Aivars Lembergs grib atlaist talantīgos LTV žurnālistus RIO Olimpiādē

Rīgas žurnaļugas ienīst pārējo Latviju – Lembergs atkal ļoti nikns un skarbs.
Publicēts: 11.08.2016, Komentāri: 28
Lembergs asi kritizē Latvijas Televīzijas vadību, kura svarcelšanas sacensību laikā translēja Lietuvas – Brazīlijas basketbola maču un tikai uz Kohas starta brīžiem pieslēdzās svarcelšanai: “Jūs varat iedomāties, ka līdzīgā situācijā lietuvieši rādītu Latvijas basketbola komandu? Nākamajā rītā 8.15 ieslēdzu sporta ziņas – sāk ar pludmales volejbolu (Samoilovs/Šmēdiņš), kas uzvarējuši pirmo spēli. Es nobrīnos – uzvarēt pirmo spēli vai iegūt ceturto vietu nav viens un tas pats. Būtu labi, ja Koha pirmā, intervija ar viņu, treneri, ekspertiem, jo tur ir pieci LTV žurnālisti. Sižets uz trim minūtēm. Nav! Un pēc tam viņi stāsta par ASV peldētājiem, ka horvāti basketbolā vinnējuši. Un Kohu nepiemin! Ko viņa valsts televīzijai ir izdarījusi? Kā nav kauns? Kas jutīs līdzi Latvijas sportistiem, valstij? Amerikāņi, brazīlieši, lietuvieši? Lietuvieši pat nepieminēs, ja mums būs medaļa. Esmu absolūti sašutis! Tie cilvēki nevar turpināt darbu.”

Par Lemberga niknumu raksta arī Latvijas Avīze un citi mediji. Tomēr Aivara kungs stipri kļūdās, jo Latvijas Televīzija uzreiz pēc Rebekas Kohas superveiksmīgā rezultāta nāca ēterā ar Olimpiskajām ziņām tiešraidē, raidījumu vadīja Uģis Joksts un Inese Vaikule un tajā bija speciālreportāža par sportistes panākumiem un apjomīga telefonintervija ar Rebekas Kohas tēti - varētu sacīt, ka viss ētera laiks tobrīd bija tikai par ventspilnieci Rebeku Kohu...

Lembergs: "Ir sajūta, ja cilvēks nav no Rīgas, tad tas ir trešās šķiras plebejs. Jo tie Rīgas žurnālisti, žurnaļugas, un valsts televīzija ienīst pārējo Latviju, viņiem tie nav cilvēki. Ir rīdzinieki un nerīdzinieki, kas pat pie Latvijas nepieder. Samoilovam un Šmēdiņam vēl jāiekļūst pusfinālā, lai cīnītos par ceturto vietu!”

Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

garais 25.08.2016 22:10
Jus necakarejaties klat Lembergam,bet gan apsprieziet par lietu proti par Kohu!!!!uzreiz saak visur it visaa blusas mekleet!!!:(((( par Kohu iet runa ne par Lembergu!!!
0 0 atbildēt
annina 12.08.2016 15:04
pilnigi poiekritu par to ka Riga ir valsts valsti nepietiek ka viniem ir dazadi atvieglojumi redz viniem vajagot vel lielakas algas neka citur.vai to var saukt par vasti kur cilvekus driz saks dalit kastas
2 0 atbildēt
Ha 12.08.2016 03:07
Kur jus Lv redzejat takantigus zurnalistus?
1 0 atbildēt
SII 12.08.2016 00:05
Un ko nu ? Kapeec nesatrauc Ventspils truuciigie par kuriem neviens TV zurnaalists pat nezin!Paraadam to pusi?
0 0 atbildēt
he 11.08.2016 23:44
drīz koha būs v-pils mērs!!!....šķerbatiks.....bergmans,utt-tfu!!!
0 0 atbildēt
Dace 11.08.2016 23:36
Pilnīgi piekrītu Lembergam. Arī es biju šokā par šo translāciju un biju ļoti dusmīga. Svarcelšanas sacensības bija sākušās, bet TV rāda leišus. Nerādīt mūsu Latvijas meiteni, bet rādīt basketbolu. Vai tad spēles turpinājumu nevarēja parādīt vēlāk? Mums ir svarīgāk vērot kā cīnās kaimiņi? Tikai uz īsu brīdi pieslēdzās svarcelšanai. Kauns un nožēlojami!!!
12 0 atbildēt
kasēns 11.08.2016 23:10
izskatās ka šis nav skatījies sacensības un ir daudz nokavējis varbūt nomierinies un nav ko noniecināt latvijastelevīzijas sporta žurnālistus gribētu vai tu labāk nokomentētu kādas sacensības domāju ka nē paldies...
1 6 atbildēt
Aira 11.08.2016 23:01
Tās spēles komentētājs it momentā jāatbrīvo, jo uzkrītoši komentēja par labu Brazīlijai un to vien gaidīja ka mūsu kaimiņi zaudēs.
4 1 atbildēt
lol 11.08.2016 22:56
Lemberga kungs,neveelaties mieriigas vecumdienas,stress pasliktina veseliibu!!!
4 7 atbildēt
Karaliene 11.08.2016 22:42
smagos noziegumos apsūdzētais virsaitis grib varu pār LTV? Nomierinies, vecīt un sakārto savu sodāmību!
6 9 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV