Aicina glābt mūziķi Robertu Gobziņu. Noderīgs ikkatrs eiro

Palīdzēsim, noziedosim, cik katram ir iespējams.
Publicēts: 21.07.2016, Komentāri: 84
Sakarā ar strauju veselības pasliktināšanos un izdegušo dzīvokli ar lūgumu palīdzēt pie sabiedrības vērsies pazīstamais mūziķis Roberts Gobziņš.

Sociālās saziņas vietnē Facebook Gobziņš otrdienas naktī raksta: "Man ir strauja veselības pasliktināšanās, un dzīvoklī noticis ugunsgrēks. Lūdzu palīdzību!"

Kā stāsta Rīgas mūzikas kluba un kroga Cafe Leningrad saimnieks Sergejs Bižāns, kurš sociālajā vietnē Twitter publicējis aicinājumu ziedot, Gobziņam, iespējams, elektrības īssavienojuma dēļ izdedzis dzīvoklis.

Mūziķis tajā laikā neesot bijis klāt, taču tagad spiests dzīvot teltī. Turklāt Gobziņam radušās arī nopietnas veselības problēmas - pats mākslinieks stāstījis, ka steidzami jāoperē gūža, taču neoficiāli avoti vēsta it kā pat par prostatas vēzi. Veselība esot nomocījusi dziedātāju tik ļoti, ka grūti pārvietoties un arī koncertēt nav iespējams.

Lūgumu palīdzēt mūziķim izplatījis arī TV zvaigzne Gustavs Terzens, kurš ir Gobziņa kaimiņš. Tāpat sabiedrību palīdzēt lūdz mūziķa draugi:

«Palīdzam!!! Roberts Gobziņš tiešām gaida palīdzību. Dzīvoklis Nometņu ielā izdedzis, kad Roberta nebija klāt. Meistariem, kas mēģina ko novākt, ir jāmaksā. Rīt kādi 250 eiro. Ja grib ko pielabot, tad daudz vairāk. Ar veselību arī ir problēmas. Madara cenšas ko līdzēt, bet viegli nav. Pa telti. Skarbi. Labi, ka mazās, jaukās meitiņas ir laukos. Vajag palīdzību ... gan finansiāli, gan morāli. Ja nu kas, tad trešdienās Roberts gaida draugus Āgenskalna komūnā, kopīgi paklausoties «Resnos putnus».

Roberta Gobziņa konta numurs Swedbank ir: LV81HABA0551009390875. P.k. 130764-13075 .



Ej uz nākamo lapu, lai skatītos bildes!

Lapas: 12
Komentāri: 84
Autors: Kaspars Ūdris
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

Vai jums ir nepieciešams aizdevums? ja jā, rakstiet mums: ([email protected]) 08.09.2017 02:30
Vai jums ir nepieciešams aizdevums? Mēs esam privāta aizdevuma aizdevējs, kas sniedz aizdevumu 3% apmērā, sazinieties ar mums; (dakany.endre(a)gmail.com) šodien, lai uzzinātu vairāk informācijas.

Piedāvājam steidzamus aizdevumus.
0 0 atbildēt
Mrs Isa Anita 16.03.2017 08:24
Vai jums nepieciešama aizdevuma, vai esat bijis savukārt nosaka jūsu banka pirms, šī ir iespēja, jūs meklējat. Mēs piedāvājam visu veidu aizdevumu veidus, piemēram, biznesa aizdevums, auto aizdevums, uzņēmuma aizdevums, riska kapitāls, mājas aizdevumu, studentu aizdevumu vai jebkādu aizdevumu pēc jūsu izvēles pie 2% procentu likmi. Ieinteresētajām personām jāsazinās ar mums pie Šī e-pasta adrese: anitaloanfirm1(a)live.com
0 0 atbildēt
pedro 24.11.2016 22:10
Get bagāts šodien un uzņemties risku pārveidot savu life.Try un saņemt tukšu ATM karti šodien no (MR Wandy) un būt starp laimīgo tiem, kuri gūst labumu no šīs card.This ATM karti ir tukša kopa karti, spēj hakeru jebkurā bankomātā visā pasaulē. Man ir jāzina par šo tukšu ATM karti, kad es meklēju darbu internetā apmēram mēnesi ago..It patiešām izmainīja manu dzīvi uz visiem laikiem, un tagad es varu teikt, es esmu bagāts, jo es esmu dzīva liecība. Jo mazāk naudas man vienā dienā ar šo karti ir $ 3,000.Every tagad un pēc tam saglabāt sūknēšanas naudu manā kontā. Lai gan nelikumīga, nepastāv risks tikt pieķertiem, jo tas ir ieprogrammēts tā, ka tā nevar izsekot, bet arī tehniku, kas padara neiespējamu CCTV atklāt you..For informāciju par to, kā iegūt jums šodien, e-pasta hakeri : [email protected]
0 0 atbildēt
lisa 24.11.2016 09:34
Es vēlos sirsnīgi pateikties mr westhood, [email protected], man dota aizdevumu. ir bijis scammed euro6000 ar dažādiem viltus lenders.i ieraudzīja kādu liecību par to, kā draugs izsniegtais aizdevums apexloans internetā. un es pieteicos un i got manu aizdevumu 24h. Ja jums ir nepieciešama aizdevumu šodien pieteikties pa e-pastu; [email protected]
0 0 atbildēt
[email protected] 24.11.2016 09:31
Es vēlos sirsnīgi pateikties mr westhood, [email protected], man dota aizdevumu. ir bijis scammed euro6000 ar dažādiem viltus lenders.i ieraudzīja kādu liecību par to, kā draugs izsniegtais aizdevums apexloans internetā. un es pieteicos un i got manu aizdevumu 24h. Ja jums ir nepieciešama aizdevumu šodien pieteikties pa e-pastu; [email protected]
0 0 atbildēt
Jamie Freeman 22.11.2016 08:16
Vai ir kāds, kas šeit, kam ir, meklējot aizdevumu? jāuztraucas ne vairāk, kā mēs piedāvājam visu veidu aizdevumi visiem, mūsu pakalpojumi ir ļoti ātrs un uzticams ..

Mājokļu kredīti?
Biznesa kredīti?
Studentloans?
Personas aizdevumiem?
Auto aizdevumi?

Visu veidu kredītiem tiek piedāvāti ikvienam par 2%, mūsu pakalpojumi ir 100% uzticams un drošs, lai jūs, arī ļoti ātri, jo aizdevumi ir apstiprināti dažu stundu laikā. Ja ir interese, lūdzu, sazinieties ar E-pasts: [email protected] vai [email protected], sazinieties ar mums tagad un saņemt savu aizdevumu šodien.

Paldies,
Jamie Freeman
Freeman Loan Finance
www.freemanfinance.webs.com
0 0 atbildēt
monica santiago 21.11.2016 00:58
Sveiki,
  Esmu Monica Santiago kundze privāts aizdevumu aizdevējs, kas dod dzīves laikā alternatīvās aizdevumus. Jums ir nepieciešams steidzami aizdevumu, lai notīrītu savu parādu vai jums ir nepieciešama kapitāla aizdevumu, lai uzlabotu savu biznesu? Vai jums ir pagriezts pa bankām un citām finanšu iestādēm? Jums ir nepieciešams konsolidācijas vai hipotekāro kredītu? Redzēt ne tālāk, jo mēs esam šeit, lai visiem jūsu finanšu problēmas. Mēs aizņemties līdzekļus, lai cilvēkiem, kam nepieciešama finansiāla palīdzība, kas ir slikta kredītu vai nepieciešama nauda, lai samaksāt rēķinus, ieguldīt biznesā ar likmi 2%. Es vēlos izmantot šo mediju, lai informētu plašu sabiedrību, ka mēs piedāvājam uzticamu palīdzību un saņēmēju, un būs gatava piedāvāt jums aizdevumu.

Rakstiet mums uz: ([email protected])
0 0 atbildēt
Daniel John 19.11.2016 14:27
Nepieciešams steidzami aizdevumu, lai nomaksātu savus parādus? Vai jums ir nepieciešams kredīts, lai sāktu jaunu biznesu? Vai jums ir nepieciešams personas aizdevumu? Mēs piedāvājam visu veidu aizdevumu pie procentu likmi 2%. Sazinieties ar mums šodien par e-pastu: ([email protected])
0 0 atbildēt
demetrios 19.11.2016 10:46
Vai jums ir nepieciešams finansiālo palīdzību jebkāda veida? Personal Aizdevumi? Biznesa Aizdevumi? Hipotekārie kredīti?
Lauksaimniecības un projektu finansējums? Mēs dodam aizdevumus ar 3% procentu likmi! Kontaktpersona: [email protected]


Ar cieņu,
Demetrios
1 0 atbildēt
frank 19.11.2016 05:23
Wilona Walker17 2016 janvārī plkst 01:31
Kā es got manu Vēlamais aizdevuma summu no droši Loan Company ([email protected])

Hello everybody, Es esmu Wilona Walker šobrīd dzīvo Texas U.S.A. Esmu atraitne brīdī ar trim bērniem, un es biju iestrēdzis tādā finansiālā situācijā jūn 2016 un man vajadzēja refinansēt un samaksāt savu rēķinu un sākt uzņēmējdarbību. Es mēģināju meklē aizdevumu no dažādām aizdevumu uzņēmumiem, gan privātpersonām, gan uzņēmumiem, bet nekad ar panākumiem, un lielākā daļa banku samazinājās manu kredītu. Bet kā Dievs būtu tā, man bija ieviesti, lai cilvēks Dieva draugu nosaukts Morgan Steev un es saņēmu aizdevuma summa 600,000.00 $ un šodien esmu uzņēmuma īpašnieks, un mani bērni dara labi brīdī. Tātad mans draugs, ja jums ir jāsazinās jebkuru firma ar atsauci uz nodrošinātu aizdevumu ar 2% zemu procentu likmi un labākus atmaksas plānu un grafiku, lūdzu, sazinieties ar Frank Donald kgs ([email protected]) Viņš nezina, ka daru tas taču esmu tik laimīgs tagad, un es nolēmu ļaut cilvēkiem uzzināt vairāk par viņu, viņš piedāvā visa veida aizdevumi, lai gan privātpersonām, gan uzņēmumu un arī es gribu, lai Dievs svētī viņu vairāk. Jūs varat sazināties ar viņu caur viņa e-pastu, izmantojot: [[email protected]]
0 0 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV