Ģirts Ķesteris Latvjas miljonāra statusā

UgunsGrēka zvaigzne rullē!
Publicēts: 07.07.2016, Komentāri: 8

“Viens no Dailes teātra pieprasītākajiem aktieriem Ģirts Ķesteris sapņo reiz dzīvi baudīt kā miljonārs, kas laiski var sēdēt zem koka siltos vasaras vakaros un lasīt grāmatas, taču pagaidām viņš vēl 24 stundas diennaktī ir Ģirts Ķesteris,” atsaucoties uz “Vakara ziņām”, vēsta nra.lv.

Nupat kā prezentēts režisora Jura Rijnieka vasaras jauniestudējums «Saimnieks meklē saimnieci», kurā kopā ar Latvijā populāriem un mīlētiem aktieriem redzēsim arī Ģirtu Ķesteri. «Šovasar braukāšu pa Latviju un tikšos ar iedzīvotājiem, apmainīšos ar komplimentiem, dalīšu autogrāfus. Tas jau nav darbs. Tas ir dzīvesveids,» šīs vasaras gaidāmos notikumus ieskicē aktieris.

Paslēpties no sabiedrības uzmanības un atpūsties klusumā un mierā gan Ķesterim nesanāks: «Es esmu reklāmas cilvēks, tāpēc mobilo tālruni nevaru izslēgt. Tas ir līdzīgi kā ārstam jābūt uz sakariem, jo viņš var saņemt izsaukumu. Man katru nedēļu ir jāierunā vairākas reklāmas. Esmu piesārņojis ar sevi ēteru. Un nav jau Latvija tik liela galu galā. Ko tur var darīt? Kamēr man nepiedāvā citu mērogu, tikmēr esmu mīļš un laipns pret to, kas notiek šeit.»

Taču, ja runā par atpūtu, Ģirts aizdomājas, ka reiz tomēr varētu arī atpūsties kā miljonārs, kad ne par ko nav jādomā. «Atpūtai jābūt tādai, ka pilnīgi ne par ko nav jādomā, jo citādi mēs piesārņojam savu bioloģisko lauku ar pienākumiem un pienākuma apziņām. Tikko ar kolēģiem bijām Jēkabpilī, kur nospēlējām beidzamo izrādi «Skroderdienas Silmačos», un pēc izrādes ar kolēģi Inesi Ramuti sēžam, laiks karsts, un pēkšņi viss apstājās, vēja nav. Un viņa šo situāciju noraksturoja: «Ģirt, apskaties, kāda dīkdienīga vide.»

Cilvēki mazliet palēnināti, un daba ir apstājusies, viss ir patīkami. Un man pašam ļoti patīk slinkot. Pēc savas dziļākās būtības esmu dīkdienis. Un ja vien man būtu lemts, es strādātu daudz mazāk un daudz vairāk sēdētu zem koka ar grāmatiņu rokās. Taču nekas jau nav neiespējams. Darīšu visu, lai kļūtu par miljonāru. Es nopietni saku, es darīšu visu, lai tas tā arī būtu! Ir jāiemācās sevi cienīt un mīlēt. Es arī esmu bijis dažādās ekstrēmās situācijās dzīvē, kad ar iztiku un materiālo nodrošinājumu bijis grūti, kā jebkuram manam līdzgaitniekam. Vienam tā, bet otram jau pavisam savādāk dzīve iegrozās.

Taču, kad izkulies no grūtāka perioda ārā, tad jau sākas periods, lai palīdzētu. Kā reiz teica mans brālis, un viņam bija viedi vārdi: «Šobrīd bērniem ir maksimāli jādomā par savu vecāku nodrošinājumu.» Līdz ar to procentuāli esi spiests vairāk darboties un darīt. Tā paaudze, kas nāk pēc mums, to jau zina, ka jaunībā viņi ir tērētāji, bet vēlāk būs devēji,» saka Ķesteris.

Aktieris atklāj, ka šovasar savu desmit gadus veco meitiņu Esteri Almu, kas dzimusi attiecībās ar aktrisi Aiju Dzērvi, bija paņēmis līdzi uz «Skroderdienām Silmačos». «Tālāk mēs viņu formējam prom uz sporta nometni, kas notiks Ķesterciemā. Man patīk, ka meitai ir komunikācija ar vienaudžiem, nevis mēs viņu iestūķējam pie radiniekiem kādā stūrī, kur viņa ar suņiem vai kaķiem, vai draudzenēm spēlējas. Protams, ne vienmēr mazajiem ir viegli nometnēs prom no vecākiem, bet meita jau man ir liela jaunkundze. Dēls Pauls jau man ir pieaudzis un patstāvīgs,» atklāj Ģirts Ķesteris.
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

skudra 08.07.2016 22:35
....kas nu viņš par "varoni".....?smiekli nāk!
2 1 atbildēt
Anrī 08.07.2016 17:28
tas būtu jaukākais miljonārs
4 0 atbildēt
juris 08.07.2016 08:04
Sarullee luupu pamullkkais aaksts, laiks meeslainee apnicis jaus sen aplaiziitais tellss.
1 7 atbildēt
Vika 07.07.2016 23:51
Foršais aktieris, novēlu viņam10 miljonus!!
11 2 atbildēt
janis 07.07.2016 22:57
kaukada huijna nodrukata.....tups raksts....
7 6 atbildēt
Gugucis 07.07.2016 22:36
Varbūt sametam? Viņš sen to ir pelnījis!
66 2 atbildēt
arī Ģirts 07.07.2016 22:28
Novēlu Ģirtam apsteigt Lembi!!!
47 1 atbildēt
Aina 07.07.2016 22:22
vismaz būs viens īstens tautas varonis, kas ir arī miljonārs!
30 1 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV