Atkal skandālista afērā iekuļas Garkalnes mērs Mārtiņš Bauze-Krastiņš

Mārtiņš Bauze-Krastiņš iecerējis nopirkt pussagruvušu viesnīcas kompleksu Siguldas šosejas malā...
Publicēts: 12.08.2016, Komentāri: 5

Ar kārtējo afēru grib izcelties Mārtiņa Bauzes-Krastiņa vadītā Garkalnes novada dome – iecerēts nopirkt pussagruvušu viesnīcas kompleksu Siguldas šosejas malā pie iebraukšanas Rīgā un uz to pārcelt Berģu mākslas un mūzikas skolu, jo pašreizējās telpas ir kļuvušas par šauru, vēsta portāls Pietiek.com .

"Nav skaidrs, kādus aprēķinus veic Garkalnes novada dome, un mums, vietējiem iedzīvotājiem un tās uzturētājiem, izskatās, ka nešķiro deklarētos un nedeklarētos iedzīvotājus, bet priecājas par katru skolnieku, pateicoties kuru skaitam var ķerties klāt būvniecībai.

Jāsaka, ko šis komplekss pārdošanā jau ir vairākus gadus un šoreiz par 850 000 eiro ir izlikts bankas izsolē. Cik zināms, galvenais projekta tēvs ir Edgars Treibergs, kurš sevi Garkalnes domē pozicionē kā galveno lietu kārtotāju valdībā un naudas izsitēju novadā.

Jāsaka gan, ka šai gan darbībai līdz šim nav bijis nekāda reāla rezultāta, jo, piemēram, veloceliņu Langstiņi-Berģi novads uzcēla par savu naudu, kaut iepriekš bija paredzēts LIAA projekta finansējums.

Ir arī ieviesta jaunā pašvaldību nodokļu sistēma, saskaņā ar kuru Garkalnes novads zaudē aptuveni miljonu eiro gadā, - taču tas netraucē dalīt dāsnas nodokļu atlaides gan uzņēmumiem, gan iedzīvotājiem nekustamajam īpašumam neatkarīgi no ienākumiem.

Par plānoto afēru iedzīvotājus informēja www.garkalnesnovads.lv, kur darbojas opozīcijas deputāti, jau gatavojoties nākamajām vēlēšanām. Viesnīcas pusgraustu apsekoja arī citi domes deputāti, kas to atzina par labu esam skolai un plāno ieguldīt tur 10 miljonus eiro, ko Treibergs apsolījis izsist valsts budžetā jau šogad. Zinot saspringto situāciju, kad naudu prasa mediķi, skolotāji, policisti un ceļu fonds, tas izklausās pēc neiespējamas afēras, bet ZZS jau var visu!" - vēsta vietējo iedzīvotāju pārstāvji.

Foto no Kasjauns.lv. Bauze-Krastiņš atpūšas



LASIET ARĪ:

Veselības ministrs Belēvičs ar gultas biedreni atkal ārzemēs par nodokļu maksātāju naudu

Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

ai 13.08.2016 09:40
pats ar sevi sarunājās un spamo,nu nenosmieties no tiem pāķiem:)))))
1 0 atbildēt
VECIS 12.08.2016 20:40
a tā ierāvis plaukstā ka nemetas ašī nemaz nepretojas ...
2 1 atbildēt
ilze 12.08.2016 20:34
Garkalnē viss notlek! Pagājušo gadd bopirka bērnudārzu par 650000, kur naudiņu sadalīja vadība, tagas pisksim graustu par milnu naudu, kaut skolas paplašināsanai bija konkurss un arī uzvarētājs. Skolnieki lēnām no skolas aiziet, jo neapmierina pedagogu darbs. Zīriņs tik ar Silavu spēlē petankas, kur tiek novirzīta milzu nauda, bet bērniem vasaras nometne Zaļā vārna tikai 30bērniem un tā pati tikai deputātu mīļāko bērniem! Forci dzīvot Garkalnes novadā, tikai jāmāk sačupoties, ja nemāki tad nekā!
2 1 atbildēt
ai 12.08.2016 18:38
Labāk būtu tas Bauze paskatijies kāda attieksme ir viņu Garkalnes veikalā,tur krievenes runāt nemāk Latviski,vadītāja pilnīgi stopstīties sākā ar mani pa telefonu runājot,trubu iedeva pārdevējai.Incidets bija sekojoš,braucu garām,iegāju nopirkt ko padzerties,pie reizes vēl šo to paņemt,biju nogurusi pie kases tik nodomāju,ko tik daudz jāmaksā,aizbraucu uz Rīgu uz mājām,sāku pētīt čeku,rekur fīča,tur sieriņiem veikla tik cena,a izsists cits un nosaukums pareizi pat nepārtulkots,tad nu zvaniju uz to veikalu,ko jūs vad.runāt Latviski nemāk!!!!
3 1 atbildēt
un 12.08.2016 17:54
ko Aivars saka par šo bildi ar viņa Kristīni?
4 0 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV