Noskatoties savas komponētās dziesmas klipu Maestro Pauls iedzer sirdszāles

Publicēts: 25.08.2016, Komentāri: 17
Kārtējie piedzīvojumi Maestro Paula un skandalozās mūziķes sadarbībā.

Pēc Maestro Raimonda Paula un avangardiskās dziedātājas Agneses Rakovskas kašķa abi mūziķi atkal sākuši sadarbību.


Pašmāju grupas Triānas parks soliste Agnese Rakovska publicējusi videoklipu Raimonda Paula dziesmai «Vienaldzības». Tas ir pirmais singls no ziemā gaidāmā albuma, kurā apkopotas spilgtākās kompozīcijas no pagājušā gada rudenī izskanējušās koncertprogrammas «Neaizmirsti mani».

"Dziesmā skan Vizmas Belševicas dzeja. Jau pirmajā reizē, kad vēl tikai notika mēģinājumi kopā ar Maestro, es zināju, ka šī būs dziesma, kuru vēlēšos pieturēt sev tuvāk. Dziesmas saturs manī raisīja vīzijas par meditatīvu, transam līdzīgu stāvokli, kuru centos ietērpt krāsā un formā, radot stāstu par meiteni, kas krāj vienaldzības… Video tapšana bija īpašs notikums, jo fotogrāfijās procesu iemūžināja Raimonda Paula mazmeita Monika Ivonne," - par dziesmu un video stāsta pati Agnese.

"Domāju, ka manas mazmeitas vecuma meitenēm video versija ļoti patiks, bet vecāka gada gājuma cilvēki gan būs šokā. Pēc klipa noskatīšanās devos iedzert sirds zāles. Bet vispār man patīk, ka Agnese meklē un dara, tādu eksperimentētāju Latvijā nav daudz," - pēc dziesmas video versijas noskatīšanās paudis Maestro Raimonds Pauls.

Ar dziesmu tiek izziņots audiovizuālais koncerts ar nosaukumu Es visas tavas vienaldzības krāšu, kas notiks 4. decembrī koncertzālē Splendid Palace, kurā tiks prezentēts albums, kas ierakstīts sadarbībā ar producentiem Arni Račinski un Reini Klatenbergu, tādā veidā paverot jaunas iespējas interpretēt jau dzirdētas Raimonda Paula melodijas, un piešķirt skanējumu kompozīcijām, kuras nekad nav bijušas ierakstītas.

Ej uz nākamo lapu, lai skatītu nu jau par skandalozu kļuvušo Agneses klipu

Lapas: 123
Komentāri: 17
Avots: Tvnet.lv
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

Santa 30.08.2016 16:59
Klips kā mākslas darbs man man patīk. Grafisks, precīzs un baudāms. Pat ļoti!! Novērtēju kompozīciju, novērtēju ritma un bildes saskaņošanos. Novērtēju tēlus un balti melnā mijiedarbību. Tiešām ir labi. Un arī muzikālais klipa pavadījums šādā izpildījumā, bet kā vizuālā mākslas darba sastāvdaļa man patīk. Iesaku iztulkot angļu (bet varbūt labāk piestāvētu franču(!)) valodā un muzikālo izpildījumu padarīt vēl mākslinieciski interesantāku, smalkāku (niansētāku) un palaist pasaulē. Radošā pasaules daļa novērtēs.
0 0 atbildēt
Dzintra Skaidrīte Meijere 28.08.2016 01:16
Es saprotu maestro, bet tas ir joks, es redzēju. Skaidrs, ka sirds nepieņem tādu traipu, bet iedzeram sirdszāles, diez, vai dziedātājai arī patika? Šaubos, tāds briesmonis....Visa Paula mūzika ir humāna, bet tas tēls nav humāns...Tas nu ir fakts. (heart)
2 0 atbildēt
Lūcija Sušinska 28.08.2016 01:16
Viņu var saprast,jo cilvēks domā un vairākums tāpat,kuriem ir augsta pašcieņa,ka morāle ir tāpat ka Arhimēda likums vēl atklāts sen senos laikos,bet ta jēga un saturs nav mainījies līdz šim laikam.
1 0 atbildēt
xxx 27.08.2016 23:50
vienkārši FUJ
2 1 atbildēt
meitene 27.08.2016 10:14
Pretīgs klips un dziedātāja. FUI!
4 0 atbildēt
Kriksis 26.08.2016 17:08
Tas ir kautkads murgs,tas tikai apliecina cik cilvekiem maz smadzenu uztaisit tadu klipu un naudu izmest.Pretigi.
4 0 atbildēt
karls 25.08.2016 21:58
Labi... kaut kas svaigs. Ja nepatīk taču klausieties šlāgeri.
1 5 atbildēt
Rita > karls 26.08.2016 08:07
Tu tiešām neko svaigu savā dzīvē neesi baudījuši
2 0 atbildēt
ama 25.08.2016 21:27
Loti skaisti,mūsdienīgi un mākslinieciski- man patīk!
4 4 atbildēt
artis 25.08.2016 21:18
Tā saucamie ,,mākslinieki,, paši nespēj neko radīt, tikai pāržļembā un sačakarē citu radīto. Apsveicu, Rakovska, ar gara nabadzību! Labāk nedari neko, lūdzu!
6 6 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV