Publicēts šausminošais Minhenes šaušanas video. 9 nogalinātie, 16 ievainotie

Video un fotogalerija tikai pieaugušajiem un personām ar stabilu nervu sistēmu.
Publicēts: 23.07.2016, Komentāri: 11
Gandrīz visi piektdien Minhenes apšaudē nogalinātie cilvēki bijuši vecumā līdz 21 gadam, ziņo Lielbritānijas medijs «The Guardian».

Kā vēstīts, Minhenē piektdien 18 gadus vecs vīrietis sarīkoja apšaudi pie ātrās ēdināšanas restorāna «McDonald's» un blakus esošajā iepirkšanās centrā.


Apšaudē tika nogalināti deviņi cilvēki, savukārt uzbrucējs vēlāk izdarīja pašnāvību. Vēl vismaz 16 cilvēki apšaudē tikuši ievainoti.

Kā vēsta Vācijas mediji, trīs cilvēki guvuši smagus ievainojumus, savukārt 13 cilvēku ievainojumi tiek raksturoti kā viegli; gandrīz visi apšaudē nogalinātie bijuši vecumā no 14 līdz 21 gadam. Apšaudē esot nogalināta arī kāda 45 gadus veca sieviete.

Apšaudē Minhenē nogalināto deviņu cilvēku vidū ir trīs Turcijas pilsoņi, viens grieķis un trīs Kosovas pilsoņi, sestdien paziņojušas minētās valstis.

Turcijas Ārlietu ministrija jau identificējusi bojāgājušos, un ārlietu ministrs paziņoja, ka jau sazinājies ar nogalināto ģimenes locekļiem.



Ej uz nākamo lapu, lai skatītu drausmīgo video, 18+

Lapas: 123
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

he 24.07.2016 20:49
ar savu locekli nav sazinājies???
0 0 atbildēt
Oicis 23.07.2016 22:13
Briesmiga slepkavība
2 0 atbildēt
AA 23.07.2016 21:06
Galvenais kur tas mušłiks dabūja ieročus,nu ne jau ebay.com pasūtīja,tos ieročus pasniedza citi musłiki kuri jau ilgāk atrodas Vācijā.
15 0 atbildēt
lidz 21 23.07.2016 21:05
Tipisks Makdonalda klientu vecums.
26 0 atbildēt
Koments 23.07.2016 21:02
Ko var visu laiku malt kaut kāds muļķības.? Nošauti Turcijas pilsoņi, grieķi, kaut kādi kosovāri, vai kaševāri..? Šāvējs bijis irānis un gandrīz Vācijas pavalstnieks, kaut tur ieradies pirms diviem gadiem. Tad nav pie pilna prāta, vai bijis depresīvs un vēl iedvesmojies no Breivika.. Cik zinu, tad Vācijā ir tikai 16 federālās zemes un neviens turks, vai irānis, nav tur nekad vēsturiski dzīvojis. Jautājums, ko viņi tur dara un kas uzaicināja un tikai tad vajag taisīt secinājumus. Man ir tikai viens secinājums, ka arī mums tas neies garām, agri vai vēlu un ja vedīsim iekšā visus tos smerdeļus, tad drīzāk jau agrāk, nekā vēlu. Te pat M.Gulbis kaut ko paļurināja, ka bīstami būs tikai tad, kad musulmaņu skaits pārsniegs 10 000. tūkstošus, bet viņi jau barā neskrien virsū, kā redzējām Minhenē un kā viņi paši saka, arī viens ir karotājs.! Lai veiktu terora aktu, lielu baru nevajag, bet par tiem islamticīgiem, labāk nerunāsim, kad sasniegs tos tūkstošus, nākotnes izteiksmē.!! Viņi jau šobrīd, ir pāri par tiem desmit kritiskiem tūkstošiem un kādēļ jūs domājiet, ka teroristam obligāti ir jābūt bēglim, vai tikai arābam, no kuriem tad vajadzetu mums baidāmies.? Islams ir multinacionāls ļaunums un arī īsti krievi, no tās pašas Krievijas, ir pārgājuši islamā un karo islama valsts rindās. Tā ir noslēgta kopiena un katram neielīdīsi galvā, bet var būt arī tāds islamā pārgājis latvietis, kurš paņems rokās šaujamo un sāks darīt Allaham tīkamus darbus. Vēl vajag ņemt vērā, ka tieši tie jaunpievērstie kādai ticībai, ir tie paši bīstamākie un kādēļ lai tie nebūtu latvieši.? Tas ir retorisks jautājums, bet viņu mums katram, to vajadzēt uzdot arī sev un vajag vērīgi paskatīties arī sev apkārt, kas mums dzīvo līdzās un kādu gaisu tas elpo, jeb var būt arī par vēlu un tad būs visiem lieli brīnumi – nu īsts latvietis un kā nu tas varēja ar viņu tā notikt..!?
18 0 atbildēt
Jāzeps 23.07.2016 21:01
DIEVS NORĀDA,=IZVĒLIES SVĒTĪBU VAI LĀSU,==EIROPA IZVĒLĒJĀS IZNĪKŠANAS LĀSTU.

Kāpēc Krievijā nav bēgļu problēmas,=Valsts vadītājs ar komandu cenšās turēt Dieva principus.
Kapēc Austrālijā nav bēgļu problēmas,=Valsts vadītājs ar komandu cenšās turēt Dieva principus.
Kāpēc Eiropā ir sākusies bēgļu katastrofa,=Valdības ignorējot Sodomu un Gomoru, paaudžu garumā,pirmo Dieva bausli mīda ar kājām, Kristus godāšanu aizstājot ar anālā cauruma godāšanu. Baznīcas atdevuši antikristam, pretī saņemot Garīgo aklumu. Geju kultūras vertību ietvaros bērniņiem par obligātu dzīves normu tiek piepotēts ar netiklības kailumu atdarināt lopus,- elpot,baroties ar ešeloniem sadrukātās-netiklības-porno demonizēto barību. Bībele skolās tiek aizliegta. Vatikāna mafija miljonus ar baznīcas autobusu vada uz elli. Civilizācijai ar sirdi asiņojošām izjūtām un nopūtām jānoskatās,=kā dēļ valdības Garīgā akluma pasaulē iemīļotā pērle,=Parīze tiek atdota izvarošanai sātanam, un kā tā noasiņo un lēnām mirst. (daudzi citas)

Kevins Rads –(Austrālijas valdība nesen pieņēma lēmumu, ka musulmaņiem, kuri alkst svešā zemē parazitēt un dzīvot pēc Šariāta mežoņu likumiem, nāksies pamest valsti), lūk citāts:
„Imigrantiem, nevis austrāliešiem ir jāpielāgojas! Pieņemiet to, vai brauciet prom! Esam noguruši no tautas satraukuma, vai nav aizvainota kāda persona vai kultūra.
Lielākā daļa austrāliešu, kuri izveidojuši šo valsti tic Dievam. Ja mūsu Dievs jūs aizvaino, tad es jums piedāvāju meklēt citā pasaules daļā savu vietu. Dievs ir daļa no mūsu kultūras. Bez ierunām pieņemiet mūsu kartību,- kultūru,valodu,atzīt mūsu Dievu Jēzu Kristu.
Bet pēc tam, kad būsiet beiguši vaimanāt un žēloties par MŪSU Karogu, Zvērestu, reliģiskajām vērtībām, es vēlētos jūs iedvesmot, izmantojiet vēl vienu Lielu Austrālijas Brīvību – IESPĒJU PAMEST VALSTI! Ja esat šeit nelaimīgi – BRAUCIET PROM! Mēs jums nelikām šurp braukt! Ja gribat palikt šeit, pieņemiet valsti pateicībā, komplektā ar mūsu kārtību un likumiem. (uzrakstītais ir saskaņā ar Sv. Garu)
13 20 atbildēt
singularis > Jāzeps 23.07.2016 21:01
Izrādās trakie arī te lasa un čato : ))
11 3 atbildēt
Nu!??! > Jāzeps 23.07.2016 21:10
Jāzep, Tev neapnīk? Nu neinteresē nevienam tās pasakas... laiki mainās, lielākas cilvēku masas sāk jau palikt gudrākas un aizvien mazāk ticēt leģendām un cilvēku izdomātiem stāstiem un saprast, kas nekas no tā visa nav reāls.
Nu ja Tev patīk visu mūžu teātri spēlēt un tēlot kaut kādu izglābto un apžēloto un patīk fantazēt par kaut kādiem paradīzes vai elles vārtiem, lūdzu, dari to, bet dari to pie sevis, klusībā, kāpēc jālielās un jāplātās apkārt ar savu atpalicību un neizglītoto akmens laikmeta skatu uz pasauli un tās procesiem?
Iesist gūglā...hahaha, vienmēr Tu piedāvā kādam iesist gūglā un paskatīties kaut neizglītotu cilvēku bērnudārzu krievu valodā. Tu labāk pats Jāzep iesit kaut ko "gūglā" un pasit ķepā! Varbūt paliks labāk, pamēģini!
1 6 atbildēt
doma 23.07.2016 21:00
Vāciešiem tagad viens ceļš - ņemt Izraēlas piemēru.Ielās daudz civilo,policistu,sauksim kā gribam - kaut kādu brīvprātīgo ar ieročiem.Tur ar šādiem šāvējiem un braucējiem virsū cilvēkiem ar transporta līdzekļiem tomēr tiek ātrāk galā, tik daudz parasti nogalināt nepaspēj.Arī ar kravas auto pa promenādi Izraēlā nepaspētu nobraukt divus kilometrus un nogalēt vairākus desmitus cilvēku.Viss beigtos ātrāk un ar mazāku upuru skaitu.
34 2 atbildēt
Liliana 23.07.2016 20:59
NOVEDĪS PIE EIROPAS SAVIENĪBAS SABRUKUMA- TAS TIEŠI BŪS..NOVEDĪS PIE BAIGĀS NABADZĪBAS....ARĪ LATVIJĀ.VADONIM JĀBŪT STIPRAM UN GUDRAM NE TĀDA MERKELE IR ,NE .....DAVID CAMERON BIJA VISGUDRĀKAIS NO VIŅIEM,TO MILJARDIERI UK NOCĒLA NO VIETAS ĀTRI.
37 56 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV