ir – ar ministrijas mikroautobusu Volkswagen Caravelle „steidzamības kārtībā” no Āgenskalna uz Centru pārvests skapis.

Rasnačs it kā esot par degvielu samaksājis 20 eiro, taču nekādus oficiālus maksājuma dokumentus ministrija nav varējusi uzrādīt. Savukārt Vitenburgs īpaši minējis, ka „šis bija steidzamības kārtībā radies izņēmuma gadījums”.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Lapas: 12
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

Mareks. 02.07.2016 02:47
Visi viņi jālikvidē, jo mūsu nodokļus izšķērdē kā vēlas un tauta šiem vienaldzīga. Nedomājat kanākamās vēlēšanās uzvarēsiet! Nākamā valdība būs ar skatu uz Krieviju tendēta.
0 0 atbildēt
Alita 28.06.2016 14:01
Lasu un domāju- par sīkumiem "cepaties". Var jau būt, ka skribelmeņiem tas ir svarīgi, jo nopietnas lietas ir jānotušē ar šitādiem štruntiem...
1 43 atbildēt
Pensioārs.. 28.06.2016 11:25
Man arī apriebies klasīties tā mūžīgā riešana - suņi rej, bet karavana iet tālāk, kas tur būtu, tik briesmīgs, ka viņš izmantoja dienesta mašīnu uz muguras jau nenesīs. Tad vēl'nevaru saprast,
kāpēc cilvēki tik nekaunīgi un rej par zobiem.
Tā katra cilvēka personīgā lieta, vai eju ar saviem no dabas dotajiem zobiem, vai lieku baltos
porcelāna zobus, ko tad lai saka par nabaga pensionāriem, kuriem vispār zobu nav.....???
Padomājiet -- ko runājiet.....!!!
Ja pensija ir 200.00 eiro, bet zobi maksā 500.eiro
Ko tad lai dara....??????
3 40 atbildēt
Niks 28.06.2016 05:17
Par mums pašiem, latviešiem, šķiet kādus 14 gadus atpakaļ mūsu pašu tautas pasaulslavenais diriģents Andris Nelsons laikraksta "Latvijas avīze" intervijā ir sacījis, ka "Līdzās tādām pozitīvām īpašībām kā čaklums latviešiem sevī tomēr nemitīgi jācīnās ar ēnas pusēm kā greizsirdība un līdzcilvēku graušana. Šī savstarpējā apkarošanās Latvijā notiek nežēlīgā veidā, lieki piebilst, nekur pasaulē ar ko tādu neesmu saskāries."
2 0 atbildēt
bise 28.06.2016 05:16
Vareja tacu iziret no saeimas autobazes, tur viniem pariezie ceniki, ka braucins uz Liepaju dargaks neka lidojums uz statiem. Dodu garantiju, ka ministrs nemaz nezin, cik kas maksa. Paprasija , vai var, ja . Nomaksaja cik kartejais klerks dupsilidejs pateica un miers. Toties cits klerks izdomaja nostucit, ludzu sensacija gatava.
3 0 atbildēt
Gf 28.06.2016 05:16
Paklau, Rasnač!
Man te būvgruži jāizved!
Atsūti savu šoferi ar busu.
Došu 20e degvielai :)
12 1 atbildēt
uu 28.06.2016 05:11
Tad jau Rasnačam būs Beleviča liktenis!
Pat nav jamin par ko... Par Stambulas konvencijas apšaubišanu...
Tas pats ar Šicu, Bondaru, Kjīli un Beleviču.
13 0 atbildēt
Slinkummaiss 28.06.2016 05:11
Zivs un valsts pūst no galvas. Nevar ministrs šiverēt pa ministriju kā pa savu muižu. Tik daudz jau nu naudas var sagrabināt, kā samaksāt pārvadātājfirmai par skapja vešanu. Nabags it kā nav. Bet reālais skats uz dzīvi ir pazudis. Ceru, ka rīt iesniegs demisiju, ja reiz runājam par tiesisku valsti.
24 0 atbildēt
KĀ TA 28.06.2016 05:07
Valsts kasē nevar nonākt tas, kas tiek samaksāts par degvielu.. Tas nonāca Statoila kasē.. Ko jūs gnīdas te visi raudat? Aizņēmās darba busiņu.. So? Ka tikai kādu paknābāt.. Kauns tvnet par šitādu musināšanu.. kā galvenā ziņa ielikta lapā, kamēr notiek tik daudz globāli svarīgi notikumi.. Pretīgi skatīties, kā šitā nabagu māja mēģina izzīst kkādu sensāciju no nekā.. Ejiet attīstīties!
5 1 atbildēt
... 28.06.2016 05:06
Viņš samaksāja 20 Euro par degvielu. Jautājums, vai šī nauda nonāca valsts kasē?
4 0 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV