Kamēr visi kritizē, skandalozā Artusa Kaimiņa partija apsteidz smagsvarus

Politologs: KPV turpina seno Latvijas tradīciju: skaļi lozungi un populisms.
Publicēts: 03.07.2016, Komentāri: 39
Nav vēl pagājuši divi mēneši kopš ir dibināta politiskā partija „Kam pieder valsts” (KPV), pēdējie reitingu rezultāti norāda, ka Artusa Kaimiņa partija ir nonākusi starp trim līder partijām. Aiz KPV ir palikuši tādi smagsvari kā „Vienotība” un „Nacionālā apvienība” - vēsta Latvijas Televīzija, jautājot: kā tas ir iespējams?

Polititologi skaidro, ka viss īstenībā ir pavisam vienkārši. Saskaņā ar reitingu aģentūras SKDS jūnija pētījumu, tad KPV apsteidz ne tikai Vienotību un Nacionālo apvienību, bet arī citas partijas. SKDS direktors paskaidroja Kaimiņa straujo kāpumu ar to, ka cilvēki ar vien mazāk uzticas valdošajām partijām.

Latvijā Artusa Kaimiņa vadītā partija sola salauzt sistēmu, bet bez konkrētības, prāto polittehnologs Jurģis Liepnieks. KPV turpina seno Latvijas tradīciju: skaļi lozungi un populisms.

„Atcerēsimies to pašu „Jaunais Laiks” un Repšes kungu. Einārs Repše ko teica? Visi, kas ir valdībā ir korumpēti, visus – cietumā. Kaimiņš saka to pašu, visi, kas valdībā, ir muļķi. Visus vajag nomainīt un būs labi,” norāda Liepnieks.

Latvijas Universitātes profesors Juris Rozenvalds norāda, ka parastais vēlētājs sliecas meklēt vienkāršus risinājumus.

„Lūk, ir vienkāršs risinājums. Mēs paši nezagsim, citiem zagt neļausim un pastiprināsim valdības atbalstu. Tikai paskatīsimies, kā vēlētāji vēlēs pašvaldību vēlēšanās. Tur Kaimiņam tikai lozungi nepalīdzēs,” minēja profesors Rozenvalds.

Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

Goija+ 25.08.2016 22:45
Tiesi taa Artuss turpinat un nevajag jau uzreiz nolikt cilveku tur kur vistas netup-tikai par to ka vins velaas kaut ko dariit lietas labaa!!!!
0 0 atbildēt
Dan 04.07.2016 23:46
Srkojiet naudas plusmai.
0 0 atbildēt
buks 04.07.2016 07:00
kaimin turies sitos izdzimtenus noliksim pie mizkastes
2 0 atbildēt
vecis 04.07.2016 06:55
latvietis tikai to vien zina ka apdirst otru pasam sudi smelas mute idiotu tauta
0 2 atbildēt
žēl 03.07.2016 18:17
Tiešām žēl šo valsti,bet glābt viņu diezvai ir kāds spējīgs,pārāk dziļi,viss ir ielaists.Nāk kāds,ievēl viņu,pēc laika izrādas,kārtējais tirliņš un pašlabuma guvējs,nakošais,nākošais un viss kaķim zem astes,tā i liekas,ka būtībā,pārvalda šo valsti,pavisam citi spēki,tāpēc mēs esam,praktiski visās jomās,pēdeja vietā,Eiropā,žēl...
4 0 atbildēt
vecmāmiņa 03.07.2016 18:14
Balsojiet vien par kaimiņa partiju, redzēsiet , cik ātri mūsu Latvija pazudīs, jo vinš tāpat kā tagadējā valdība, bāzīs savā kabatā. Pensionāriem viņš nesola neko- ne darbu, ne arī to, lai pensija būtu iztikas līmenī.Tad, kas tā par partiju, kas sola nezin ko un nezin kam.
4 7 atbildēt
Ari vecmamina > vecmāmiņa 03.07.2016 19:13
Un protams, ka balsosu...Balso vien Tu par savu sirdsmilo Vienotibu!
8 0 atbildēt
cilvēks > vecmāmiņa 04.07.2016 12:17
Vecmāmiņ, kāpēc prasi sol'jumus lai paaugstina pensijas, ja Tev jau solīja šķēle un acīmredzot ir solīto izpildījis, bet Artuss sola tikai ieviest valstī kārtību, kas nozīmē to, ja nezags, tad arī būs gan pensijām, gan visam pārējam, tad varēs maksāt par darbu un būs kas strādā.
Jo vairāk sola konkrētas lietas, kuras nav iespējams izpildīt, bet valsts sakārtošanas, jo melīgākas ir solītāju ziņas.
Nost ar zagļiem un birokrātiem, kas neļauj uzņēmējiem strādāt un pildīt budžetu. Ja būs nauda budžetā, tad atleks visiem, kam tā vajadzīga.
2 0 atbildēt
ha 03.07.2016 18:13
Nemelo, smordīgais janota suns.
0 4 atbildēt
Man prieks. 03.07.2016 18:12
Artus malacis,iegūs visvairāk balsis nākošajās vēlēšanās.Apnicis,kā vecie kompartijnieki izzog mūsu zemi un iedzīvojas no mūsu nopelnītās naudas.
13 0 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV