Atkārtoti lūdz ziedot, lai glābtu dziedātāja Roberta Gobziņa dzīvību

Saziedotais ir palīdzējis uzsākt atveseļošanās procesu un izdomāt ārstēšanās plānu, bet, lai īstenotu ārstēšanās plānu, līdzekļu nepietiek.
Publicēts: 31.08.2016, Komentāri: 27
Mūziķim Robertam Gobziņam saziedoti apmēram 11 tūkstoši eiro, taču, lai pabeigtu atveseļošanās procesu, nepieciešami 33 tūkstoši eiro, aģentūrai BNS ar skumjām saka Gobziņš.

Viņš norādīja, ka pēdējā laikā cilvēki ziedojuši diezgan reti, un augustā saziedoti apmēram 70 eiro.

«Saziedotais ir palīdzējis uzsākt atveseļošanās procesu un izdomāt ārstēšanās plānu, bet, lai īstenotu ārstēšanās plānu, līdzekļu nepietiek,» teica Gobziņš.

Mūziķis arī norādīja, ka, lai viņa saslimšanu ārstētu, nepieciešama radona terapija, kas Latvijā nav pieejama, bet šo ārstēšanos var veikt Austrijā. «Līdzekļu nav, tāpēc jādzīvo ar sāpēm, pretsāpju līdzekļus ēst, savukārt, nav ieteicams, jo bojājas aknas un kuņģis, tātad tāds noslēgtais vāveres ritenis, kura atrisinājums ir tikai līdzekļi,» teica Gobziņš.
Reklāma

Pēc mūziķa teiktā, radona terapija Austrijā paredzēta septembra beigās un tā notiks trīs nedēļas.

Atgriežoties Latvijā, Gobziņš sāks gatavot savu Ziemassvētku koncertu, kas notiks 21.decembrī Rīgas Kongresu namā. Tas būs pateicības koncerts visiem ziedotājiem, kurā pirmajā būs mūziķa jaunās programmas fragments, savukārt, otrā - draugu uzstāšanās.

Vienlaikus Gobziņš norādīja, ka ceturtdien vai piektdien sociālajos tīklos un citās sabiedrībai pieejamās mājaslapās publicēs visas savas dziesmas. Pagaidām internetā pieejamas apmēram 20 viņa dziesmas, bet Gobziņš plāno publicēt apmēram 100 savu kompozīciju.

Aģentūra BNS jau rakstīja, ka mūziķis Gobziņš lūdz palīdzību pēc veselības problēmām un ugunsgrēka dzīvoklī. Mūziķi finansiāli var atbalstīt, pārskaitot naudu uz Gobziņa norēķina kontu «Swedbank» - konta numurs ir LV81HABA0551009390875.

Komentāri: 27
Autors: Kaspars Ūdris
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

arija 03.09.2016 14:05
latvija uz endoprotezesanu rinda 200000,pacenti gaida rinda, ja nevar sagaidit nem kreditus vai palidz konsilijums, pasai izoperetas abas guzas, visi dzer zales, kads pienesums musu valstij no gobzina, pirmo reizi dzirdu ka kadam vajadzetu ziedot prieks radona terapijas, dikdienis, cikveki nostradajusi 40-50 gadiem valsts darba, neviens neko neludz, kauns,
3 0 atbildēt
jnjknjkn 02.09.2016 12:06
atklāta krāpšana. vienkārši pretīgi, ka mediji to popularizē. radona terapija, pirmkārt, nav nekāda terapija bet relatīvi īslaicīgas iedarbības spa procedūra un, otrkārt, tā ir pieejama par mazāku naudu, piemēram, baltkrievijā (lai gan arī austrijā tas ne tuvu nav tik lielas naudas jautājums).
ja viņam ir kaut kāda dzīvību apdraudoša slimība, tad būtu tikai godīgi, ja tas atklāti tiktu pateikts, ņemot vērā, ka tiek lūgta nauda no sabiedrības.
gūžas operācija nemaksā tik daudz. Latvijā bez rindas, par pilnu maksu, mierīgi kopā ar visu rehabilitāciju to var izdarīt, samaksājot līdz 5000 eiro.
bet te jau izskatās, ka kundziņš grib smalki paceļot un izremontēt dzīvokli (no sveces apkvēpusī tapete neskaitās izdedzis dzīvoklis). absolūta bezkaunība. daudziem ir vēl sliktāka situācija, bet paši kaut kā cenšas iztiks. b*** a te kaut kāds 50 gadīgs vecis, kas nekad nav strādājis īstu darbu, ja neskaita sadarbošanos ar vdk, bezkaunīgi apkāš lētticīgus cilvēkus. WTF?
3 0 atbildēt
nesaprastā 02.09.2016 10:44
necenties man tavas dziesmas galīgi nevajag. PIECI VĀRDI UN DZIESMA KĀRTĪBĀ. Un vēl tā stulbā dziesma par vilku un govi, nu šausmas....
1 0 atbildēt
zina 02.09.2016 10:16
Vienkārši čalim sākusies pieauguša cilvēka dzīvē , kurai viņš nav gatavs . Aizmirsu cik viņam gadu , bet ir daudz . Atceros kā viņš tad , kad vēl viņam nebija ģimenes , stāstīja , ka tagad dzīvo kā putniņš gaisā , bet viss viņam būs - gan sieva , gan bērni , jo viņu dzimtā tā ir kā iedzimtība - gan vectēvs , gan tēvs bērnu ir taisījuši vēlos gados .
Nu tie vēlie gadi ir pienākuši , un arī atbildība ir klāt , bet tai viņš nav gatavs ....un patr operācijām - pastāv taču rindas , es pati nupat tādu rindu esmu izstāvējusi un tagad izoperēta . Un par simbolisku naudiņu.
0 0 atbildēt
ANNIJA 01.09.2016 17:42
Ventspils pilsetas svetkos jautri dziedaja un tuseja tada es nodomaju ka viss ir okey,bet nu lasu ka vel vajadziga tautas palidziba :( nu gan ......
4 0 atbildēt
Zīle 01.09.2016 10:12
Ja ir aitas tad ir cirpēji pēc mirēja neizskatās
17 0 atbildēt
tante 01.09.2016 08:41
Ar dzīvokli afēra sanāca-vesela brigāde pie viņa strādā taisa kapitālo eiro remontu,liek jaunus logus,durvis…Tagad viņam jasaziedo priekš jaunām mēbelēm,jaunai mašīnai..;))) A kāju varēja saremontēt pa 3 ooo bez rindām…Bet kāpēc neslaukt naivos ziedotājus ja tādi atrodas!?
21 0 atbildēt
Es 01.09.2016 08:23
Nu viņš ir pietiekami liels nekauņa.Es labāk izvēlēšos ziedot dzīvnieciņu patversmei nekā viņam.
20 0 atbildēt
Reāliste 01.09.2016 06:56
Gobziņ, proties reiz kaunu!
22 0 atbildēt
Inese 01.09.2016 03:43
Mēs neviens nezinam, kas cilvēkam par kaiti. Nevajag nosodīt! Būtu man brīva nauda, es labprāt noziedotu. Par unikālu mākslinieku viņu neuzskatu, bet...viņš ir tētis divām burvīgām meitām, kurām papa plecu un padomu vajadzēs! Un , lūgums, beidziet zākāties...
0 18 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV