Kā veiksmīgi pārdot savu dizaina produktu? Izstāžu centrā Ķīpsalā meistarklase Iestartē dizainu!

Vēlies uzzināt, kā no dizaina start-up idejas nonākt līdz konkurētspējīgam produktam un kā to virzīt tirgū?
Publicēts: 26.09.2016, Komentāri: 0

Vēlies uzzināt, kā no dizaina start-up idejas nonākt līdz konkurētspējīgam produktam un kā to virzīt tirgū? Kā arī apgūt tīklošanos un investīciju piesaisti? Tad 30. septembrī dodies uz izglītojoši informatīvo pasākumu Izstāžu centrā Ķīpsalā – „Iestartē dizainu!”!

Radošo industriju pārstāvji – gan mākslas un dizaina izglītības iestāžu absolventi, gan jau praktizējoši dizaineri un uzņēmēji ­– ir aicināti izstādes „Design Isle 2016” pirmajā dienā, 30. septembrī, no plkst. 11.00 līdz 17.45 piedalīties pasākumā „Iestartē dizainu!”. Pasākuma programmā ir meistarklases, lekcija un arī konkurss. Turklāt noslēgumā visiem dalībniekiem tiks izsniegti biedrības „Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera” (LTRK) mācību centra apliecinājumi par mācību kursa apguvi.

Tīklošanās apmācība

Pasākuma iesākumā LTRK mācību centra izpilddirektors Jaroslavs Romanovičs vadīs meistarklasi „Tīklošanās jūsu mērķu sasniegšanai”, kurā dalībnieki uzzinās, kā tikt pie vajadzīgajiem biznesa kontaktiem un no kādām raksturīgākajām kļūdām būtu jāizvairās.

Soli pa solim – no idejas līdz produktam

Biznesa treneris Aigars Plotkāns meistarklasē „Pieci soļi no idejas līdz produktam” sniegs praktisku ieskatu start-up uzņēmuma attīstības soļos. A. Plotkāns stāstīs, kā ģenerēt dzīvotspējīgas idejas un kā veidot konkurētspējīgu produktu, sniegs ieskatu zīmola radīšanā un produkta dzīves ciklā, tāpat dos vērtīgus padomus, kā virzīt produktu piesātinātā tirgū.

Investīciju piesaiste

Ar investīciju piesaistes iespējām un veiksmes stāstiem iepazīstinās pārstāvji no LTRK, Latvijas Biznesa eņģeļu tīkla un biznesa inkubatoriem. „Iestartē dizainu!” dalībniekiem būs lieliska iespēja atrast sev piemērotāko investīciju veidu.

Dizaina start-up ideju konkurss

Savukārt dienas noslēgumā notiks start-up dizaina produktu prezentāciju konkurss, kuram ir pieteikušies 15 dalībnieki. Konkursa uzvarētāji balvā iegūs iespēju jau tajā pašā vakarā doties vakariņās ar investoriem un nozares profesionāļiem, lai jau individuāli vienotos par finansējuma piesaisti.

Nenokavē – piesakies!

Dalību pasākumā var pieteikt līdz 28. septembrim, sūtot savu vārdu un uzvārdu, pārstāvēto organizāciju un tālruņa numuru uz e-pastu: [email protected]. Vietu skaits ir ierobežots.

Pasākums notiks Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā, konferenču zālē Nr. 3. Iegādājoties izstādes „Design Isle 2016” ieejas biļeti, dalība pasākumā ir bez maksas. Biļeti jau tagad var iegādāties internetā: designisle2016.ticketforevent.com/lv/

„Iestartē dizainu!” rīko biedrība „Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera” ar AS „Attīstības finanšu institūcijas “Altum”” un Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrības BT 1 atbalstu. Pasākuma programmu skaties šeit: www.chamber.lv

Kā zināms no 30. septembra līdz 2. oktobrim Ķīpsalā notiks Rīgas starptautiskā dizaina izstāde „Design Isle 2016”. Vairāk: www.designisle.lv

Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV